رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرانهدام شانزدهمین پهپاد MQ ۱ توسط سپاه در قشم
0بازدید
۱۳

با سیصد و بیستمین روز از حمله روسیه به اوکراین

مقامات روسیه و اوکراین در آنکارا دیدار کردند/ افشاگری درباره ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین توسط ترکیه / حضور ۲۰ هزار سرباز چچنی در جنگ علیه اوکراین

سیصد و بیستمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

مقامات روسیه و اوکراین در آنکارا دیدار کردند/ افشاگری درباره ارسال بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین توسط ترکیه / حضور ۲۰ هزار سرباز چچنی در جنگ علیه اوکراین

افشاگری درباره ارسال بمب های خوشه ای به اوکزاین توسط ترکیه

بین الملل تابناک: سیصد و بیستمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

افشاگری درباره ارسال بمب های خوشه ای به اوکراین توسط ترکیه

نشریه آمریکایی «فارن پالیسی» گزارش داد، اوکراین محموله‌هایی از مهمات خوشه‌ای بحث‌برانگیز از ترکیه دریافت کرده است. کی‌یف ماه‌ها بود که خواستار تسلیحات دوران جنگ سرد از واشنگتن شده بود.

مقامات آمریکایی و اروپایی فعلی و سابق به این رسانه گفتند که ارسال محموله‌ها از نوامبر انجام شده است. این گزارش می‌افزاید مشخص نیست چه تعداد از این نوع مهمات دریافت شده و آیا از آن‌ها در میدان جنگ استفاده شده یا خیر؟!

به گزارش اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین، چهارشنبه (۱۱ ژانویه) در مورد این گزارش که ترکیه از نوامبر ۲۰۲۲ بمب‌های خوشه‌ای توپخانه‌ای طراحی شده توسط آمریکا به اوکراین ارائه کرده، ابراز تردید کرد و گفت مسکو بر وضعیت نظارت دارد.

یک منبع در دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه هم چهارشنبه به اسپوتنیک گفت، گزارش‌های ادعایی مبنی بر این که ترکیه بمب‌های خوشه‌ای در اختیار اوکراین قرار داده، اطلاعات نادرست با هدف تضعیف تلاش‌های صلح آنکاراست.

به نوشته راشا تودی، مانند بسیاری دیگر از مهمات خوشه‌ای، مهمات متعارف بهبود یافته دو منظوره (DPICM) مخاطرات طولانی مدت ایجاد می‌کند، زیرا برخی مهمات فرعی ممکن است منفجر نشوند و این پتانسیل را دارد که سال‌ها بعد از استقرار افراد را دچار نقص عضو کند یا جان آن‌ها را بگیرد.

مهمات خوشه‌ای برای زدن اهداف‌ مختلف استفاده می‌شود؛ هرچند سازمان‌های بین‌المللی مانند صلیب سرخ و سازمان ملل متحد با کاربرد این‌گونه مهمات مخالفت کرده‌اند، ولی هنوز قانونی بین‌المللی برای ممنوعیت این نوع مهمات تصویب نشده است.

حضور ۲۰ هزار سرباز چچنی در جنگ علیه اوکراین

رمضان قدیروف، رئیس جمهوری چچن گفت: بیش از ۲۱ هزار جنگجوی چچنی از زمان آغاز عملیات ویژه نظامی (SVO) روسیه علیه اوکراین شرکت کرده اند و بیش از ۹۰۰۰ سرباز در حال حاضر در خط مقدم حضور دارند.

 قدیروف این آمار را براساس اطلاعات رئیس مجلس و رئیس ستاد جمهوری‌خواهان منطقه نظامی شمالی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد.

وی ادامه داد: در جلسه ستاد جمهوری خواهان NMD، من با سران سازمان های مجری قانون در مورد زمینه های اصلی که باید بر آن تاکید شود، بحث کردم.

به گفته وی، جمهوری چچن از همان روزهای اول جمهوری خواهان "سهم مهمی در پیروزی روسیه بر متجاوزان ناتو و باندرا" داشته اند.

رئیس منطقه گفت که در جلسه ستاد جمهوری خواهان با روسای سازمان های انتظامی در خصوص موارد اصلی که باید بر آن تاکید شود، بحث و تبادل نظر شد و همچنین از مسئولان برای شناسایی و رفع سریع مشکلات تشکر کرد.

رئیس جمهوری چچن افزود که موضوع تأمین جنگجویان از چچن تحت کنترل ویژه وی است و او شخصاً با فرماندهان نیروهای ویژه در تماس است که به او اجازه می دهد تا هر مشکلی را به سرعت حل کند و کارایی نیروهای ویژه را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

وی ادامه داد: من مطمئنم که ستاد جمهوری خواهان منطقه نظامی شمالی، هر چچنی و همه افراد مسئول به کمک خود در پیروزی روسیه بر دشمن ادامه خواهند داد و رفاه میهن ما به این بستگی دارد.

ناتو در کوزوو رزمایش برگزار می‌کند

آرمند مهای، وزیر دفاع کوزوو گفت: ناتو در این جمهوری یک رزمایش نظامی به نام «مدافع اروپا ۲۳» برگزار خواهد کرد.

به گزارش تاس، مهای سه‌شنبه در فیسبوک نوشت: کشور ما جزو میزبان‌های رزمایش‌های ناتو خواهد بود. بیش از یکهزار و ۳۰۰ عضو نیروی امنیتی کوزوو در این رزمایش شرکت می‌کنند.

وی افزود: هدف از شرکت در این رزمایش، افزایش توان همکاری، آزمایش آمادگی پیاده نظام، حمایت‌های پزشکی و خدماتی در نیروهای امنیتی کوزوو است.

وزیر دفاع کوزوو اظهار کرد: نیروهای ما شانه به شانه نیروهای آمریکا و سایر متحدان در حال تکمیل مرحله برنامه‌ریزی این رزمایش هستند.

هیات‌های کوزوو و ناتو در یک کنفرانس چهار روزه در بوداپست، پایتخت مجارستان شرکت کرده‌اند تا بروند برنامه‌ریزی نهایی برای این رزمایش در تابستان آینده را تکمیل کنند.

کوزوو به عنوان استانی از صربستان در سال ۲۰۰۸ استقلال خود از این کشور را اعلام کرد. صربستان استقلال کوزوو را نپذیرفته و با همکاری ناتو با این جمهوری مخالف است.

السکاندر وولین وزیر دفاع سابق و رئیس کنونی آژانس اطلاعات امنیتی صربستان پیشتر گفته بود که پذیرش کوزوو در ناتو یک اقدام تحریک‌آمیز علیه صربستان است.

هیات نمایندگی ناتو در کوزوو به نام KFOR از سال ۱۹۹۹ میلادی و پس از تصویب قطعنامه ۱۲۴۴ شورای امنیت سازمان ملل به منظور نظارت بر خروج نیروهای صربستان از این منطقه، در کوزوو مستقر شدند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۲ ۱۳:۱۱

معلومه که دنیای غرب بدجور مچاله شده

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۲ ۱۲:۵۷

واحد شمارش تانک هم مثل توپ جنگی عراده هستش نه فروند

محمود‌۱۴۰۱/۱۰/۲۲ ۰۹:۴۳

خدا‌ لعنت کند‌ متجاوزین‌ به حقوق ملتها را !
پوتین‌ بناحق‌ اینهمه‌ گرفتاری‌ برای‌ مردم‌ منطقه‌ بوجود‌ اورد‌ !

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۲ ۱۴:۵۰

اربابت آمریکا در افغانستان و سوریه و ژاپن و عراق چه غلطی می‌کرد؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۲۳:۰۷

پوتین دیوانه

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۲ ۱۴:۴۸

بایدن دیوانه

عباس۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۲۳:۰۵

روسیه بدجوری خراب کرد با این جنگ. قشنگ گوشه رینگ قرار گرفت. وقتی یک نفر بیست سال هدایت کشور رو به عهده بگیره فساد و تصمیمات غلط دامن گیر اون کشور میشه

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۲ ۱۴:۴۸

روسیه در برابر 30 تا کشور در حال جنگ است

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۲۰:۳۶

به امید روزی که پوتین را ذلیل ببینیم

محمد فقیه نوری۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۲۰:۰۵

خدایا یا اوکراین پیروز کن یا روسیه باور کنید خسته کننده شده این جنگ پوتین خداحافظ

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۲ ۱۴:۴۷

این جنگ پاسخ به برخی شرارت ها و جنایت های روپاست

عباس۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۱۹:۴۶

به کار گیری نیروهای چچن نشونه شکست پوتین هست چون روس ها دیگه حاضر به جنگ نیستن و از سربازی دارن فرار میکنند

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۲ ۱۴:۴۷

روسیه حدود 1 میلیون ارتشی داره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.