از میان خوراکی های سالم که مصرف آن در تهیه غذا باعث انرژی می شود روغن حیوانی کرمانشاهی اصل است، این محصول توسط بعضی شرکت ها که بویان ازجمله آن هاست تولید می شوند، البته اصل این روغن توسط عشایر کرمانشاه از شیر تازه گاو و گوسفند به دست می آیند. درمیان روغن های حیوانی، روغن گوسفندی طبع سردی دارد و در نتیجه میزان کلسترول آن نسبت به روغن گاوی بیشتر است در صورتی که طبع روغن گاوی گرم است و برای همه سنین مخصوصا کودکان توصیه می شود، چرا که هضم راحتری نسبت به انواع دیگر روغن ها دارد .
مجموعه آراد برندینگ نیز همواره سعی در رضایت مشتریان خود داشته و روغن حیوانی اعلا را علاوه بر خواص بی نظیرش طعم بسیار مطبوعی نیز به غذا می دهد را تولید کرده و آماده عرضه به خریداران محترم می باشد، تنوع محصولات ما این امکان را به مشتری می دهد تا بتوانند روغن حیوانی را از ما با به روزترین تاریخ تولید و مناسب ترین قیمت و با ارسال رایگان خریداری کنند.
در طب سنتی روغن ها از نظر مزاج، دسته بندی می شوند مانند روغن حیوانی کرمانشاهی که مزاجش گرم و تر است و فرقی بین نوع گوسفندی و گاوی آن نیست در ضمن هر چه این روغن کهنه تر باشد رطوبت آن کم در نتیجه خشکی آن بیشتر است.
در صنعت روغن گیری، روغن ها انواع مختلف و کاربرد های متفاوت دارند مانند بعضی منشا آن حیوانی، گیاهی، یا ممکن است شیمیایی باشد و همه آنها خوراکی نیستند بعضی غیر خوراکی نیز می باشند، به طور مثال در طب ایرانی و چینی از روغن حیوانی کرمانشاهی به عنوان پایه اصلی برای تهیه ضماد ها یا پماد های گیاهی استفاده می کنند و همچنین برای درمان سوختگی نیز مفید و موثر است.علاوه برآن این روغن کاربرد زیادی در طب سنتی دارد و با ترکیب آن با مواد دیگر باعث جذب بیشتر روی پوست و یا محل آسیب دیده می کند و نیز در طب هندی از این روغن برای تنقیه و پاکسازی روده ها استفاده می کنند.
روغن حیوانی فرآورده های متفاوتی دارد مانند کره، دنبه، پی گوسفند یا روغن ماهی اکثر این روغن ها در دمای معمولی به صورت جامد هستند ولی وقتی هوا خیلی گرم باشد به حالت مایع در می آیند، در کرمانشاه روغن ها از شیر گاو و گوسفند به دست می آیند و بهترین نوع روغن در ایران شناخته شده اند و فصل روغن گیری در بهار می باشد چرا که مراتع برای تغذیه دام سرسبز است و طعم و عطر بهتری دارد.
فرایند سنتی تهیه روغن حیوانی به این صورت است که ابتدا پس از دوشیدن شیر از گاو یا گوسفند ان را تبدیل به ماست می کنند سپس با ماست تولید شده دوغ به دست می آورند. دوغ ها آماده شده را درون مشک هم می زنند این عمل باعث می شود تیکه های جامد به نام کره روی سطح دوغ تشکیل شود. با جوشاندن کره و جدا کردن ناخالصی ها روغن حیوانی خالص به دست می آید.
فراورده ای که از شیر گاو یا گوسفند به دست می آید روغن حیوانی ادیب است که اگر مطلوب و خالص تهیه شود ارزش غذایی بسیار خوبی دارد. یکی از انواع مدل های تولید شده روغن حیوانی پگاه است. روغن های حیوانی در میان مردم طرفداران بسیاری دارد. این محصول در ایران با نام های روغن زرد یا روغن کرمانشاهی شهرت دارد. روغن مرغوب بو و طعم مطلوبی دارد.روغن حیوانی از چربی طبیعی شیر تولید شده است. در صورتی که روغن های صنعتی، از اسانس هاس شیمیایی ترانس دار، استفاده می کنند که برای بدن بسیار مضر می باشد.
فعالان و متخصصان طب سنتی، روغن حیوانی را از تمامی روغن های خوراکی مفید تر می دانند. مروزه با گران تر شدن دام، قیمت فراورده های دامی از جمله کره و روغن که به نسبت زحمت بیشتری برای به دست آوردن دارد نیز افزایش پیدا کرده و خرید این محصول مفید کمی سخت شده است به همین دلیل افراد توان استفاده از آن را به طور روزانه ندارند به همین دلیل از آن به صورتی هفتگی و تنها در پخت برخی از غذا ها استفاده می کنند.
انتهای رپرتاژ آگهی/