رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

بازدید وزیر نفت از دیسپاچینگ شرکت ملی گاز ایران

وزیر نفت با حضور در مرکز دیسپاچینگ شرکت ملی گاز ایران، در جریان عملیات تولید، توزیع و عرضه گاز در کشور قرار گرفت.
کد خبر: ۱۰۸۷۱۹۱
|
۲۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵ 12 November 2021
|
8237 بازدید
                              بازدید وزیر نفت از دیسپاچینگ شرکت ملی گاز ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سیدجواد اوجی در این بازدید که با همراهی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران همراه بود با توجه به سرمای هوا و افزایش مصرف گاز در کشور، از آمادگی شرکت ملی گاز برای تامین گاز مصرفی منازل مسکونی، ادارات و صنایع خبر داد و گفت: با توجه به اینکه پیش بینی‌های سازمان هواشناسی کشور، حاکی از کاهش مجدد دما در کشور است، قطعا میزان مصرف خانگی افزایش خواهد یافت.

وزیر نفت افزود: به همین علت از مصرف کنندگان بخش خانگی تقاضا می‌کنیم برای مواجه نشدن با قطعی گاز، در مصرف خود صرفه جویی کرده و دمای منازل خود را بین ۱۸ تا ۱۹ درجه سانتیگراد تنظیم کنند تا دیگر هموطنان هم بتوانند از نعمت گاز بهره‌مند شوند.

وی میزان مصرف گاز روزانه را امروز ۴۹۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: مصرف گاز سال گذشته در چنین روزی حدود ۳۵۰ میلیون متر مکعب بود که نشان می‌دهد با توجه به اینکه تولید گاز در کشور علت نبود سرمایه گذاری در سال‌های اخیر، توسعه نیافته، اما مصرف گاز در کشور و بخصوص در بخش خانگی رشد زیادی کرده است.

اوجی همچنین با اشاره به برنامه‌های وزارت نفت برای توسعه ظرفیت‌های میادین گازی کشور، گفت: قطعا اجرای این طرح‌ها و به مدار تولید رسیدن این میادین، دو تا سه سال زمان نیاز دارد و بنابراین باید مردم صرفه جویی در مصرف و استفاده بهینه را در دستور کار خود قرار دهند.

وزیر نفت همچنین با بیان اینکه ۵۰ درصد گاز کشور را ۲۵ درصد مشترکان استفاده می‌کنند و تاکید بر اینکه وزارت نفت برنامه‌ای برای افزایش گاز بها ندارد گفت: بر اساس مصوبه اخیر دولت، مشترکان پرمصرف بخش خانگی جریمه‌های سنگینی خواهند شد بنابراین از این مشترکان تقاضا داریم مصرف خود را متعادل کنند تا مشمول جریمه نشوند و در صورت جریمه، از خادمان خود در وزارت نفت گلایه نداشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟