سقوط آزاد بورس در دومین روز هفته

شاخص کل بورس در دومین روز هفته با افت ۳۵ هزار و ۳۴۹ واحدی به عدد یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۳۱۹ واحد رسید.
کد خبر: ۱۰۸۵۰۶۴
|
۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۷ 31 October 2021
|
6191 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، شاخص کل بورس در دومین روز هفته افت ۳۵ هزار و ۳۴۹ واحدی را تجربه کرد و به عدد یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۳۱۹ واحد دست یافت و شاخص هم وزن نیز افت ۱۰ هزار و ۴۴۴ واحدی را تجربه کرده است و بر شاخص ۳۵۹ هزار و ۹۷۹ واحدی ایستاد.

اکثر نمادهای شاخص ساز بورس که عبارتند از فولاد، فملی، پارسان، وغدیر، شپدیس، کگل و تاپیکو امروز سرخ پوش بودند و نمادهای فسبزوار، فولاد، کیمیاتک، شپنا، خودرو، شبندر و فملی از پرتراکنش های امروز بودند.

 

فرابورس نیز امروز افت ۳۷۷.۵۸ واحدی را تجربه کرده است و بر پله ۱۹ هزار و ۲۳۱ ایستاده است و نمادهای شاخص ساز آریا، زاگرس، هرمز، صبا، شگویا، ذوب و شاوان بیشترین تاثیر را بر افت شاخص داشتند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟