رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآیت‌الله کعبی: دستورات رهبری دقیق و دارای قابلیت اجرایی کامل است
3بازدید
۳

پیروز از بیمارستان ترخیص و به پردیسان منتقل شد

یکی از مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست گفت: پس از بررسی‌های انجام شده پیروز به پردیسان منتقل شده است.

پیروز از بیمارستان ترخیص و به پردیسان منتقل شد

به گزارش تابناک به نقل از مهر، یکی از مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست از انجام سونوگرافی و چکاپ کامل پیروز در بیمارستان و انتقال آن به پردیسان خبر داد.

 یکی از مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست درباره آخرین وضعیت جسمانی پیروز اظهارداشت: پیروز امروز برای بررسی دقیق وضعیت جسمانی به بیمارستان دامپزشکی منتقل شد و سونوگرافی کامل و آزمایشات خون از آن صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه چند وقت یک بار پیروز دچار مشکل دفع می‌شود، افزود: موضوع انسداد روده و مشکلات ادراری برای پیروز بررسی شد و چکاپ کامل از آن صورت گرفت.

این مسئول سازمان حفاظت محیط‌زیست خاطر نشان کرد: اکنون پس از بررسی‌های انجام شده پیروز به پردیسان منتقل شده است.

گفتنی است؛ صبح امروز مسئولان محیط زیست اعلام کرده بودند متأسفانه در حال حاضر پیروز حالت جسمانی پایداری ندارد و وضعیت آن نامساعد است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۰۶ ۱۸:۰۵

کمکش کنید
نگذارید این ده ماه زحمتتان به فنا رود

احمد۱۴۰۱/۱۲/۰۶ ۱۷:۲۳

همش برای آلودگی هوای تهران است ببریدش منطقه حفاظت شده استان سمنان مشکلش حل میشه.

امیر مهدی۱۴۰۱/۱۲/۰۶ ۱۶:۵۴

خدایا خودت نگهبانش باش

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.