آخرین خبرهشدار سیلاب، ریزش سنگ و خسارت کشاورزی در مازندران
4523بازدید

حسن ترابي دستگیر شد

وي افزود: سودان شورشيان چاد را عليه آنجامنا تحريک و تسليح مي‌کند و اکنون تلاش مي‌کند اوضاع را برعکس نشان دهد.

حسن ترابي و چهار تن از اعضاي بلند پايه حزب کنگره مردمي سودان امروز دوشنبه پس از حمله شورشيان به خارطوم بازداشت شدند.

به گزارش واحد مرکزي خبر به نقل از خبرگزاري رويترز، «عوض بابکر» منشي شخصي وي در مصاحبه‌اي گفت: نيروهاي امنيتي بامداد امروز حسن ترابي را بازداشت کردند.

در پي حمله شورشيان جنبش عدالت و برابري دارفور به خرطوم و اتهام سودان به چاد مبني اينکه مقامات اين کشور، اين شورشيان را عليه خرطوم تسليح و تحريک کرده‌اند، محمد حسين، وزير اطلاع رساني چاد با رد همه اين اتهامات گفت: سودان سعي مي‌کند آنچه را که خود در قبال چاد انجام مي‌دهد به ما نسبت دهد.

وي افزود: سودان شورشيان چاد را عليه آنجامنا تحريک و تسليح مي‌کند و اکنون تلاش مي‌کند اوضاع را برعکس نشان دهد.

وزير اطلاع رساني چاد با محکوم کردن حمله شورشيان دارفور به خرطوم گفت: چگونه ممکن است ما چنين کاري انجام دهيم، در حالي نخست‌وزير چاد خود را آماده مي‌کرد تا با اتخاذ ابتکاراتي زمينه بهبود روابط دو کشور را بهبود بخشد و بر اساس توافقاتي که با سودان امضا کرده بوديم، امنيت در مرزهاي دو کشور تقويت کند.

سودان با اعلام اينکه شکي ندارد که چاد پشت حوادث خرطوم وجود دارد، روابط ديپلماتيک خود را با اين کشور قطع کرد.

خاوير سولانا، مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز روز يکشنبه با محکوميت حمله شورشيان دارفور به خرطوم پايتخت سودان، خواستار «جهشي» براي حل بحران دارفور شد.

شمار نيروهاي مشترک اتحاديه افريقا و سازمان ملل براي استقرار در دارفور، قرار است در نهايت به 26 هزار نفر برسد؛ اما تاکنون تنها 9 هزار از اين تعداد در اين منطقه مستقر شده‌اند.

مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا خاطر نشان کرد، بحران دارفور به طور ويژه و مشکلات سودان به طور کلي با راه حل نظامي حل نمي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.