آخرین خبرعکس العمل دانش آموزی که از رهبر انقلاب نامه دریافت کرد
1بازدید

افزايش 10 درصدي كرايه سرويس مدارس

به گزارش ايلنا، بر اساس اين لايحه نرخ سرويس مدارس بر اساس نوع وسيله نقليه (سواري، ون، اتوبوس و ميني‌بوس) و نيز ميزان مسافت طي شده رفت و برگشت تعيين شده است و بر اساس اين مصوبه در صورتي كه مسافت رفت و برگشت يك سرويس از 30 كيلومتر بيشتر باشد، نرخ به صورت توافقي تعيين خواهد شد.

در صحن علني شوراي شهر تهران لايحه تعيين نرخ سرويس مدارس شهر تهران در سال تحصيلي جاري به تصويب رسيد كه بر اساس آن نرخ‌هاي سرويس مدارس نسبت به سال گذشته 10 درصد افزايش يافت.

به گزارش ايلنا، بر اساس اين لايحه نرخ سرويس مدارس بر اساس نوع وسيله نقليه (سواري، ون، اتوبوس و ميني‌بوس) و نيز ميزان مسافت طي شده رفت و برگشت تعيين شده است و بر اساس اين مصوبه در صورتي كه مسافت رفت و برگشت يك سرويس از 30 كيلومتر بيشتر باشد، نرخ به صورت توافقي تعيين خواهد شد.

در اين مصوبه تاكيد شده كه ناظر و مراقبتي براي سوار و پياده كردن دانش‌آموزان براي سنين دبستاني در خودروهاي ون و غيره .... لحاظ گردد.

 حمزه شكيب رئيس كميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران با اشاره به اينكه نرخ كرايه سرويس‌هاي مدارس در سال تحصيلي آينده 10 درصد نسبت به سال گذشته افزايش يافته است ادامه داد: بدين‌ترتيب با حداقل افزايش اين نرخ‌ها به تصويب رسيده است.

او افزود:‌ ثبت‌نام مدارس از دو ماه قبل شروع شده و بسيار به جا بود كه ما نيز از دو ماه پيش اين لايحه را تصويب را ابلاغ مي‌كرديم تا همزمان با ثبت‌نام مدارس، سرويس‌ها نيز تعيين مي‌شود.

چمران رئيس شوراي شهر تهران با اشاره به رد و بدل شدن تفاهم‌نامه‌اي بين سازمان تاكسي‌راني و وزارت آموزش و پرورش براي تعيين نرخ سرويس مدارس گفت: تاكنون اين تفاهم‌نامه به امضا نرسيده است ولي تمام هماهنگي‌ها براي تعيين نرخ‌ سرويس‌ها با آموزش و پرورش صورت گرفته است.

او ادامه داد: برخي از مديران مدارس با سرويس‌هايي كه ادعا مي‌كند قيمت كمتري براي جابجايي‌ دانش‌آموزان قرارداد مي‌بندند در حالي كه اين سرويس‌ها مسايل ايمني و كيفيت جابجايي دانش‌آموزان را رعايت نكرده و حتي در مواردي بسيار بيشتر از حد مجاز دانش‌آموزان سوار مي‌كنند؛ اين در حالي است كه سرويس‌هاي تعيين شده از سوي سازمان تاكسي‌راني داراي بيمه‌ سرنشين، معاينه فني و تعداد مسافر تعيين شده هستند.

به گفته چمران آموزش و پرورش قبول كرده است كه بر اساس نرخ‌هاي مصوب شوراي شهر از سرويس‌هاي مدارس استفاده كند.

ابتكار رئيس كميته محيط‌زيست شوراي شهر نيز خواستار ارايه گزارشي در مورد نحوه اجراي اين مصوبه بيش از سه ماه شد و گفت:‌مسايل ايمني و محيط‌زيستي در موضوع سرويس‌هاي مدارس بسيار مهم است و بايد به اين مسايل توجه شود.

حسيني معاون سازمان تاكسي‌راني شهر تهران نيز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مورد ساماندهي سرويس‌هاي مدارس يادآور شد: برخي از مدارس خارج از محدوده طرح ترافيك و زوج و فرد هستند بنابراين والدين دانش‌آموزان اقدام به جابجايي آنها مي‌كنند و تاكسي‌راني روي آن نظارتي ندارد.

او افزود: هماهنگي‌هايي با راهنمايي و رانندگي تهران انجام شده تا سرويس‌هاي مدارسي كه برچسب دارند، بتوانند وارد محدوده شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۲۰ ۰۸:۵۷

حقوق كارمندان 6 درصد افزايش و هزينه ها از 10 درصد به با افزايش يافته است . يكي بگه اين مابه التفاوت رو از كجا بايد تامين كنيم ؟

توفيق از سنندج۱۳۸۹/۰۵/۲۰ ۰۸:۴۵

خوش به حالتان در سنندج امسال 25 درصد به هزينه‌ي سرويس مدرسه اضافه كرده اند دم از كسي هم برنمي آيد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.