رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرادعای احتمال نزدیک شدن ایران و آمریکا به یک توافق
5بازدید
۸

سفیر ایران در جمهوری آذربایجان:

متعرضان به سفارت ایران در باکو دستگیر و بازجویی شدند

موسوی سفیر کشورمان در باکو گفت: پلیس دیپلماتیک و وزارت کشور جمهوری آذربایجان چهار متعرض به سفارت جمهوری اسلامی ایران را شناسایی، بازداشت و بازجویی کرد.

متعرضان به سفارت ایران در باکو دستگیر و بازجویی شدند


به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان درباره تعرض به ساختمان سفارتخانه کشورمان در باکو گفت: در پی تعرض و بی احترامی عده‌ای به سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو در نیمه شب گذشته و اعتراض شدید و پیگیری‌های رسمی، پلیس دیپلماتیک و وزارت کشور جمهوری آذربایجان چهار متعرض به سفارت جمهوری اسلامی ایران را شناسایی، بازداشت و بازجویی کرد.

سفیر ایران در باکو تاکید کرد که سفارت جمهوری اسلامی ایران در حال پیگیری موضوع تا حصول نتیجه و تنبیه خاطیان است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

دنا اورمزد۱۴۰۰/۰۷/۰۹ ۲۰:۳۹

حمله به سفارتخانه ها و مراکز دیپلماتیک
و کنسولگری ها در هر جا و توسط هر فرد و گروه و جریانی و با هر دیدگاه و ایدیولوژی زشت و ناپسند و مطرود و محکوم است.....

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۹ ۱۹:۵۲

همه جای دنیا حمله به سفارت خانه ها،جرمه و مرتکبین مجازات میشن،اما تو ایران بهشون جایزه هم میدن،نمونه: حمله کنندگان به سفارت آمریکا و عربستان سعودی،همشون به نون و نوایی رسیدند.

مهدی۱۴۰۰/۰۷/۰۹ ۱۹:۳۲

مشکلات را در رسانه ها حل نکنید و باعث شکاف بیشتر بین مردم دو کشور نشوید لااقل اتش بس رسانه ای انجام‌دهید تا تنش ها کاهش یابد و تخصصی حل شود

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۹ ۱۸:۵۸

خوبه متعرضین به سفارت ایران، سفارت رو اشغال و به آتش نکشیدن

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۹ ۱۸:۵۰

باور کردیم

رضا۱۴۰۰/۰۷/۰۹ ۱۸:۳۶

این نشون میده که آون کشور قانون داره، سفارت حرمت داره و کشور مبدا باید حافظ آن باشد تعرض کنندگان را دستگیر و مجازات کنه.

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۹ ۱۸:۳۴

آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم مپسند.
وقتی از تعرض به سفارت جمهوری اسلامی ایران ناراحت و آزرده میشوید، پس چگونه به عده ای اجازه می‌دهید براحتی به سفارتخانه های دیگر کشورها در تهران حمله ور شوند؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۹ ۱۸:۲۵

از دیوارش بالا رفتن؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.