احتمال وقوع سیل در چهار استان

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره ورود سامانه بارشی به کشور و احتمال وقوع سیل در چهار استان از کاهش آلودگی هوای پایتخت طی روز‌های پایانی هفته خبر داد.
کد خبر: ۱۱۵۷۳۸۸
|
۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴ 01 January 2023
|
22938 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان درباره ورود سامانه بارشی به کشور و پیامد‌های آن اظهار کرد: طی روز چهارشنبه (۱۴ دی) بارش‌هایی در جنوب غرب کشور رخ می‌دهد و غالب استان‌های غرب و شمال غرب کشور را درگیر می‌کند. طی این روز‌ها استان‌های آذربایجان‌غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس و بوشهر جزو اولین استان‌هایی خواهند بود که بارندگی را تجربه می‌کنند.

وی ادامه داد: از اواخر روز چهارشنبه و پنجشنبه (۱۴ و ۱۵ دی) این بارش‌ها دامنه گسترده‌تری می‌یابند و علاوه بر استان‌های آذربایجان‌غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس و بوشهر، استان‌هایی همچون آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان و بخش‌هایی از استان قزوین، همدان و تهران را نیز دربر می‌گیرد همچنین استان‌های کرمان، یزد و اصفهان نیز شاهد بارندگی‌هایی خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تاکید کرد: حجم بارش‌ها طی روز پنجشنبه خطرناک می‌شود و احتمال آبگرفتگی‌های گسترده، جاری شدن آب در مسیل‌ها و سیلابی شدن در استان‌های بوشهر، فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد دور از انتظار نیست و این بارش‌ها در استان چهارمحال و بختیاری می‌تواند به‌صورت برف‌های سنگین باشد.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران در پی ورود سامانه بارشی به آن اظهار کرد: با وجود اینکه تا روز چهارشنبه برای تهران سکون جوی، پایداری جو همچنین آلودگی هوا پیش‌بینی می‌شود، با ورود سامانه بارشی و وزش باد از اواخر این روز کیفیت هوای تهران بهتر می‌شود.

 

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟