آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
1بازدید

تلاش چاوز برای ترور چاوز ناکام ماند

هوگو چاوز نام شخص بازداشت شده را "فرانسیسکو چاوز ابارکا" اعلام کرد و گفت: نیروهای امنیتی او را روز پنجشنبه در فرودگاه میکویه تا در کاراکاس بازداشت کردند.

رئیس جمهوری ونزوئلا از بازداشت یکی از اعضای باند تروریستی "لوییز پوسادا " متهم اصلی حادثه انفجار هواپیمای کوبایی در سال هزار و نهصد و هفتاد وشش خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از رویترز ، هوگو چاوز نام شخص بازداشت شده را "فرانسیسکو چاوز ابارکا" اعلام کرد و گفت: نیروهای امنیتی او را روز پنجشنبه در فرودگاه میکویه تا در کاراکاس بازداشت کردند.

رئیس جمهوری ونزوئلا افزود : شخص بازداشت شده السالوادوری است و هدفش از ورود به ونزوئلا تلاش برای ترور من بوده است.

چاوز که در گفتگویی تلویزیونی سخن می گفت، ادامه داد، تروریستی مشهور به دام افتاده است، این فرد به سبب عضویت در باند پوسادا تحت تعقیب اینترپل قرار دارد.

لوییز پوسادا مزدور سابق سی آی ای، متولد کوبا و دارای تابعیت ونزوئلا است که با اتهام های مختلفی از جمله دست داشتن در حادثه انفجار هواپیمای کوبایی در سال هزار و نهصد و هفتاد و شش که هفتاد و سه کشته برجای گذاشته بود روبروست و به همین دلیل تحت تعقیب کوبا و ونزوئلا قرار دارد.

پوسادا در سال هزار و نهصد و نود و هشت به نیویورک تایمز گفته بود، در انفجارهای زنجیره ای هتل های هاوانا که به مرگ یک ایتالیایی منجر شده بود دست داشته است اما پس از مدتی اعترافات خود را تکذیب کرد.

پوسادا در سال هزار ونهصد و هشتاد و پنج از زندانی در ونزوئلا که تحت تدابیر شدید امنیتی قرار داشت فرار کرد و به آمریکا گریخت و در آنجا نیز به اتهام نقض قوانین مهاجرات بازداشت شد اما در سال دوهزار و هفت از زندان آمریکا آزاد شد.

چاوز بارها پوسادا را متهم کرد که درصدد است او را ترور کند.

رییس جمهوری ونزوئلا، پوسادا را بزرگ ترین تروریست تاریخ آمریکای لاتین می داند و به همین منظور چندین بار خواستار آن شد تا آمریکا این متهم را برای محاکمه به کاراکاس تحویل دهد اما واشنگتن تاکنون به خواسته های او توجهی نکرده است.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۱۳:۴۳

نلاش براي ترور چاوز يا تلاش چاوز براي ترور ؟؟!!!!!

sanam۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۱۲:۲۴

داره جلب توجه میکنه !! البته احساس کرده کارش تمومه ولی اینه جور خودزنی سیاسیه اظهاراتی از این دست آنهم از طرف یه رئیس جمهور واقعا" شرم آ وره اینو باید رئیس پلیس یا مقامی در سطح اون اعلام کنه !!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.