فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

روسیه: هفته آینده احتمالا آخرین دور مذاکرات وین است

نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین می‌گوید نهایی شدن مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین ممکن است اوایل ماه ژوئن محقق شود.
کد خبر: ۱۰۵۳۵۹۸
|
۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۶ 22 May 2021
|
11819 بازدید
                              روسیه: هفته آینده احتمالا آخرین دور مذاکرات وین است

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری تاس، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین در گفت و گویی با شبکه رادیویی اکو درباره تاریخی که ممکن است مذاکرات احیای توافق هسته ای که در وین جریان دارد، به نتیجه برسد، گفت: در واقع، حدس زدن کار بی حاصلی است. اگر نظر شخصی ام را بخواهید، می گویم اوایل ماه ژوئن می تواند ضرب الاجل واقع بینانه‌ای باشد. حداقل الان برایم این طور به نظر می رسد.

اولیانوف ادامه داد: اما وقتی کاری به این پیچیدگی انجام می شود و اموری به این پیچیدگی در جریان هستند، پیش بینی با قطعیت غیر ممکن است. حرف من درباره احساسی است که خود من و شرکایمان در حال حاضر داریم.

این دیپلمات روسی همچنین اظهار کرد که مذاکرات احیای برجام(توافق هسته ای) در مسیر درستی پیش می روند.

او افزود: فکر می کنم مرحله آخر ممکن است هفته آینده شروع شود. امیدوارم این طور باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

بر اساس این گزارش، اظهارات اولیانوف در پی این مطرح می شود که در هفته های اخیر مذاکرات اعضای کمیسیون مشترک برجام درباره بازگشت دوجانبه تهران-واشنگتن به پایبندی به توافق هسته ای با حضور آمریکا در وین برگزار شده است. اگرچه، مذاکرات مستقیم یا غیر مستقیمی میان نمایندگان ایران و آمریکا در وین تاکنون انجام نگرفته است. دو کارگروه کمیسیون مشترک برجام در حال بررسی تحریم هایی که آمریکا می تواند لغو کند و اقدامات لازم برای ایران در جهت بازگشت به پایبندی کامل به توافق هسته‌ای می باشند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟