آخرین خبرانهدام حلقه وصل شبکه‌های معاند در شیراز
5بازدید
۱

عزم جدی پلیس برای برخورد با دلالان و اخلالگران بازار ارز

رئیس پلیس تهران بزرگ از عزم جدی پلیس برای برخورد با دلالان ارزی خبر داد.

عزم جدی پلیس برای برخورد با دلالان و اخلالگران بازار ارز

به گزارش «تابناک»، سردار حسین رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برخورد پلیس با دلالان و اخلالگران بازار ارز اظهارکرد: پلیس به صورت جدی با دلالان و سودجویان بازار ارز که بخواهند اقدام به ایجاد اخلال در بازار عرضه و تقاضا و همچنین قیمت‌ها کنند، برخورد خواهد کرد.

وی افزود: از ابتدای زمانی که موضوع سوداگری در بازار ارز شروع شده است، یکی از اولویت‌های ما برخورد با دلالان ارزی است. ما با این افراد برخورد کردیم و در ادامه نیز این روند را ادامه خواهیم داد. این فرآیند از عملیات پلیس در سبزه‌میدان تهران شروع شد و همه آن‌ها را جمع‌آوری شدند. در این عملیات به طور بنیادین با دلالان برخورد شد و پلیس حتی موکت زیر پای آن‌ها را نیز جمع کرد.

رحیمی در ادامه گفت: موضع ما در برخورد با این افراد همچنان پابرجاست. مبدع برخورد با معاملات فردایی نیز پلیس بوده است که در آن با سوداگران ارز برخورد کرده است.

پیشنهاد خبر:

کشف ۱۰ میلیون دلار تقلبی در تهران

جزئیات بیشتر از کشف ۱۰ میلیون دلار تقلبی در تهران

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: پلیس اشراف کاملی روی این موضوع دارد و این مسیر با قدرت و قاطعیت به وسیله پلیس امنیت اقتصادی پیگیری می‌شود و استمرار خواهد داشت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۰۱ ۰۸:۳۷

یعنی تا الان عزم پلیس جدی نبوده؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.