آخرین خبرکشف ۶۱۳ تن گندم احتکار شده در سیستان و بلوچستان
4بازدید

آغاز فعالیت ادارات الیگودرز با یک ساعت تاخیر

فرماندار الیگودرز گفت: به علت برودت هوا و لغزنده بودن معابر فعالیت ادارات و بانک‌های شهرستان الیگودرز در روز یکشنبه با یک ساعت تاخیر آغاز خواهد شد.

آغاز فعالیت ادارات الیگودرز با یک ساعت تاخیر

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا ، "ماشاالله نعمتی" به خبرنگاران اعلام کرد: با توجه به برودت هوا و مشکلاتی که برای تردد شهروندان وجود دارد و همچنین لزوم صرفه جویی در مصرف انرژی فعالیت کارمندان ادارات، نهادها، سازمانها و بانک های الیگودرز در روز ۲۶ دیماه با یک ساعت تاخیر و از ساعت هشت و ۳۰دقیقه صبح شروع خواهد شد.

وی با قدردانی از تلاش اعضای ستاد مدیریت بحران بویژه عوامل راهداری و شهرداری در پاکسازی معابر گفت: با توجه به بارش برف سنگین و مشکلاتی نظیر کمبود تجهیزات و امکانات برخی محورها و معابر فرعی تاکنون‌ پاکسازی نشده اند که امیدواریم بزودی این مشکل رفع شود.

به گفته وی ارتفاع برف در برخی نقاط شهری به ۳۰ سانتی متر و در مناطق کوهستانی به ۷۰ سانتی متر رسیده است.

بارندگی ها از روز جمعه در لرستان آغاز شده و تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.