رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآیت‌الله کعبی: دستورات رهبری دقیق و دارای قابلیت اجرایی کامل است
7بازدید
۱

احتمال برگزاری کلاس جبرانی برای دانش آموزان

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه نشست هیأت دولت، از تشکیل و برگزاری «کلاس‌های جبرانی در تابستان سال 1400» برای دانش آموزان، خبر داد.

احتمال برگزاری کلاس جبرانی برای دانش آموزان

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محسن حاجی میرزایی در حاشیه آخرین نشست هیأت دولت در سال ۱۳۹۹، اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای تشکیل و برگزاری کلاس‌های جبرانی در تابستان سال آینده، یکی از اولویت‌های ما، برای جبران آموزش از دست رفته در ایام کرونا است.

وی با تشکر از زحمات فرهنگیان برای ادامه روند آموزش باکیفیت، در بستر مجازی در طول سال ۹۹، تصریح کرد: قطعاً در سال گذشته فعالیت‌های گسترده‌ای برای ارائه خدمات آموزشی به دانش آموزان انجام شده است. اما باز هم باید ارزیابی دقیق‌تری داشته باشیم و برای برخی از دانش آموزان، که به هر دلیلی از آموزش با کیفیت، محروم بوده و یا نیازمند به فعالیت‌های جبرانی هستند، فعالیت‌های جبرانی پیش بینی و اجرا کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در مورد حضوری یا غیرحضوری بودن کلاس‌های درس در سال جدید، گفت: وزارت آموزش و پرورش، همیشه متقاضی حضوری بودن فعالیت‌های آموزشی بوده است؛ ولی حضوری یا غیرحضوری بودن مدارس، به تصمیم ستاد ملی کرونا بستگی دارد.

وی افزود: تاکنون، ستادملی کرونا، به دلیل نگرانی از سلامت دانش آموزان، اجازه حضور دانش آموزان در کلاس و ارائه آموزش حضوری را به ما نداده است. اگر شرایط سال آینده، مانند امروز باشد از طریق بستر مجازی، آموزش را ادامه خواهیم داد و درصورت کسب اجازه از ستادملی کرونا، آموزش حضوری خواهیم داشت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۲۸ ۰۸:۵۸

حالا معلم ها هی با گوشی و کامپیوتر شخصی برید توی شاد و از چشم و کمر آسیب ببینید واسه این ها.. خرشون که از پل بگذره می گن شما پارسال تعطیل بودید باید تابستون هم بیاید سر کار.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.