رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
6بازدید
۲

دستگیری محرک تیراندازی در شادگان خوزستان

جانشین فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: عامل اصلی فراخوان‌، محرک و دعوت مردم به مسدود کردن جاده‌ها و تیراندازی از طریق فضای مجازی در شهرستان شادگان شناسایی و دستگیر شد.

دستگیری محرک تیراندازی در شادگان خوزستان

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سیدمحمد صالحی سه شنبه شب در تشریح جزییات این خبر اظهار داشت: در پی درگیری مسلحانه ۲ طایفه که منجر به فوت یک شهروند شد و به تبع آن انتشار فراخوان‌ مبنی بر دعوت مردم به مسدود کردن جاده ها و تیراندازی از طریق فضای مجازی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس اطلاعات و امنیت عمومی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان شادگان با کار اطلاعاتی یکی از عاملان اصلی فراخوان‌، محرک و دعوت مردم به مسدود کردن جاده ها و تیراندازی را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی طی عملیاتی غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر کردند.

سردار صالحی تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم یک قبضه اسلحه جنگی به همراه یک تیغه خشاب و ۳۰ فشنگ مربوطه کشف شد.

جانشین فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: متهم پس از تشکیل پرونده و تحویل به مرجع قضایی با قرار مناسب روانه زندان شد.

وی گفت: همچنین در این رابطه نیز ۶ نفر عاملان فراخوان و محرکان شناسایی و دستگیری ان ها در دستور کار قرار دارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۲ ۰۹:۵۶

مفسد فی الارض ولی باغی نشده و کسی را نکشته هنوز ؛ بنابراین اعدام جایز نیست برای این انگل ها ؛,سوژه هم به دست انگل های خارج نشین نمیدهید ؛ حبس های طولانی مدت با امکان آموزش های صحیح کافی است.

فدوی۱۳۹۹/۰۵/۲۲ ۰۹:۲۲

چرا زندان ؟ آیا نباید اعدام شود ؟ ... اینها مانند آتش زیر خاکستر می مانند ... کدام آتش نشانی بعد از خاموش کردن آتش ، چشمش را بر روی آتش زیر خاکستر می بندد .. اگر فردا روز اوضاع به هم بریزد ، شک نکنیم که همین اراذل اسلحه دست می گیرند و به جان مردم می افتند ... زندان صرفا جایگاهی مناسب برای پروار آنها ، آموزش بیشتر آنها و جری تر شدنشان است .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.