آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
1بازدید

راه سخت «جو بایدن» برای بازگشت به برجام

راه سخت «جو بایدن» برای بازگشت به برجاملوس آنجلس تایمز در تحلیلی به راه سخت رئیس‌جمهور جدید آمریکا برای بازگشت به برجام پرداخت.

راه سخت «جو بایدن» برای بازگشت به برجام

 

به گزارش تابناک به نقل از لس‌آنجلس‌تایمز، برای رئیس‌جمهور جدی آمریکا پردردسرترین موضوع ایران است؛ وی در مبارزات انتخاباتی خود وعده داد که توافق هسته‌ای با تهران را احیا کند؛ توافقی که رئیس‌جمهور ترامپ آن را به عنوان یک توافق بد دانست و از آن خارج شد و از آن زمان تحریم‌های اقتصادی بیشتری علیه ایران اعمال کرده است.

ایران در ازای این اقدامات، با نقض محدودیت‌های هسته‌ای رفتار کرده است و اکنون ۱۲ برابر بیشتر از آنچه در توافق مجاز است، اورانیوم در سطح پایین غنی‌سازی می‌کند.

راه جو بایدن برای مذاکره راه ساده‌ای نیست و مذاکرات بین ایالات متحده و ایران هرگز مذاکراتی آرام و ساده نبوده است و دو کشور از زمان انقلاب اسلامی سال ۱۹۷۹ دوران پر تنش و پر خصومتی داشتند. بایدن هم چنین نیازمند حل مشکلاتی است که ترامپ برای او ایجاد کرده است و باید به چندجانبه‌گرایی برای حل موضوع ایران بازگردد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.