آخرین خبرکشف ۶۱۳ تن گندم احتکار شده در سیستان و بلوچستان
1042بازدید

پورمحمدي: عللي قطعي‌شده را اعلام كرديم

حجت‌الاسلام پورمحمدي وزير كشور صبح روز شنبه با حضور در نمايشگاه بين‌المللي كتاب از برخي غرفه‌ها بازديد و با ناشران و مسئولان آنها گفت‌وگو كرد.

به گزارش ايسنا، پورمحمدي همچنين در حاشيه بازديد از نمايشگاه بين‌المللي كتاب در گفت‌وگو با خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا درباره حادثه تروريستي شيراز و تعداد دستگيرشدگان، هم‌چنين ارتباطات آن‌ها اظهار داشت: اجازه دهيد در اين مورد مقامات مسوول با محاسباتي كه دارند توضيح دهند؛ ما كلان موضوع را بيان مي‌كنيم.

وي افزود: همان طور كه وزير اطلاعات اعلام كرده‌اند گروهي در اين ارتباط شناسايي شد كه با كشورهاي انگليس و آمريكا ارتباط داشته‌ است.
پورمحمدي همچنين گفت كه چند نفر در اين ارتباط دستگير شده‌اند ولي اين عمليات ادامه دارد.

وي افزود: اجازه دهيد دستگاه اطلاعاتي و امنيتي كار خود را انجام دهد و ما در انتقال اطلاعات پيش‌دستي نكنيم كه خداي نكرده كار آنها آسيب ببيند.

پورمحمدي همچنين درباره برخي انتقادات مطرح مبني بر خرابكارانه ندانستن اين اقدام، همچنين شهيدنخواندن جان‌باختگان حادثه در ابتدا گفت: ما بر اساس نگاه كارشناسانه حركت و سعي كرديم خيلي صادقانه با مردم صحبت كنيم و فكر مي‌كنم مردم نيز از ما اين را مي‌پذيرند. خود من در جمع خانواده‌هاي شهداي اين حادثه حضور پيدا كردم و نگاه صميمانه و پذيرش منطقي را كه داشتند احساس كردم؛ آنها مي‌فهمند كه ما صادقانه حرف مي‌زنيم.

وي در عين حال گفت: از نظر كارشناسي حدس اول اين بود كه حادثه ناشي از اقلام نمايشگاهي است اما در ذهن ما زمينه خرابكاري نيز بود؛ گرچه دليل كافي و مستندات روشن در اين زمينه نداشتيم؛ ولي با اين ذهنيت كار را به صورت متمركز پي‌گيري كرديم و خوشبختانه اين پي‌گيري‌ها زود به نتيجه رسيد و واقعا اين لطف الهي و كمي خارج از پيش‌بيني ما بود كه به اين زودي به نتيجه برسيم.

وزيركشور افزود: نفس شهداي حادثه و جانبازان و روح بلند آنها در اين زمينه به ما كمك كرد و اجازه نداد دشمنان، سالم از اين صحنه بگريزند و ماهيت آنها براي مردم ما كشف نشود و فتنه‌هاي آنان درباره مردم شريف ايران به نتيجه برسد.

پورمحمدي ادامه داد: خوشبختانه پي‌گيري‌ها به نتيجه رسيد و در اولين لحظه كه عوامل حادثه شناسايي شدند با مسوولان حسينيه با احتمال در اين ارتباط صحبت كردم و همين كه به شيراز رفتيم و قضيه قطعي شد، قاطع در اين ارتباط حرف زديم.

وي گفت: قبل از اين كه به شيراز برويم گزارش‌هايي به من و وزير اطلاعات رسيد كه عوامل حادثه دستگير شده‌اند و براي ما قطعي شد كه حادثه خرابكاري بوده است، بعد از آن كه به شيراز رفتيم همانجا خدمت مقام معظم رهبري سر نماز مغرب و عشا قضيه را مطرح كرديم و ايشان نيز به ما گفتند برويد و به مردم بگوييد كه در همين راستا در جمع خانواده‌هاي شهدا و جانبازان اين حادثه حضور يافتم ، وزير اطلاعات نيز در اين ارتباط مصاحبه‌اي كردند.

وي ادامه داد: ما در واقع اطلاع‌رساني در اين زمينه را از روي ميز عمليات انجام داديم و همان لحظه كه خبر را شنيديم و برايمان قطعي شد به مردم منتقل كرديم. من فكر مي‌كنم مردم نيز باور كرده‌اند ما چيزي را از آنها پنهان نكرده‌ايم و تا آن جا كه مصلحت كار بود، خبر مديريت و پس از اين كه قطعي شد آن را در اختيار مردم قرار داديم.

وزير كشور همچنين گفت: الحمدالله كساني كه در اين حادثه كشته شده‌اند، شهيد و كساني كه مجروح شده‌اند، جانباز شناخته شده‌اند، ما به بنياد شهيد اين را اعلام كرده‌ايم و كارها در حال پيگيري است.
پورمحمدي همچنين درباره ماهيت بمب‌گذاران گفت: همان طور كه گفته‌ام گروهي كه دستگير شده‌اند به سلطنت‌طلبان وابسته بوده‌اند.

وزير كشور در بخش ديگر سخنانش درباره اين كه به چه كتاب‌هايي علاقه‌مند است و بيشتر چه كتاب‌هايي را مي‌خواند؟ گفت: من كتاب‌هاي مورد علاقه‌ام را كه در رشته تخصصي خودم است بيشتر مطالعه مي‌كنم مثل كتب‌ مربوط به مباحث ديني، فقهي، معارف، اصول، فلسفه، كلام و تفسير و در مجموع به آنچه مربوط به علوم اسلامي است بيشتر علاقه‌مند هستم؛ چنان كه هر جا كه بروم خواهي نخواهي وقتي اين كتاب‌ها را مي‌بينم ذهنم به آنها مشغول مي‌شود و پيوسته با آنها مانوس هستم و حتي اگر فرصت نكنم همه آنها را بخوانم سعي مي‌كنم فصل‌هايي را كه مورد علاقه‌ام هستند سريع بخوانم؛ اما از اين دايره عمومي كه خارج بشويم كتاب‌هاي علوم سياسي، تاريخ و اقتصادي مورد علاقه‌ام هستند و به تناسب فرصت سعي مي‌كنم اهل خواندن باشم و كتاب مطالعه كنم.

پورمحمدي در پايان در پاسخ به اين پرسش كه آيا قبول داريد مردمي‌ترين وزير كابينه دولت احمدي‌نژاد هستيد؟ گفت: من نمي دانم، بايد اين را از مردم بپرسيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.