آخرین خبرهشدار ارتش: آماده پاسخ به هر تهدیدی هستیم
0بازدید

بحث بر سر الويت استخدام حق التدريسي ها

بنا بر مصوبه مجلس شوراي اسلامي، در سال جاري، شصت هزار نفر از معلمان حق التدريسي، بايد به استخدام آموزش و پرورش درآيند.

بحث بر سر الويت استخدام حق التدريسي ها
سيد شريف حسيني، نماينده مردم اهواز در مجلس شوراي اسلامي، در گفت وگو با خبرنگار «تابناك»، به همراه این مطلب اظهار داشت: در اواخر دوره وزارت آقاي علي احمدي در آموزش و پروش، مجوز استخدام پيماني ده هزار نفر از نيروهاي حق التدريس صادر شد و به رغم اينكه سال‌ها از اين تغيير وضعيت مي‌گذرد، طبق مصوبه جديد، ممكن است اين عزيزان اولويت ديرهنگام‌تري نسبت به مستخدمان جديد وزارت آموزش و پرورش داشته باشند.

حسيني افزود: با توجه به اينكه تغيير وضعيت اين گروه از معلمان از استخدام پيماني به استخدام رسمي، براي دولت بار مالي نخواهد داشت، با رئيس مجلس مذاكراتي انجام شد تا ايشان با رايزني با وزارت آموزش و پرورش، سبب جلوگيري از تضييع حقوق اين عده از  مستخدمين آموزش و پرورش شوند و نمايندگان اين آمادگي را دارند كه براي حل مشكل اين معلمان هر كمك قانوني، اعم از تهيه و ارایه طرح به مجلس را انجام دهند.

گفتني است، بنا بر مصوبه مجلس، تعداد شصت هزار نفر از نيروهاي حق التدريسي و آموزگاران نهضت سواد آموزي، در سال جاري بايد به استخدام رسمي آموزش و پرورش درآيند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.