آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
0بازدید

بیغش: نماینده مصر را به مجلس فرا می‌خوانیم

مسئول اعزام هیئت نمایندگان مجلس به غزه گفت كه پیگیر این هستیم تا نماینده مصر در كشورمان را مجددا به كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی فرا خوانده و از او بخواهیم كه درباره خلف وعده این كشور در رابطه با عدم صدور روادید برای نمایندگان پاسخ دهد.

محمود احمدی بیغش نماینده مردم شازند و مسئول اعزام هیئت نمایندگان مجلس شورای اسلامی به غزه در گفت‌وگو با فارس، با اشاره آخرین روند سفر نمایندگان، گفت: در هفته جاری حتما پیگیری خواهیم كرد كه نماینده مصر در كشورمان را مجددا به كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی فرا خوانده و از او بخواهیم كه درباره خلف وعده این كشور در رابطه با عدم صدور روادید برای نمایندگان پاسخ دهد.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی اصرار دارد كه نمایندگانی به غزه اعزام كند البته مصری‌ها به ما قول داده بودند كه روادید لازم را برای عبور نمایندگان مجلس از خاك این كشور صادر خواهد شد.

مسئول اعزام نمایندگان مجلس به غزه تصریح كرد: وزارت امور خارجه كشورمان نیز در این رابطه یكی از معاونان خود را مسئول پیگیری سفر نمایندگان كرده و آنها نیز در این زمینه پیگیر موضوع هستند.

بیغش ادامه داد: وزارت خارجه از طریق رایزنی با دفتر حافظ منافع مصر در تهران و رایزنی نماینده كشورمان در قاهره با مسئولان مصری در این باره فعالیت دارد.

وی خاطرنشان كرد:‌ به هرحال مصری‌ها باید این شهامت را داشته باشند كه یك بار هم كه شده یك "نه " به خواسته اسرائیلی‌ها گفته و اجازه انجام این سفر را صادر كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.