چگونه تلخی آبلیمو را بگیریم؟

با فرا رسیدن فصل برداشت لیمو و نیز تولید آبلیمو، برای بسیاری این سئوال پیش می آید که راه گرفتن تلخی آبلیمو چیست؟
کد خبر: ۱۰۰۱۳۹۰
|
۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱ 06 August 2023
|
466512 بازدید
|

چگونه تلخی آبلیمو را بگیریم؟

به گزارش «تابناک»،  فصل لیمو فرا رسیده و  و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می شود و دیگر خانم ها سنتی اینکار را انجام نمی دهند،  هسته های، لیمو هم کمی له می شود و باعث تلخی آب لیمو می شود برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو  استفاده از دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو نیاز است. 

برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده کامل بیندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد آن را صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش خواهد گرفت و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.

توجه داشته باشید برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود و روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی کشیده شود تا رنگ آن عالی بماند.  

گفتنی است هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نباید ریخت،  چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.

منبع: بیتوته

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲۱
انتشار یافته: ۵۰
شهریار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
شما اول باید بدونین تلخی آب لیو از کجا ایجاد میشه !

تلخی آب لیمو مربوط به ترشحات پوست لیمو هست که در زمان آبگیری با آبلیمو قاطی میشه

برای رفع این مشکل ، وقتی لیموی تازه خریدید ، آن را بشورید و خشک کنید و سپس روی یک پارچه آنها را به مدت یک یا دو روز پهن کنید تا پوست آن خشک شود. وقت با ناخن روی آن میکشید ترشحات کمی دارد یا کاملا از بین رفته

سپس لیمو ها را قبل از آبگیری چند ساعتی در یک تشت آب تمیز بگذارید تا به خودشان آب جذب کنند.

بعد اقدام به آبگیری کنید
پاسخ ها
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
کلا آبلیموی خانگی دارای مقادیر زیادی نیترات و سموم مضر برای بدن می باشد که پس از یک هفته این سموم افزایش خواهند یافت و باعث ایجاد سرطان در بدن می شود بهتر است همیشه از لیموی تازه استفاده شود یا از آبلیموهای شرکتی استفاده گردد در غیر اینصورت سموم موجود در آبلیموی خانگی علی الخصوص آنکه در قوطی های پلاستیکی نگهداری شود موجب ایجاد سرطان خواهد بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نباید ریخت، چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
من هویج گذاشتم هیچ تاثیری نداشت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۲
هویجت تقلبی بوده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۴
از محل ما بیا هویج بگیر بهتره
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
پاراگراف آخر نوشتید ظرف پلاستیکی اکسیده میشه!!!؟؟!!؟؟ فکر کنم اشتباه نوشته باشید.
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
خب این روش برای اب ایموی طبیعیه خونگیه
برای اب کاه های سوپرا و فروشگاه ها و کارخونه ها چیکار باید کرد تلخیش گرفته بشه
البته تلخی اب کاه کارخونه ها که به اسم ابلیمو میفروشن خداییش کمتره ها..
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
اونی که بهت میدن آب و اسیده بنده خدا، فکر کردی میشینن برات آب لیمو میگیرن؟
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
سلام اگر آبلیمو را صاف نکنیم وتوی شیشه بریزیم آبلیمو تلخ میشه
مینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۲
من آب انار گرفتم دپش و تلخه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم طعمش خوب بشه؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
پیشنهاد می کنم آبلیمو را با آبمیوه گیر غذا ساز بگیرید و آنرا در پلاستیکهای قالبی یخ ریخته در فریزر نگهداری کنید. هر موقع خواستید چند قالب در آورده و مصرف کنید. دقیقا همانند آبلیموی تازه است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۴
من آبغوره وابلیمو ریختم توی بطری پلاستيکی پس چه کار کنم
رسول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
من هویج گذاشتم هیچ تغییری نکرد
سلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
من هویج ریختم اما تلخی اش نرفت چیکار کنم به جای یک با دوبار این کار را کردم اما فایده‌ای ندارد اگر کسی میداند کمکم کند هزینه زیادی برد تا خریدمش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۲
من همه سال این کاررا میکنم اما هویج باید حد اقل یک هفته داخل ابلیمو بماند ضمنا من برا 15 کیلو ابلیمو تقریبا دو کیلو هویج می ریزم .
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
آقاجان دارید اشتباه می کنید تلخی آبلیمو بخاطر تغییرات شیمیایی آن است که تبدیل به یک ماده سمی و سرطانزا می شود ماده اصلی تشکیل دهنده آبلیمو بعد از دو هفته ماده ای به نام نیترات است که عامل اصلی سرطان است
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟