آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
3بازدید

خبر

عالیشاه از پرسپولیس کنار گذاشته شد

عالیشاه در روزی که بشار رسن نیز احتمالا با توجه به حضور در اردوی تیم ملی عراق در ترکیب اصلی حاضر نخواهد بود، اعتراض خود را به کادرفنی نشان داد که این موضوع البته با دردسر برای او همراه شد تا کادرفنی روی نام او به طور کامل برای بازی با نفت خط قرمز بکشد

امید عالیشاه، وینگر سرخ‌ها که به عنوان کاپیتان دوم این تیم نیز بعد از سیدجلال حسینی شناخته می‌شود، به دلیل تداوم نیمکت نشینی با کادرفنی تیم به بحث پرداخت که این موضوع با واکنش کادرفنی و جریمه انضباطی او همراه شد.

به گزارش تابناک ورزشی، عالیشاه که بعد از بازی هفته اول مقابل سایپا برای موضوع مربوط به تداوم نیمکت نشینی و فرصت کمی که برای بازی به دست می‌آورد با کادرفنی به گفت‌گو می‌پرداخت، در ادامه این گفتگو تبدیل به بحث بین طرفین تبدیل شد. عالیشاه از دو روز پیش به همین دلیل در تمرینات تیم حاضر نشد و در ادامه از سوی کادرفنی نامش برای لیست اردوی پیش از بازی با نفت آبادان خارج شد.

عالیشاه از پرسپولیس کنار گذاشته شد

وینگر سرخپوشان که انتظار داشت در فصل جدید و با جدایی بازیکنانی، چون مهدی ترابی و علی علیپور، شانس بیشتری برای بازی به دست بیاورد، بعد از اطلاع از نیمکت نشینی مقابل نفت آبادان در روزی که بشار رسن نیز احتمالا با توجه به حضور در اردوی تیم ملی عراق در ترکیب اصلی حاضر نخواهد بود، اعتراض خود را به کادرفنی نشان داد که این موضوع البته با دردسر برای او همراه شد تا کادرفنی روی نام او به طور کامل برای بازی با نفت خط قرمز بکشد. باید دید بعد از بازی مقابل نفت آبادان یحیی گل محمدی چه تصمیمی در این زمینه خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۳۰ ۲۳:۰۹

بازیکن باید در خدمت تیم باشه فرقی نمیکنه رونالدو باشه یا مسی.
عالیشاه از امیدهای تیم پرسپولیس هست و امیدوارم مثل همیشه در کنار تیم باشه و قهرمان آسیا بشیم.

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۳۰ ۱۹:۴۴

پیروزی همیشه خودش و بازیکناش دنبال حاشیه و حمع کردن فالوور هستن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.