رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

کرونا همچنان ویروس وحشی با میزان سرایت پذیری بالا

یک متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری گفت: کرونا همچنان همان ویروس وحشی با میزان سرایت پذیری بالاست که به هیچ عنوان رفتارش قابل پیش بینی نیست و می تواند به شدت به بدن انسان آسیب وارد کند و سن برایش مهم نیست و پیر و جوان را درگیر می کند.
کد خبر: ۱۰۱۰۷۸۲
|
۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۷ 24 October 2020
|
6272 بازدید
                              کرونا همچنان ویروس وحشی با میزان سرایت پذیری بالا

به گزارش «تابناک»، دکتر "میثم یوسفی" در گفت و گو با ایسنا درباره وضعیت شیوع آنفلوآنزا با آغاز فصل سرد سال اظهار کرد: موارد جدید آنفلوآنزا وجود دارد و ویروس در گردش است و کرونا نیز متاسفانه شدیدتر از قبل ادامه دارد و مردم به شدت درگیر هستند.

وی افزود: اخیرا بیمارستان های کرمان اکثر ظرفیتشان را به بیماران کرونائی اختصاص داده اند و نگران هستیم که با این روند آنفلوآنزا هم اضافه شود که مردم دچار مشکل می شوند.

کوشا خودرو بین متن خبر

یوسفی با تاکید بر رعایت اصول پیشگیری از ابتلاء به کرونا که شامل رعایت فاصله اجتماعی، زدن ماسک و شست و شوی مکرر دستهاست، بیان کرد: این موارد موجب کاهش انتقال آنفلوآنزا نیز می شود و امیدواریم مردم رعایت کنند تا حداقل یک بیماری جدید به کرونا اضافه نشود که دردسر درمان را چندبرابر می کند.

این متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری گفت: در بحث درمان کرونا هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و همچنان درمان ها بیشتر مراقبتی است و داروی قطعی و واکسن برای کرونا نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه رعایت توصیه های بهداشتی بهترین راه جلوگیری از انتشار ویروس و کاهش سرایت بیماری است تصریح کرد: امیدواریم دورهمی ها کمتر شده و برای حفظ سلامت میهمانی ها را کمتر کنیم و با رعایت نکات بهداشتی بار بیماری را کمتر کنیم که با همین موارد می‌توانیم بحث آنفلوآنزا را نیز کنترل کنیم.

وی درباره تغییرات ویروس کرونا بیان کرد: کرونا همچنان همان ویروس وحشی با میزان سرایت بالاست که به هیچ عنوان رفتارش قابل پیش بینی نیست و می تواند به شدت به بدن انسان آسیب وارد کند و سن برایش مهم نیست و پیر و جوان را درگیر می کند.

این متخصص بیماری های عفونی گفت: جای خوشحالی است که کرونا در سنین کمتر عوارض کمتری نشان می‌دهد اما همچنان این ویروس می تازد به طوری که شاهد ابتلای دوباره به کرونا قطعی و حتی مواردی برای ابتلای بار سوم گزارش شده است.

یوسفی در پایان تاکید کرد: امیدوارم مردم رعایت کنند تا فصل زمستان را با کمترین آسیب و تلفات بگذرانیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟