سرمای هوا و منازل تخریب شده در زلزله سیسخت
ساعت ۲۲:۰۵ دقیقه چهارشنبه شب زمین لرزهای ۵.۶ ریشتری مرز بین دو استان اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند. پس از وقوع زمین لرزه شش استان به حالت آماده باش در آمدند. این زمینلرزه تاکنون فوتی نداشته و تعداد مصدومان منطقه سیسخت نیز ۶۳ نفر اعلام شده است.

{$sepehr_album_41931}
سی سخت












تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
در ویرانگری زلزله بحثی نیست ولی مگه تو نظام مهندسی نقشه ها رو بر اساس مقاومت بالای 6 یا 7 ریشتر بررسی نمیکنن و بعد تایید؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نظام مهندسی تو ایران اینقدر فشل و داغونه
چند حالت داره
یا محاسبات اشتباهه
یا مصالح مصرف شده غیر استاندارد
یا اینکه معمار و بنای و عمله کارشون رو درست انجام ندادن که در هر سه مورد نظام مهندسی مسئوله و در مورد دوم دولت و نهادهای نظارتی هم مسئول.
برای هموطنان غیور ومهمان نواز خود در سی سخت ناراحتیم ودلمان با آنهاست.ناراحتیم که بخاطر شیوع کرونا در خوزستان وبا وحود همسایگی امکان کمک به آنها را نداریم.البته اگر اجازه دهند هر کمکی از دستمان ساخته باشد دریغ نخواهیم کرد.ان شاالله خد کمک کند ومشکلات آنها در این سرمای زمستان رفع وآسیب جانی نرسد.
چه قدر مردم ما بدبخت هستند. زلزله 5 ریشتری نباید اینقدر خسارت بزند. خسارت هم که بزند کسی نیست به دادشان برسد.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.