پرسپولیس پول داد و از اولین خطر فیفا گریخت

کد خبر: ۱۰۳۰۶۵۵
|
۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳ 27 January 2021
|
7063 بازدید

به نقل از باشگاه پرسپولیس، طلب اینیگو والنسیا طبق حکم صادره از سوی کمیته انضباطی فیفا و با پیگیری صورت گرفته از سوی باشگاه برای تامین اعتبار لازم به حساب وی واریز شد.

به گزارش تابناک ورزشی، پرونده اینیگو والنسیا، یکی از دستیاران گابریل کالدرون، جزو مواردی بود که در دادگاه داوری ورزش برای آن استیناف‌خواهی شده بود ولی در نهایت باشگاه، با توجه به رقم مورد تعهد و هزینه‌های رسیدگی در CAS، تصمیم گرفت، آن را از جریان رسیدگی خارج کند.

مدیریت باشگاه در نهایت روز گذشته (سه‌شنبه) پس از تامین اعتبار ارزی مورد نیاز، نسبت به واریز به شماره حساب اعلامی اقدام کرد.

در حال حاضر منتظر رسیدن پول به حساب و اخذ تایید آن هستیم تا با ارسال سند به فیفا، این پرونده بسته شود. 

شکایت اینیگو از باشگاه پرسپولیس مربوط به فصل گذشته است که به رای قطعی رسیده بود اما تیم مدیریتی فعلی نسبت به پرداخت این طلب اقداماتی را صورت داد و پرونده را بدون ایجاد مشکلات بیشتر از جمله محرومیت، مختومه کرد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟