آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
4بازدید

نجف و بابل ناآرام شد؛ معترضان زخمی شدند

اعتراضات در استان نجف عراق شنبه شب بار دیگر شکل گرفت و تعدادی از معترضان در درگیری با نیروهای امنیتی زخمی شدند.

نجف و بابل ناآرام شد؛ معترضان زخمی شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از شبکه خبری روسیا الیوم، اعتراضات در استان نجف عراق برای برکناری لؤی الیاسری، استاندار نجف عصر شنبه دوباره شکل گرفتند.

تظاهرکنندگان قصد داشتند خود را به منزل الیاسری برسانند اما نیروهای امنیتی مانع آنها شده و درگیری‌هایی میان دو طرف شکل گرفت که در نتیجه آنها حدود ۱۰ تن از تظاهرکنندگان و به گزارش برخی منباع ۲۰ تن زخمی شدند.

علاوه بر این برخی منابع از برگزاری تظاهرات مشابه در استان بابل خبر دادند.

این منابع اعلام کردند در استان بابل عراق معترضان با تجمع در زیر پل الثوره خواستار برکناری «حسن مندیل» استاندار بابل شدند.

معترضان تهدید کردند که در صورت عدم پاسخگویی به مطالبات‌شان، لاستیک خودروها را آتش می زنند و خیابان‌ها را مسدود خواهند کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.