رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراز پارتی در کافه‌رستوران‌ها تا آموزش شنا در استخر مختلط؛ هنجارشکنی در شمال تهران به کجا رسیده است؟
6بازدید
۳

حواشی بازی ایران و انگلیس

تیم ایران با ۵ مدافع مقابل انگلیس / رکورد تاریخی علیرضا بیرانوند / دو گل طارمی تقدیم شاهچراغ / دیوید بکام تماشاگر بازی یوز‌های ایرانی و سه شیر‌ها

دیوید بکام ستاره اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و آرسن ونگر از جمله تماشاگران ویژه بازی نخست این کشور مقابل ایران هستند؛ ترکیبی که کارلوس کی‌روش انتخاب کرده سبب آشفتگی تمامی پیش‌بینی‌ها درباره روش احتمالی بازی تیم ملی فوتبال ایران و بازیکنانش شده است. تیم ایران با ترکیب کاملاً دفاعی ۵-۴-۱ مقابل انگلیس حاضر شد.

تیم ایران با ۵ مدافع مقابل انگلیس / رکورد تاریخی علیرضا بیرانوند / دو گل طارمی تقدیم شاهچراغ / دیوید بکام تماشاگر بازی یوز‌های ایرانی و سه شیر‌ها
{$sepehr_album_48787}

بازی تیم‌های ملی ایران و انگلیس با حواشی فراوانی همراه است.

به گزارش «تابناک»؛ تیم ملی فوتبال ایران در شرایطی از ساعت ۱۶:۳۰ امروز در نخستین بازی خود در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به مصاف تیم ملی انگلیس در ورزشگاه خلیفه دوحه رفت.

تماشاگران که از دو ساعت مانده به شروع بازی حساس ایران و انگلیس به ورزشگاه بین المللی خلیفه وارد شدند، در فاصله حدود ۴۵ دقیقه مانده تا شروع بازی، ظرفیت تمام صندلی‌های این استادیوم را پُر کردند. استادیوم خلیفه الدولی که طی سالیان اخیر چهار بار بازسازی و قبل از جام جهانی قطر هم مجددا تجهیز شد، گنجایش حدود ۶۸ هزار نفری دارد که تمام ظرفیت آن برای مسابقه ایران و انگلیس پر شده است.

دیوید بکام تماشاگر بازی یوزهای ایرانی و سه شیرها / پیش بینی طرفداران تیم ملی فوتبال ایران از نتیجه بازی 

دیوید بکام ستاره اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و آرسن ونگر از جمله تماشاگران ویژه بازی نخست این کشور مقابل ایران هستند.

ترکیبی که کارلوس کی‌روش انتخاب کرده سبب آشفتگی تمامی پیش‌بینی‌ها درباره روش احتمالی بازی تیم ملی فوتبال ایران و بازیکنانش شده است. تیم ایران با ترکیب کاملاً دفاعی ۵-۴-۱ مقابل انگلیس حاضر شد.

 

پیش بینی طرفداران تیم ملی فوتبال ایران از نتیجه بازی 

گروهی طرفداران تیم ملی فوتبال ایران که برای تشویق و حمایت از تیم ملی به قطر رفتند، نتیجه بازی یوزهای ایرانی و سه شیرها را پیش بینی کردند؛ این پیش بینی را در تابناک می‌بینید.

 

فریم به فریم مصدومیت بیرانوند

با وجود مصدومیت و تعویض زودهنگام بیرانوند، این بازیکن به یک رکورد ویژه در تاریخ تیم ملی ایران دست یافت. بیرانوند به تنها دروازه بانی در فوتبال ایران تبدیل شد که در دو دوره جام جهانی با لباس تیم ملی بازی کرده است. بیرانوند پس از خروج از زمین با برانکارد از زمین خارج شد و به رختکن رفت تا به آسیب دیدگی بینی او رسیدگی شود. نیمکت نشینان تیم ملی هنگام خروج دروازه بان مصدوم کنار او حاضر شدند و به او دلداری دادند. فریم به فریم مصدومیت علیرضا بیرانوند دروازه بان تیم ملی ایران را می‌بینید.

{$sepehr_album_48788}

 


تماشای بازی در اماکن عمومی

گروهی از مردم در اماکن عمومی به تماشای بازی ایران و انگلیس پرداختند.

{$sepehr_album_48789}

 

دو گل طارمی تقدیم شاهچراغ

مادر مهدی طارمی اعلام کرده بود آرزو دارد مهدی گلهایش را به شهدای شاه چراغ تقدیم کرد؛ دعایی که متوسل شد و طارمی هر دو گل ایران را به نام خود ثبت کرد.

 

وقت اضافه جنجالی برای تیم ملی

داور برای بازی در نیمه نخست ۱۴ دقیقه و در نیمه دوم ۱۰ دقیقه وقت اضافه گرفت که مجموعاً ۲۴ دقیقه شد. این میزان وقت اضافه کم‌سابقه بود و واکنش‌های وسیعی در شبکه‌های اجتماعی در پی داشت.

1

1
1

بیراوند مصدومیت

بیراوند مصدومیت
بیراوند مصدومیت
بیراوند مصدومیت
بیراوند مصدومیت

تماشاگران در ایران

تماشاگران در ایران
تماشاگران در ایران
تماشاگران در ایران
تماشاگران در ایران
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۸/۳۰ ۱۸:۱۵

چرا کیروش را جایگزین اسکوچیچ کردید؟؟!
این نتیجه نامردی بود که در حق اسکوچیچ کردید

ناشناس۱۴۰۱/۰۸/۳۰ ۱۷:۵۱

ایکاش دیروز بعداز باخت دوبر صفر قطر وتحقیر وتمسخر این تیم فکر ابروریزی امروز را هم میکردید

سنیک۱۴۰۱/۰۸/۳۰ ۱۷:۴۰

سه شیرها سه گل زدن
بیچاره اسکوچیچ

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.