آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
2211بازدید

ممنوعیت عبور و مرور در دهانه تنگه هرمز

مدیر ستاد حوادث غیر مترقبه هرمزگان از اعمال محدودیت عبور و مرور برای شناورهای سبک در دهانه خلیج فارس به واسطه وزش باد شدید در این منطقه خبر داد.

یاسر حزباوی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس اظهار داشت: وزش باد شدید با سرعتی بالغ بر 60 کیلومتر در محدوده دهانه تنگه هرمز و خلیج فارس موجب شده تا موجهای بلند در دریا ایجاد شده و رفت و آمد دریایی برای شناورهای سبک در این منطقه با مشکل روبرو شود.

وی عنوان کرد: لازم است شناورهای سبک با یگانهای دریابانی همکاری لازم را به منظور ممانعت از رفت و آمد در دهانه تنگه هرمز اعمال کرده و قایق های خود را در آرامش گاههای دریایی متوقف کنند.

حزباوی ادامه داد: یگانهای امداد دریایی نیز از صبح امروز به حالت آماده باش کامل در آمده اند تا در صورت وقوع هرگونه رویداد دریایی جهت امداد و نجات اقدامات لازم را صورت دهند.

دو اسکله شهید حقانی شهر بندرعباس و بهمن در قشم نیز از امروز صبح برای رفت و آمد قایق ها و شناورهای سبک مسدود اعلام شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.