گزارش
برکناری عجیب اکبر محمدی از پیکان با حکم رئیس جدید ایرانخودرو
هنوز دلیل این جابجایی عجیب در میانه فصل عنوان نشده و گویا تغییرات اتوبوسی و بدون منطق مدیران، خشک و تر را میسوزاند.پیکان با بودجه محدود خود نتایج مطلوبی در لیگ ۲۱ کسب کرده است
با توجه به تغییرات مدیریتی در راس کارخانه خودروسازی ایرانخودرو موج این تغییرات به باشگاه پیکان هم رسید.
به گزارش تابناک ورزشی، درحالی که کسی در باشگاه پیکان با توجه به نتایج نسبتا خوب با توجه به بودجه این مجموعه، فکر تغییرات نبود و تصورش را نمی کردند امروز به طور ناگهانی از سوی رییس کارخانه، امیر عطابخش به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه معرفی شد!

ساعت ۱۴ عصر امروز عطابخش به همراه تعدادی از مسئولان ایرانخودرو در باشگاه پیکان حاضر شدند و وی را به عنوان مدیرعامل جدید معارفه کردند. ظاهرا اعضای باشگاه از این موضوع اطلاعی نداشتند.
گویا اکبر محمدی مدیرعامل پیشین باشگاه را در جریان موضوع گذاشته بودند و وی هم امروز در باشگاه حاضر نشده بود. هنوز دلیل این جابجایی عنوان نشده و گویا تغییرات اتوبوسی و بدون منطق مدیران، خشک و تر را میسوزاند.
عطابخش پیش از این سابقه مدیریت اجرایی در باشگاه ذوبآهن را در کارنامه دارد ولی تا حالا تجربه مدیرعاملی را نداشته و احتمالا این مدیر سفارشی نیز به کسب تجربه در این سطح خواهد پرداخت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
تا حالا که مدیر عامل جدید ایران خودرو جابجایی ها رو خوب انجام داده
تو خود بخوان حديث مفصل از اين مجمل
این هم از برکات دولت انقلابیست.
خدا به همه مان رحم کند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.