آخرین خبرشنیده صدای چند انفجار در شرق عربستان
2بازدید
۱۲۵

روایت حسین الله‌کرم از عوامل مسمومیت دختران دانش‌آموز

حسین الله کرم به چهار روایت از جمهوری اسلامی، جریان انقلابی، غربگراها، آمریکا و ضدانقلاب در مسمومیت‌های اخیر اشاره کرد.

روایت حسین الله‌کرم از عوامل مسمومیت دختران دانش‌آموز

به گزارش تابناک، حسین الله کرم مسمومیت‌های اخیر در برخی مدارس بویژه در قم، را در چارچوب طرح بی‌ثبات‌سازی و در تداوم اغتشاشات و تجزیه طلبی سه ماهه پاییز امسال و زنده نگه داشتن رمز مهسا قابل تفسیر دانست و برهمین اساس چهار دیدگاه را مطرح کرد.

حسین الله کرم  در گفتگو با خبرآنلاین با اشاره به دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در این خصوص گفت: این دیدگاه آمریکا و گروه‌های ضدانقلاب را عامل مسموم کردن دختران مدارس در قم می‌داند. برخی دراین دیدگاه معتقدند منافقین، به منظور برتری بر دیگر گروه‌های هشت گانه اپوزوسیون، طرح مسمومیت در قم را بمثابه اتهامات فیلم عنکبوت مقدس درمشهد دنبال می‌کنند تا از این طریق با تداوم رمز مهسا اغتشاشات سه ماهه پاییز را مجددا در پایان سال اجرا یا حداقل آنرا زنده نگه داشته و یا انتقام ناکامی وشکست جنگ ترکیبی پاییز را از ملت ایران بگیرند.

الله‌کرم با اشاره به دیدگاه جریان انقلابی ادامه داد: آن‌ها گروه‌های غرب‌گرا را عامل اصلی مسمومیت‌های اخیر دانسته و معتقدند غربگرا‌ها تحت عنوان خرابکاری شرافتمندانه برای ورود به مجلس و بازگرداندن ریل کشور به غرب و پذیرش برجام دست به این اقدام زده اند تا با متهم کردن رقیب به اهداف خود برسند. جریان غربگرا در طول دهه نود بار‌ها از تاکتیک خرابکاری شرافتمندانه استفاده کرده است. به عنوان مثال آن‌ها با ترک فعل در ساخت مسکن، میوه گرانی اجاره مسکن را اکنون بدست آوردند، یا با تعطیلی امور تربیتی در آموزش و پرورش وبا اجرای سند ۲۰۳۰، میوه کشف حجاب را در مدارس چیدند. رشد تورم بی سابقه ناشی از هشت برابر کردن قیمت ارز و ده برابر کردن حجم نقدینگی، عدم قرار دادن بودجه مبارزه با اعتیاد؛ میوه‌های متعددی در آسیب‌های اجتماعی از جمله رشد اعتیاد، طلاق، بیکاری و مشکلات معیشتی تولید کردند تا رقیب را به ناکارآمدی متهم کنند.

این استاد دانشگاه درباره دیدگاه سوم یعنی غربگرایان افزود: این دیدگاه که توسط ماهواره‌ها و توان سایبری آمریکا و کشور‌های همسو حمایت می‌شود گروه‌های انقلابی را عامل اصلی مسمومیت‌سازی می‌دانند و معتقدند گروه‌های انقلابیِ مورد حمایت حکومت از ترک فعل دولت علیه بی‌حجابی به‌شدت ناراحتند و از طریق مسمومیت‌سازی می‌خواهند حداقل به انزجار و ترساندن بی حجابان رسیده و تابستانی باحجاب داسته باشند.

او درباره دیدگاه آمریکا وضدانقلاب در جریان این مسمومیت‌ها گفت: این دیدگاه که کاملا از حمایت سایبری و ماهواره‌ای غرب و کشور‌های همسو برخوردار هستند، حکومت ایران اسلامی را عامل اصلی مسمومیت‌ها می‌دانند و به دروغ سکوت روسای قوا را مجوز اجرای مسمومیت‌ها دانسته و آن را در راستای تفکر طالبانی و مقابله با کشف حجاب تفسیر می‌کنند، این درحالی‌ست که حضور زنان در همه عرصه‌ها از جمله عرصه‌های علمی از افتخارات نظام اسلامی است، ضمن این‌که دولت از طریق عوامل اطلاعاتی و امنیتی خود در کوشش برای مقابله با این جریان است.

الله کرم در ادامه گفت: با توجه به دیدگاه‌های چهارگانه درخصوص مسمومیت‌های مدارس دخترانه می‌توان تحلیل دقیق‌تری ارائه کرد، از آن‌جا که غرب درپی تاثیر جدید مدرنیته ناشی از اینترنت وماهواره‌ها بدنبال تثبیت فرهنگ متکثر (اسلامی - سکولار) در جامعه ایران است تا از این طریق به تجزیه طلبی دامن زند و همچنین از طرف دیگر جریان غربگرای داخلی با گفتمان تن‌مداری (اختیار برهنه سازی) با دادن آغوش باز به دیگران (ازدواج سفید) می‌خواهد به سرمایه اجتماعی مورد نیاز دست یابند، ازاینرو هر دو طرف آمریکا و غربگرای داخلی در استراتژی جامعه موازی و زیست مخالف با حاکمیت به توافق عملی رسیده‌اند وبا استفاده ابزاری از زنان، جوانان، تشکل‌های صنفی، مال باختگان و... می‌خواهند با تاکتیک مشاهده‌پذیر کردن زندگی غربی از طریق هنجار‌های غربی مثل شلوارپاره، همجنس‌گرایی، کشف حجاب، برهنگی و مانند این‌ها جامعه را به بی تفاوتی وعدم واکنش وادار کنند تا به اهداف خود برسند.

او افزود: از این رو جریان غربگرا و ضد انقلاب به رهبری آمریکا در فتنه مسمومیت، بالا بردن قیمت ارز و مانند این‌ها فعال است. اما به نظر می‌رسد از آنجا که استراتژی موازی‌سازی دشمن با تحریک زنان و طبقه محروم اجتماعی همراه با تاکتیک گفتمان تن‌مداری، تلاش در تولید فرهنگ متکثر (اسلامی - سکولار) دارند، به دو دلیل نظری و رفتاری (کنش اجتماعی) به نتیجه نخواهند رسید، زیرا بررسی دو عامل نظری و کنش اجتماعی، وجود فرهنگ متکثر را به هیچ وجه تایید نمی‌کند.

او اضافه کرد: کنش اجتماعی در گفتمان تن مداری نتوانست تئوری به صحنه آوردنِ ۳.۵ درصد از کل جمعیت ایران را به عنوان جمعیت معترض به اغتشاشات خیابانی بکشاند، این درحالی است که کنش اجتماعی گفتمان انقلابی در تشییع شهدا بویژه تشییع شهید علی وردی، شهید عجمیان و...، راهپیمایی کم نظیر ۱۳ آبان وراهپیمایی بی نظیر ۲۲ بهمن نشان داد که این دو گفتمان بهیچ وجه قابل مقایسه نیستند، بطوریکه می‌توان گفت گفتمان تن‌مداری فقط در شعار و دسته‌جات کوچک امکان شکل‌گیری داشت. از سوی دیگر عامل نظری بررسی گفتمان‌های فرهنگ متکثر (اسلامی - سکولار) نشان می‌دهد گفتمان تن‌مداری در ادامه به شعار‌هایی می‌پردازد که در گفتمان انقلابی بعنوان شعار اصلی مطرح است؛ مانند درخواست آزادی و عدالت، عدم وجود استبداد و دیکتاتوری، مخالفت با اختلاس، و حاکمیت شایسته‌سالاری و... است. برهمین اساس گفتمان انقلابی تنها گفتمان مورد پذیرش فرهنگ اسلامی مردم ایران است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۵ ۱۲:۰۴

بس این دوربین‌های مدارس اسرائیل قطع کرده عجب شیطونیه

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۵ ۱۰:۱۵

شما فعلآ گریه

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۳:۲۶

ببین چه کشوری درست کردن فقط دشمن داره

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۴۶

اقای الله کرم پای ثابت تمامی تجمعاتی بود که به خشونت کشیده میشد چگونه ایشان استاد دانشگاه شد در کدام دانشگاه و در چه رشته ای تحصیل کرد و در نهایت چه رشته ای تدریس میکند .اگر خروجی شاگردان ایشان به افکار ایشان پایبند باشند که باید فاتحه جامعه را خواند

احمدی۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۰:۱۶

وامسیبتا کی استاد شدی شما که استاد سرکوب بودی درضمن نظراتت بسیا رعالی وطالبانی است احتمالا نسبتی با طالبان دارید؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۹:۰۲

بلي كار منافقان است
البته در سايه بي عرضگي شما تونستن تا داخل مدارس پيش بروند

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۷:۴۲

دانشگاهی که استادش این باشه تکلیف دانشجوهاش مشخصه

مسعودکارگر۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۱:۳۸

خدایا خداوندا مگه فقروبدبختی این مردم فلک زده رو نمیبی خدا؟
ازت میخام که فقط کمی به درد این مردم برس چون ازبنده که دیگه کاری برنمیاد خدایا نجاتمون بده

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۰:۴۹

ایشون که اتفاقات اخیر را به غرب و عوامل آن ربط داده یعنی اینکه بچه های وزارت اطلاعات عاجز از برخورد هستند
البته عاقلان دانند

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۰۰:۰۵

تحلیل آبکی.از آدم بیسواد بیشتر از این نباید انتظار داشت

محمد۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۲۳:۴۵

این حمله ها از مهر ماه شروع شده،،،ربطش به ابان و ۲۲بهمن چیه،،قدرت اول منطقه شیش ماهه تو خابه

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۲۲:۰۰

در عوض امنیت داریم

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۲۰:۴۰

اوسا

فرزاد۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۲۰:۱۷

آقا ما قبول كرديم اين آقاي چماقدار ( ببخشيد استاد دانشگاه ) راست ميگه!
خوب زودتر بگيريد عاملش را و اعدام كنيد تا باور كنيم!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۹:۵۹

اگه تو راست میگی که گار معترضینه، پس چرا یکیشون تا حالا بازداشت نشده!!!!!!

عباس گران مهر۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۸:۵۸

قران ز. بر. بخوانی. با چهارده روایت

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۸:۵۲

نظرات و کامنت های این خبر خیلی جالب بود احتمالا نظرات زیادی دیگه ای هم وجود داشته و توسط تابناک سانسور شده. اقای الله کرم ها به فکر فردای خودتون هم باشید

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۸:۵۱

منبعد ملت درفقربمیرند ولی خدایی نکرده فقط اعتراض نکنید که گرانی تورم دلار۵۶ تومانی ومسمومیت دختران وخلاصه حالا حالا بهانه راجورکردیم براشون

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۸:۴۸

خوبه بهانه گرانی وتورم ودلارواین قبیل اتفاقات تا چندمدت برای انقلابیون ومسئوولین جورشد یا آمریکاه مقصر یا اعتراضات بحق ملت ،، پس منبعد هرکاری خواستند بکنند ملت خفقان میگیرند مبادا گرونی وتورم و.... اتفاق بیفته ... واقعآ ملت راچی فرض کردید پس یکی یه اقدامی کنه شبانه دستگیرمیشه الان این حجم جنایت وگستردگی هنوز حتی آزمایشات نشون نداره وکسی هم مشخص نشده که مقصره .

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۷:۳۹

خیلی جالب شد بنده متولد ۱۳۵۷ هستم تا اونجایی که پیشینه و عکسهای پروفسور الله کرم رو یادمه ایشون رئیس گروه تندرو انصارحزب الله بودن و پشت موتور تدریس کتک زدن مردم با چوب و میله آهنی و چماق میکردن.....به کدام سو میره این مملکت که این آدمها بشن استاد دانشگاه؟؟؟؟ خدایا!!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۷:۳۹

اکر کار دشمن باشه خو میاد شماهارو مسموم میکنه نه مردم عادی رو .

هاشم۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۷:۰۲

این همه از تورم طاقت فرسا گفته شد فوری در جواب مردم می گفتند بجای آن امنیت داریم حالا معلوم شد نه تنها اقتصاد ما نابود شده بلکه امنیت جانی هم نداریم

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۵:۳۲

الله کرم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ استاد دانشگاه خخخخخخخخخخخخخخخخ فکر کنم درس عربده کشی و باطوم زدن و گاز اشک آور زدن تدریس میکنند

محمدسهند۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۵:۲۶

گرانی پراید و پیاز کار دشمنه
افت ارزش پول ملی کار دشمنه
قیمت های نجومی در لوازم خانگی ساخت کار دشمنه
مسمومیت دانش آموزان کار دشمنه
...
پس خودی ها در این بلایا و مصیبت ها چه نقش مثبتی داشته اند


آیا ما هم می توانیم در عرض یک ماه در آمریکا قیمت پیاز چند درصد بالا ببریم تا مردم از دولت آمریکا ناراضی شوند و یا یکباره قیمت خودرو دو برابر بشه؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۵:۲۶

فرض کنیم همه فرمایشات این استاد درست پس در اون صورت حرف زدن از اقتدار و اشرافیت اطلاعاتی و توانایی سربازان گم نام امام زمان غلط است

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۴:۵۵

پذيرش اين تحليل آقاي الله كرم به معناي پذيرفتن ناكارآمدي و ضعف و عدم توان امنيتي نظام است . اينكه دشمن 3 ماه دختران مدرسه اي را مسموم كند و سيستم امنيتي نظام هنوز دور خود بچرخد حزن انگيز است و براساس تحليل اقاي الله كرم بايد ضعف و شكست را پذيرفت .
حال سوالات ديگري نيز مطرح است كه گناه آن مادر نگران از جان فرزندش چه بود كه يك نيروي امنيتي مرد ( البته اگر مرد باشد شايدهم زن بوده ) دست در گيسوان آن مادر كرده بود و آن مادر را به چه جرمي اينطور كتك مي زد و آيا ناموس هم سرش مي شد يا نه ؟
نظام متاسفانه به هيچ يك از اين سوالات كه در ذهن مردم ايجاد شده پاسخ نمي دهد ...

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۴:۵۱

نام حسین الله کرم با سرکوب اعتراضات دانشجویی دانشگاه تهران در سال هفتاد و هشت عجین شده است.

بلوچ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۴:۲۹

مشخصه کار کار خودتونه

تجلی۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۴:۰۸

خیلی جالبه که مسموم شدن بچه ها به نفع کیه!؟ آیا نظامی که صدها مشکل داره آیا واقعا اجازه میده یا حاضره خودشو درگیر یه موضوع مشکل دیگه کنه؟! آیا واقعا سخته یه خودکار فشنگی حاوی سم رو به یه دبیرستانی بدی تا اونو خالی کنه توفضای کلاس؟ خیلی کارسخت وپیچیده ای نیست وبابتش پول خوبی هم میتونن بگیرن، عمرا کسی هم متوجه نمیتونه بشه. پس نه کارسختی هست نه براحتی میشه عاملشو پیدا کرد.

علی۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۲:۴۲

کم بود جن و پری اینم از دیوار پرید.حسین ا...کرم بس کن.کارنامه تو وامثال تو و حسن عباسی و سعید عسگر و بقیه خودسر سیاه تر از این حرفاست که بتونی با چهارتا تحلیل آبکی وقلمبه سلمبه بافی جمعش کنی.نکنه الزایمر سیاسی گرفتی؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۲:۴۰

خوب خودتون به اون راه زدین،،ولی بالخره همه چیز مشخص میشه،ملت همه چیز آگاه خواهند شد،،گندش در میاد،،اون روز خدا به فریاد برسه.

علی۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۲:۲۵

اصلا این مسمومیت ها صد درصد کار امریکا و اسرائیل و یزید و شمر و ....
شما این وسط چیکاره هستید؟ کاخ سفید رو میخواستید حسینه کنید الان تو تامین امنیت چهارتا مدرسه موندید؟

کل وقت و انرژیتونو رو صرف تولید موشک بالستیک کردید بدون اینکه نگاهی به داخل کنید

مصطفی۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۱:۳۵

حاج حسین تو هم دکترررررررر شدی؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۰:۱۴

ممد گاندو کجایی

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۹:۲۶

پس چرا بعد از سه ماه شناسایی نمیشن بوسیله سربازان گمنام امام زمان؟!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۹:۰۰

تابناک فقط نظرات طرفداران غرب و مخالفان نظام و اغتشاشگران را درج می کند.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۸:۲۲

دشمن خيال كرده ما نوگل بهاريم هرهرهر خودتي داغون بدبخت

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۸:۱۸

کار فرقه ضاله م. و تندروهای مذهبی و همفکران ایمن الظواهری هست که به دین حداکثری معتقدند حال آنکه پیامبر اعظم آمد که رحمت برای عالمین باشد و اکراهی در دین نباشد و دین هر کسی متعلق به خودش باشد و سیطره جای تذکر را نگیرد و حکم کردن میان مردم بر اساس آنچه باشد که الله نازل کرده است و دینداران از کنار لغو با کرامت بگذرند و به جاهلان سلام گویند. در یک موضوع البته هیچ شکی نیست و آن اینکه اگر حکومت از کنار این ماجرا هم مانند اسیدپاشی های اصفهان و قتل های محفلی کرمان و صدها خطای دیگر با بی تفاوتی بگذرد، با سرنوشت خود بازی کرده است چون این تو بمیری مثل تو بمیری های قبلی نیست. پس فورا دستکیرشان کنید، شفاف محاکمه کنید و به اشد مجازات برسانید تا تروریسم بیش از این در جامعه گسترده نشود.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۷:۵۴

چطور از آذر تا حالا نتونستید کاری کنید ؟؟؟ اصلا چرا تا یکی دو هفته پیش دنبال پیدا کردنش هم نبودید ؟؟؟!!!!

هادی۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۶:۴۹

واقعا معلومه اینبار توطئه ست. شما نگاه کن، اول انقلاب که ما کلی تندرو داشتیم این اتفاقا نیفتاد، خب معلومه که الآن وقتی بعد از تموم شدن اتفاقات مهسا امینی این اتفاق رخ میده و بعد تلاش میشه گردن مذهبی ها بیفته، دستای خارجی تو کاره

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۵:۳۹

چی برسر دانشگاه اومده که اینا استاد شدند

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۳:۳۰

بیچاره اون دانشگاهی که مجبور شده اینو زورکی استاد کنه

عباس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۲:۲۲

خدا به داد کشورمان برسه. به این حاجی بگین تو یافت اباد یا گود عربها با چند دونه ادم حرف بزنه ببینه اوضاع چقدر خرابه یک میلیون ادم تو تهران حتی ۸ درصد جمعتم نمی شه . اقا وضع خیلی خرابه هر کاری بلد ید باید عجله کنید . تحلیل محلیل برای بعد حالا فقط عمل. یا علی وضع اقتصادي مردم باید زود زود قابل تحمل بشه مردم دیگه طاقت این گرونی و تورم را ندارتد

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۰:۱۷

تابستان با حجاب ، ترک فعل دولت ، ناراحتی از دولت
یکم دیگه ازین دیدگاه بگه خودش لو میده کار کیه

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۰:۱۶

اون نظریه سوم نزدبکتر است

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۰:۱۵

کاش شماکه این جور تفسیر میکنی راه حلی برای شب عید من کارگر با چهار نفر واجاره و.... وحقوق ۷ تومن میگفتی

محمد۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۰:۰۸

آسمون ریسمون باف خوبی هست.

مهدی۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۰۰:۰۷

حاجی خودتی!!!

ناصر۱۴۰۱/۱۲/۱۲ ۲۲:۵۵

سابقه مشمئز کننده این آقا نشون میده حرف هاش همش درسته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

محمد بزم آرا۱۴۰۱/۱۲/۱۲ ۲۲:۵۲

باسلام خدمت شما جناب آقای الله کرم لطفامواظب باشید به فرموده حضرت آقا مدظله آب به آسیاب دشمن نریزید و نسنجیده سخن نگویید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.