رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرنفت دوباره در رالی صعود
13بازدید
۰

افغانستان: پاکستان علیه پناهگاه‌های طالبان اقدام کند

وزارت خارجه افغانستان در واکنش به اظهارات اخیر وزیر خارجه پاکستان گفت که گروه طالبان در پاکستان پناهگاه‌های امن دارد و از آن‌جا پیوسته افغانستان را مورد تهاجم قرار می‌دهد.

افغانستان: پاکستان علیه پناهگاه‌های طالبان اقدام کند
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان امروز (چهارشنبه) گفت: «خواست اصلی دولت جمهوری اسلامی افغانستان، طی دو دهه اخیر از دولت پاکستان این بوده است که علیه پناهگاه‌های تروریست‌ها در این کشور اقدام جدی و ملموس صورت دهد و راه‌های نفوذی و ارتباطی طالبان و تروریست‌های هم‌پیمان این گروه را قطع کند».

به گفته وزارت امور خارجه، طالبان با حمایت گروه‌های «تروریستی منطقه‌ای» علیه مواضع نیرو‌های ارتش دست به عملیات می‌زند.

این وزارتخانه می‌گوید که طالبان خشونت‌ها را در افغانستان بیشتر کرده‌اند و بر خلاف تعهدات‌شان روابط‌شان را با گروه‌های تروریستی منطقه‌ای بین‌المللی قطع نکرده‌اند.

وزارت امور خارجه افغانستان در حالی این گفته‌ها را بیان کرده است که پیشتر شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه پاکستان گفته بود که این کشور نمی‌تواند مسؤول عدم اداراه جنگ و تسلیم نیرو‌های امنیتی افغان باشد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.