عدم حمایت اروپا از مقاومت مسلحانه در افغانستان

توماس نیکلاسون نماینده ویژه اتحادیه اروپا در افغانستان اعلام کرد که اروپا از هیچ مقاومت مسلحانه در افغانستان پشتیبانی نمی‌کند.
کد خبر: ۱۱۶۶۶۹۷
|
۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۲ 06 March 2023
|
3216 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از طلوع نیوز، نیکلاسون طی سخنانی در نشست خبری گفت که افغانستان سال‌ها خشونت را تجربه کرده و اکنون فرصت آماده شده است تا این خشونت‌ها پایان یابند.

نماینده ویژه اتحادیه اروپا با نگران خواندن اوضاع انسانی در افغانستان اعلام کرد که در عین حال باید به همه افغان ها فرصت داده شود تا برای پیشرفت افغانستان صدای خود را بلند کند.

نماینده اتحادیه اروپا خاطر نشان کرد که در طول بازدید از افغانستان ما بحث‌های خود را در مورد حقوق بشر و در گام نخست در مورد حقوق زنان و دختران متمرکز کردیم که به آنان حق تحصیل حق کار و مشارکت در زندگی اجتماعی و سیاسی را می‌دهد.

نیکلاسون همچنین تاکید کرد که با مقام‌های حکومت سرپرست طالبان درباره ایجاد حکومت فراگیر گفت‌وگو کرده است.

به گفته نماینده اتحادیه اروپا، گفت‌وگوهای میان افغان‌ها باید در افغانستان شکل بگیرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟