آخرین خبرمارکو روبیو در آستانه کناره‌گیری از دولت ترامپ
1بازدید
۰

حذف واکنش تند سخنگوی فدراسیون به خبر احتمال برکناری عزیزی‌خادم

ادعاهای کذب و اهانت های آشکار حسین شریفی تنها چند دقیقه پس از آن که روی خروجی یک سایت ورزشی قرار گرفت، حذف شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که امروز رسانه ها از آغاز طرح استیضاح رییس فدراسیون فوتبال به دست اعضای مستقل هیات رییسه فدراسیون خبر داده بودند ساعتی پیش حسین شریفی در مصاحبه ای اهانت آمیز با توهین به رسانه ها مدعی شد اصلا چنین امکانی در اساسنامه پیش بینی نشده است.

حرف های حسین شریفی این بار از طریق سایت فدراسیون فوتبال منتشر نشد و در حالی که به نظر می رسید او حق ندارد در سایت فدراسیون به هیات رییسه توهین کند، در کمال تعجب یک سایت ورزشی اقدام به انتشار حرف های سراسر توهین آمیز حسین شریفی به رسانه ها و کلید زنندگان استیضاح رییس فدراسیون کرد اما تنها دقایقی بعد این سایت مصاحبه اهانت آمیز شریفی را از خروجی خود برداشت.

به نظر می رسد حسین شریفی هم حالا متوجه شده باشد اجازه ندارد از روی کم آگاهی و نا آشنایی با اساسنامه فدراسیون فوتبال و یا به منظور دفاع از افرادی که خطاهای شان برای اعضای هیات رییسه فوتبال آشکار شده دست به تخریب رسانه ها و اهالی فوتبال بزند.

منبع:طرفداری

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.