آخرین خبرمارکو روبیو در آستانه کناره‌گیری از دولت ترامپ
4بازدید
۳

دستگیری قاتل دانشجوی دندانپزشکی در کهگیلویه

رئیس پلیس آگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری قاتل متواری توسط کارآگاهان پلیس آگاهی استان و شهرستان چرام خبر داد.

دستگیری قاتل دانشجوی دندانپزشکی در کهگیلویه

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ ً سعید بالش زر ً در بیان جزئیات این خبر افزود: در پی دریافت خبری مبنی بر وقوع یک فقره نزاع دسته جمعی منجر به قتل در تیر ماه سال جاری در شهر یاسوج- خیابان تختی، موضوع ضمن هماهنگی با مرجع قضائی به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.

وی اظهارکرد: با تلاش مأموران پلیس آگاهی و تعامل دستگاه مقتدر قضائی تعداد ۹ نفر از منازعین دستگیر و به مرجع قضایی معرفی و دو قبضه سلاح ساچمه زنی از آنها کشف و ضبط شد.

بالش زر با اشاره به اینکه متهم به قتل از محل متواری شده بود، تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی استان با انجام تحقیقات پلیسی گسترده و با تعامل پلیس آگاهی شهرستان چرام طی یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه متهم را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، این مقام انتظامی استان بیان کرد: متهم در بازجویی‌های اولیه به یک فقره قتل اعتراف و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۰ ۱۲:۴۰

آقايان تابناك دقت كرده ايد در متن خبر هيچ اشاره اي به قتل كي و چي نكرده ايد و در اصل متن با تيتر هيچگونه ارتباطي ندارد ؟ معلومه خيلي حرفه اي هستين در كار خبر !!!

محمد۱۳۹۹/۰۷/۲۰ ۱۱:۵۰

متاسفانه
وسط دعوا در حال خروج از مغازه بوده و به اشتباه به قتل رسیده. دانشجوی دندانپزشکی روسیه بود و برای تعطیلات بین ترمی برگشته بود

مریخ۱۳۹۹/۰۷/۲۰ ۱۱:۴۱

کسی که دانشجوی دندانپزشکی بوده به نزاع دسته جمعی رفته

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.