آخرین خبرحمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان
7بازدید

حکم جدید برای حسین طائب

آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان اطلاعات سپاه با حضور سرلشکر حسین سلامی و جمعی از فرماندهان و مسئولین سپاه و جامعه اطلاعاتی کشور برگزار شد

حکم جدید برای حسین طائب

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان اطلاعات سپاه با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه و جمعی از فرماندهان و مسئولین ستاد کل نیروهای مسلح، سپاه و جامعه اطلاعاتی کشور امروز شنبه در محل ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد.

در این مراسم سردار سرتیپ پاسدار محمد کاظمی به عنوان " معاون فرمانده کل و رئیس سازمان اطلاعات سپاه" معرفی و از مجاهدت های صادقانه و تلاش های ارزنده و موفق حجت الاسلام والمسلمین حسین طائب در راهبری سازمان اطلاعات طی ۱۳ سال گذشته که موفقیت ها و دستاوردهای بزرگی در حوزه امنیت ملی و بازدارندگی اطلاعاتی کشور ، مقابله نفوذ و جاسوسی و برخورد با مفسدان کلان اقتصادی رقم زده است ، تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

همچنین با حکم سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه حجت الاسلام و المسلمین طائب بعنوان "مشاور عالی فرمانده کل سپاه" معرفی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Km۱۴۰۱/۰۴/۰۵ ۱۲:۲۴

اگر ایشان موفق بودند برای خودشان بوده مردم که نابود شدند .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.