آخرین خبرمارکو روبیو در آستانه کناره‌گیری از دولت ترامپ
6بازدید
۰

توسط کمیسیون قضایی مجلس؛

مصوبه تشکیل شورای عالی ثبت مالکیت صنعتی حذف شد

عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت:‌کمیسیون قضایی در نشست امروز خود مصوبه پیشینش را درباره تشکیل شورای عالی در مورد مالکیت صنعتی حذف کرد.

مصوبه تشکیل شورای عالی ثبت مالکیت صنعتی حذف شد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: اعضای کمیسیون قضایی مجلس در نشست امروز خود سه ماده دیگر از طرح حمایت از مالکیت صنعتی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

وی افزود: اعضای کمیسیون در این نشست مصوبه پیشین خود درباره تشکیل شورای عالی مالکیت صنعتی که ریاست آن برعهده معاون اول رئیس جمهور گذاشته شده بود را حذف کردند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: پیش از این اعضای کمیسیون قضایی مصوب کرده بودند تا یک شورای عالی به ریاست معاون اول رئیس جمهور درباره مالکیت صنعتی تشکیل شود که اعضا و شرح وظایف آن هم مشخص شده بود، اما در جلسه امروز نظر نهایی اعضا بر این بود که تشکیل این شورای عالی باعث کندی کار می‌شود و در نهایت رأی به حذف این مصوبه دادند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.