ویلموتس در مراکش هم حکم اخراج گرفت

رییس باشگاه الرجاء مراکش پیش از این اعلام کرده بود که ویلموتس را از کار برکنار نخواهد کرد، اما انتقاد‌های زیادی که از این مربی شد در نهایت باشگاه را مجبور به اخراج او کرد.
کد خبر: ۱۱۰۵۸۲۵
|
۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱ 21 February 2022
|
5118 بازدید

تیم الرجاء مراکش باوجود پیروزی در دیدار اخیر خود تصمیم به اخراج سرمربی بلژیکی خود گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از کوره، تیم الرجاء مراکش که در لیگ قهرمانان آفریقا به مصاف سطیف الجزایر رفت توانست با یک گل به پیروزی دست پیدا کند. باشگاه مراکشی بعد از بازی در بیانیه‌ای رسما از اخراج مارک ویلموتس خبر داد.

در بیانیه این باشگاه آمده است: از ویلموتس به خاطر زحمات و تلاشی که برای تیم کشید تشکر و برای او در ادامه زندگی آرزوی موفقیت می‌کنیم.

رییس باشگاه الرجاء مراکش پیش از این اعلام کرده بود که ویلموتس را از کار برکنار نخواهد کرد، اما انتقاد‌های زیادی که از این مربی شد در نهایت باشگاه را مجبور به اخراج او کرد. رقم فسخ قرارداد این مربی بلژیکی با الرجاء بالا است و باشگاه در تلاش است که با او به توافق برسد تا رقم آن را پایین آورد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟