آخرین خبرسرنوشت تلخ با دستپخت مشترک؛ فدراسیون دانشگاهی در بن‌بست هواپیمایی!
0بازدید

امکان مواجهه با پاندمی‌های جدید وجود دارد

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: امکان مواجهه با پاندمی های جدید همچنان وجود دارد، از این رو ضروری است آمادگی خود را برای مقابله با بیماری ها افزایش دهیم.

امکان مواجهه با پاندمی‌های جدید وجود دارد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمدمهدی گویا، با اشاره به اختلالات و آسیب‌های روانی ناشی از همه گیری کرونا، افزود: در طول همه گیری کرونا ما شاهد تعداد قابل توجه مرگ و میر در سطح دنیا بودیم. در برخی از کشورها اقتصاد تحت تأثیر قرار گرفت و مردم از تحصیل و کار بازماندند.

وی با بیان اینکه حدود ۲.۵ سال از شیوع کووید ۱۹ در دنیا می‌گذرد و این پاندمی درس آموخته‌های بسیاری را برای ما داشته است، گفت: باید این درس آموخته‌ها را برای نسل آینده به کار گیریم،

گویا خاطرنشان کرد: دنیا در کمتر از یک سال واکسن کووید ۱۹ را عرضه کرد و در کشور ما نیز با توان متخصصان داخلی واکسن‌های کرونا در کمترین زمان ممکن به بازار آمد و بخش قابل توجهی از مردم کشور با واکسن‌های داخلی در برابر این پاندمی محافظت شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۴۰۱/۰۴/۰۷ ۱۰:۰۳

"... بخش قابل توجهی از مردم کشور با واکسن‌های داخلی در برابر این پاندمی محافظت شدند.. !!!" : دروغگویی در بین کلیه مسولان ما امری پسندیده و رایج و بلکه لازم تلقی شده و به شدت به آن پایبند هستند !!!!!!! ضمنا به هیچ وجه خجالت هم نمیکشند و فکر میکنند ما مردم نفهم هستیم !!!!!!!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.