آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
7بازدید

فوت دو معلم بر اثر کرونا در ایذه خوزستان

۲ معلم ایذه‌ای بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

فوت دو معلم بر اثر کرونا در ایذه خوزستان

به گزارش «تابناک»، حسین شاهولی مدیر شبکه بهداشت و درمان ایذه خوزستان شنبه شب در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: مظفر حسن پور ، معلم ایذه‌ای پس از ابتلا به کرونا جان به جان آفرین تسلیم کرد.

وی افزود: از همه همشهریان درخواست می‌کنیم که نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل های ستاد ملی و استانی کرونا اقدام کنند.

مجید رحمانی بخشدار دهدز نیز از مرگ فرامرز ضامن پور، معلم بازنشسته دهدزی بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد و تصریح کرد: این فرهنگی فرهیخته در مرکز استان بستری بود و امروز جان خود را از دست داد.

رحمانی با دعوت از مردم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: اینگونه اخبار زنگ هشدار را بیش از پیش به صدا در می‌آورد، استفاده از ماسک، پرهیز از تردد غیر ضرور و شستن مداوم دست و صورت از جمله اقدامات موثر برای جلوگیری از شیوع کروناست.

تاکنون پنج معلم شاغل و سه معلم بازنشسته ایذه‌ای بر اثر بیماری کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.