آخرین خبردانش‌آموزان برای انتقام خون آقای شهید از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند
0بازدید

افشاگری علیه محمد بن سلمان

برنامه پگاسوس قادر به تخلیه محتویات تلفن هوشمند از جمله پیام‌های رد وبدل شده در واتساپ و سیگنال و بازکردن میکروفون داخل دستگاه است.

افشاگری علیه محمد بن سلمان

به گزارش تابناک، شبکه خبری المیادین به نقل از روزنامه فرانسوی لوموند فاش کرد که محمد بن سلمان ولیعهد عربستان با استفاده از نرم افزار «پگاسوس» وابسته به شرکت اسرائیلی «NSO» در صدد جاسوسی از برخی مسئولان سیاسی و روزنامه نگاران لبنانی از جمله میشل عون رییس جمهوری این کشور بوده است.

لوموند نوشت: این جاسوسی برخی سیاستمداران و روزنامه نگاران لبنانی مانند سعد حریری نخست وزیر پیشین، جبران باسیل رییس جریان ملی آزاد، سرلشکر عباس ابراهیم مدیر کل امنیت عمومی لبنان را به نیابت از عربستان و امارات در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹هدف قرار داد.

بر اساس این گزارش، ولیعهد عربستان همچنین خواستار جاسوسی از حسن فضل الله و علی فیاض نمایندگان حزب الله در پارلمان لبنان، ریاض سلامه رییس کل بانک مرکزی، علی حسن خلیل وزیر دارایی سابق این کشور شده بود.

لوموند یادآورشد که عربستان و امارات همچنین خواستار جاسوسی از غسان بن جدو و ابراهیم الامین دو تن از روزنامه نگاران شده بودند.

به نوشته این روزنامه فرانسوی برنامه پگاسوس قادر به تخلیه محتویات تلفن هوشمند از جمله پیام‌های رد وبدل شده در واتساپ و سیگنال و بازکردن میکروفون داخل دستگاه است.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۱۸:۲۶

انگار نرم افزارش روی کیس خاشقچی خوب جواب داده.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.