قیمت جهانی طلا بیش از یک درصد جهش کرد

قیمت جهانی طلا در معاملات پنجشنبه و جمعه با افت دلار و سود اوراق قرضه آمریکا بیش از یک درصد جهش کرد. اغلب بازارهای جهان در روز ۲ آوریل به علت عید «جمعه پاک» تعطیل بودند.
کد خبر: ۱۰۴۳۶۸۴
|
۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۹ 03 April 2021
|
4275 بازدید

قیمت جهانی طلا در معاملات پنجشنبه و جمعه با افت دلار و سود اوراق قرضه آمریکا بیش از یک درصد جهش کرد. اغلب بازارهای جهان در روز ۲ آوریل به علت عید «جمعه پاک» تعطیل بودند.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت جهانی طلا در معاملات پنجشنبه و جمعه با افت دلار و سود اوراق قرضه آمریکا بیش از یک درصد جهش کرد. اغلب بازارهای جهان در روز ۲ آوریل به علت عید «جمعه پاک» تعطیل بودند.

قیمت خرید نقدی هر اونس طلا در بورس لندن، اسپات‌گلد، تا پایان معاملات روز جمعه (بامداد شنبه به وقت تهران) ۱.۳ درصد جهش کرد و به ۱,۷۲۸.۸۴ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر اونس طلای آمریکا ۰.۸۶ درصد رشد کرد و به ۱,۷۳۰.۳۰ دلار رسید.

قیمت خرید نقدی هر اونس نقره در بورس نیویورک ۲.۰۹ درصد جهش کرد و به ۲۵.۰۴۵ دلار رسید.

گزارش مشاغل هفتگی ناامیدکننده آمریکا در هفته گذشته باعث شد تا نگرانی‌هایی در مورد ریکاوری اقتصادی آمریکا به وجود آمده و قیمت طلا تقویت شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟