این روزها استفاده از فینگر فودها در مهمانیها و به خصوص مهمانیهای غیر رسمی مانند تولد و غیره بسیار زیاد شده است. فینگر فود غذایی است که به اندازه یک انگشت بوده مستقیما به وسیله دست و بدون استفاده از قاشق و چنگال خورده میشود. فینگر فود را میتوان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانیها سرو کرد.
بهتر است برای غذای اصلی از فینگر فود گرم و برای پیش غذا از فینگر فود سرد استفاده شود. از سینی فینگر فود برای پذیرایی در مراسمی مثل عروسی و نامزدی، تولدها، و سایر جشنها هم میتوان کمک گرفت. یکی از گزینههای مثبت این نوع از غدا آن است که اندازه کوچک این نوع غذا باعث میشود بتوانید در مهمانیها با انتخاب ترکیبهای مختلف طعمهای زیادی را خلق کرده و تجربه کنید.
برای این نوع از فینگر فودها میتوانید انواع ساندویچهای کوچک را مانند همبرگر، چیز برگر و قارچ برگر و غیره تهیه کنید. ساندویچ مینی همبرگر، انواع سمبوسه یا پیرشکی گوشت و سیب زمینی و سبزیجات، رولهای نان و پنیر و سبزی، ساندویچهای کوچک سالم خانگی مثل کوکو سبزی و فلافل هم میتوانند در این ساندویچها قرار بگیرند. برای طعم بهتر ساندویچهای خود و اینکه عطر بهتری هم داشته باشند میتوانید از خرید زعفران یا ریشه زعفران کمک بگیرید. قیمت زعفران های با کیفیت کمی بالاتر از دیگر انواع زعفران است بنابراین کیفیت را فدای قیمت نکنید.
شما میتوانید برای استفاده از نان تست، یا هر نوع نان دیگری، تکه هایی از آن را ببرید با پنیر و برشهایی از خیار، گوچه گیلاسی، و چند برگ ریحان آماده کنید. تست مرغ یا نان تست با کشک بادمجان و ریحان هم گزینه خوبی است و برخی از آنها را که به صورت گرم سرو میشوند میتوانید در هنگام سرو کردن مدتی در مایکروفر قرار دهید و سپس به سر میز بیاورید. نان تست با سالاد الویه هم گزینه خوبی برای انتخاب یک غذای سرد است.
شما میتوانید خیلی از دسرها مثل انواع ژله و کرم کارامل و ترامیسو و یا حتی غذاهای آبدار مثل انواع سوپ، آش، شله زرد، و حلیم بادمجان و یا سالاد ماکارونی را در لیوان سرو کنید. پس از سرو کردن این غذاها هم میتوانید آنها را با استفاده از سبزیجات معطر و یا زرشک تزئین کنید. در این زمینه خرید حضوری یا خرید اینترنی زرشک پفکی برندهای معتبری مانند مجتهدی، سحرخیز و یا برادران حسینی استفاده کنید که رنگ عالی و عطر بسیار خوبی دارند. همه انواع نوشیدنی های خانگی مثل آب هندوانه، هویج بستنی، موهیتو، و شربتهای سنتی را هم میتوان به صورت لیوانی در لیوانهای کوچک سرو کرد.
کیک مرغ فینگر فود دیگری است که ظاهری شبیه به کیک اما طعمی مشابه با سالاد الویه دارد؛ طعم آن هم برای آن دسته از افرادی که آن را امتحان نکرده باشند کاملاً تازگی دارد. شما میتوانید کیک مرغ را به صورت بزرگ و کیک درست کنید و سپس آن را برش کوچک بزنید یا آن را به صورت برشهای کوچک درست کنید. یکی از دلایل محبوبیت کیک مرغ هم متفاوت بودنش است. این فینگر فود لذیذ را میتوانید به عنوان پیش غدا برای عصرانه یا شام در دورهمیها و مهمانیهای دوستانه و حتی رسمی خود سرو کنید. این غذا به صورت سرد سرو میشود و بچهها آن را خیلی دوست دارند.
یکی دیگر از انتخابهای مناسب برای فینگر فود، انواع بورک گوشت، مرغ یا انواع سبزیجات است. یکی از انواع بورک، بورک گوشت است. برای تهیه این فینگر فود، گوشت چرخ شده را به همراه پیاز باید آماده کرده و تفت بدهید. سپس فلفل دلمه و قارچ خردشده را اضافه کنید. در نهایت در آخر که این مواد پخته شد، رب گوجه فرنگی و ادویه دلخواه را اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد از خنک شدن مواد، آنها را در خمیر یوفکا پیچیده و سرخ کنید. به هر میزان که بورکها بیشتر سرخ شوند؛ تردتر و خوشمزهتر خواهند شد.
بورکها فینگر فودهایی مشابه انواع سمبوسه هستند و میتوانید با اضافه کردن انواع چاشنی و فلفل آنها را طعم دار کنید. یکی از سبزیجاتی که به خوشمزه شدن انواع سمبوسه و بورک کمک زیادی میکند؛ جعفری است. شما میتوانید جعفری را به صورت خشک شده یا تازه به مواد داخل بورک یا سمبوسه اضافه کرده و روی این فینگر فودهای خوشمزه را هم با جعفری و نعنا خشک تزئین کنید.
نویسنده: وحیده امینی
انتهای رپرتاژ آگهی/