آخرین خبرراهکار جدید چین برای حل اختلافات ایران و آمریکا
1بازدید

توضیح درباره علت دستگیری ۸ نفر در شوشتر

روز گذشته رسانه‌های معاند و بیگانه خبری مبنی بر بازداشت ۸ نفر در شوشتر توسط نیرو‌های امنیتی منتشر کردند و گفته‌اند در بین آن‌ها فردی ۱۵ ساله نیز بوده، اما واقعیت چیز دیگری است.

توضیح درباره علت دستگیری ۸ نفر در شوشتر
به گزارش تابناک به نقل از فارس از شوشتر، روز قبل، رسانه‌های بیگانه در خبری اعلام کردند که نیرو‌های امنیتی در شوشتر دستکم ۸ نفر را به دلایل نامعلوم بازداشت کرده‌اند که یکی از آن‌ها فردی ۱۵ ساله بوده، اما واقیعت چیز دیگری اعلام شده است.

بر همین اساس فرماندار شوشتر روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: افراد بازداشت شده توسط نیروی انتظامی دستگیر شده‌اند و سن همه آن‌ها بیش از ۱۸ سال و قانونی بوده است.

حسین پنبه‌دانه‌پور اظهار کرد: این افراد اقدام به تیراندازی غیرمجاز کرده بودند که با قاطعیت دستگاه قضا و اقتدار نیروی انتظامی فورا دستگیر شدند.

رئیس شورای تامین شهرستان شوشتر ادامه داد: افراد دستگیر شده پس از گذشت ۱۲ ساعت با قید وثیقه آزاد شده‌اند تا مراحل قانونی و لازم طی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.