رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسرلشکررضایی در دیدار با پوتین از شروط هفت‌گانه ایران برای بازگشایی تنگه هرمز گفت
0بازدید
۰

نقص فنی، پرواز آبادان - تهران را به زمین نشاند

مدیر فرودگاه بین‌المللی آبادان از نقص فنی در پرواز آبادان - تهران و بازگشت این پرواز به فرودگاه آبادان خبر داد.

نقص فنی، پرواز آبادان - تهران را به زمین نشاند
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، پروانه سهرابی اظهار کرد: پرواز شماره ۱۲۱۷ هواپیمایی قشم ایر از فرودگاه آبادان به مقصد تهران در ساعت ۲۱:۱۲ جمعه شب از فرودگاه برخاسته بود، اما ۵ دقیقه بعد از پرواز در ۱۶ مایلی فرودگاه، یکی از موتور‌های این هواپیما از کار افتاد.

وی افزود: این هواپیما با حفظ ایمنی کامل، به فرودگاه بین‌المللی آیت‌الله جمی آبادان بازگشت و فرود آمد. هواپیما بدون هیچ مشکلی به زمین نشست و همه مسافران در سلامت کامل هستند.

سهرابی گفت: این پرواز، آخرین پرواز هواپیمایی قشم ایر در جمعه شب بود و هواپیمای جایگزین برای آن وجود ندارد و از این رو، صبح شنبه تکلیف سفر مسافران مشخص خواهد شد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.