آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
1بازدید

تردد وسایل نقلیه از کرج به چالوس ممنوع شد

فرمانده پلیس راه البرزاعلام کرد: تردد وسایل نقلیه در خط جنوبی جاده کرج - چالوس از محدوده شهرستانک کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع شد.

تردد وسایل نقلیه از کرج به چالوس ممنوع شد

به گزارش تابناک، سرهنگ رضا گودرزی اظهار داشت: این محدودیت تردد که به دلیل تخلیه بار ترافیکی صورت گرفته از محدوده شهرستانک تا دهانه جنوبی کندوان ایجادشده است.

وی اضافه کرد: اکنون تردد از میدان امیرکبیر کرج تا شهرستانک به صورت ۲ طرفه انجام می‌شود و در صورت ایجاد گره ترافیکی محدودیت تردد نیز در این محدوده اعمال خواهد شد.

گودرزی خاطرنشان کرد: ماموران پلیس راه برای پیشگیری از حوادث احتمالی و روان سازی ترافیک در جاده‌های استان البرز مستقر شده اند.

استان البرز دارای یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است و ۱۸ درصد ترافیک جاده‌ای کشور مربوط به راه‌های این استان است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.