رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
1بازدید
۱۵

به بهانه پرونده مربوط به خانم سکینه آشتیانی؛

از شکل گیری نگاه منفی افكار عمومي جهان عليه ايران غافل نشویم

این جریان سازی هدفدار رسانه ای تا بدانجا پیش رفت که ماجرای خانم محمدی، پای سیاستمداران و نهادهای بین المللی را نیز به میان کشید/ اين فضاسازي، حكايت از شکل گیری و طرح ریزی برنامه اي جدید از سوی غرب دارد كه براي عملياتي كردن آن نياز به ساخت و بسیج افكار عمومي عليه ايران دارند؛ برای همین، مسئولان كشور بايد به طور جدی مراقب حرکت های بعدی از سوی غرب باشند و اين نوع فضاسازي ها را به سرعت رصد و خنثي كرده و نسبت به آن بي توجه نباشند.

از شکل گیری نگاه منفی افكار عمومي جهان عليه ايران غافل نشویم
موضوع ریشه دار جوسازی علیه جمهوری اسلامی و ضد حقوق بشر نشان دادن آن که در سی سال گذشته، همواره در دستور غرب و به ویژه رسانه های غربی بوده است، این بار و در ماجرای تکراری اعدام یک متهم به قتل، به اوج خود رسید؛ موضوعی که حکایت از دور تازه ای از فشار روانی علیه ایران در افکار عمومی جهانی دارد.

به گزارش «تابناک»، موضوع حكم اعدام زني كه شوهر خود را به شکل وحشيانه و رقت باری كشته و خود نیز بارها بدان اعتراف کرده است، در یک ماه گذشته، دستاويز رسانه هاي غربی و به ویژه اروپايي شده است. در حالي كه آنها در ایجاد این موج رسانه ای ضد ایرانی، هیچ اشاره ای به قاتل بودن وی نکرده و تنها اعلام می دارند، این زن به سبب داشتن روابط نامشروع به سنگسار محکوم شده است.

بنا بر این گزارش، خانم سکینه محمدی آشتیانی، زنی که به سبب داشتن روابط نامشروع و قتل همسرش با همدستی شخصی دیگر، نخست به سنگسار و سپس با تغییر حکم به اعدام محکوم شده بود، با بزرگنمایی و جوسازی رسانه ای غربی ها، زنی بی گناه و معصوم - که تنها به جرم داشتن روابط خارج از عرف با مردی دیگر - و به سنگسار محکوم، معرفی شده است؛ بنابراین، از جامعه جهانی خواسته اند تا این کار ظالمانه(!) دستگاه قضایی ایران را محکوم کرده و در این راستا به ایران فشار آوردند.

این جریان سازی هدفدار رسانه ای تا بدانجا پیش رفت که ماجرای خانم محمدی، پای سیاستمداران و نهادهای بین المللی را نیز به میان کشید.

برای نمونه به این موارد توجه کنید:

ـــ «كاترين اشتون»، مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا در نامه‌اي اعلام كرد: درباره مسأله سكينه محمدي آشتياني كه به اعدام محكوم شده است، ما نيز همانند شما بر این باوریم، زمان آن فرا رسيده است كه همه كشورهاي اتحاديه اروپا، با اقدامات ايران به شدت مخالفت كنند.»

ـــ و یا اینکه، رئيس‌جمهور برزيل و وزير امور خارجه آمريكا نيز چندي پیش، با دخالت در ماجراي سكينه محمدي براي دادن پناهندگي به او اعلام آمادگي كرده بودند.

این مخالفت ها و اظهارنظرهای مداخله جویانه غربی ها، در حالی است که چند روز پیش شورای حقوق بشر قوه قضائیه کشورمان، در گزارشی مبسوط و البته دیرهنگام به طور تفصیلی واقعیت های مربوط به این پرونده را آشکار ساخت.

اما درباره آنچه در ماجرای یاد شده گذشته است، اشاره به چند نکته دارای اهمیت ویژه ای است:

نخست؛ با نگاهی به اطلاع رسانی غربی ها نسبت به ماجرای خانم محمدی، کمتر موردی می توان یافت که نسبت به قاتل بودن وی سخن گفته باشند و چنان وانمود کرده اند که وی تنها به سبب داشتن روابطی نامشروع  ـ که در غرب هم نکوهیده بوده، اما جرم سبکتری به شمار می رود ـ محکوم بوده است.

دوم؛ هرچند موضوع صدور حکم سنگسار، جنبه فقهی و قضایی در نظام اسلامی دارد و اظهار نظر درباره آن، تنها از سوی فقها و مسئولان عالی رتبه قضا نافذ است، با نگاهی به رویه چند سال اخیر و به ویژه از زمان ریاست آیت الله شاهرودی در قوه قضائیه - که ایشان تلاششان بر این بود تا کمتر حکم سنگسار صادر و اجرا شود - و همچنین اینکه در موارد بسیاری، نخست حکم سنگسار صادر شده و سپس به اعدام تغییر کرده است، با این اوصاف، بهتر نیست در همان آغاز کار، درباره حکم صدور سنگسار وسواس بیشتری به خرج داده تا سبب آن نشود که پس از هزینه بسیار، اقدام به تغییر حکم به اعدام شود؟

سوم؛ بیانیه شورای حقوق بشر قوه قضائیه، به خوبی توانسته حقیقت این پرونده را آشکار سازد که جای تشکر دارد؛ اما باید پذیرفت که این اتفاق خیلی دیرهنگام رخ داد و ای کاش در همان روزهای نخستین جوسازی رسانه های غربی، در قالب مصاحبه یکی از مقام های مسئول با رسانه های معتبر بین المللی و یا صدور و انتشار گسترده همین بیانیه در زمانی زودتر صورت می پذیرفت تا مصداق نوشداروی پس از مرگ سهراب نباشد!

چهارم؛ متأسفانه، برخی در داخل و خارج نشینان مسلمان، به گونه ای از حقوق بشر عرفی بین المللی سخن می گویند و خواهان رعایت آن هستند که گویی، اسلام و فرامین آن را یا از یاد برده و یا به طور کلی نمی شناسند؛ این موضوع از سوی همه فرهنگ ها و ادیان پذیرفته شده است که منشور حقوق بشر موجود و قواعد آن به طور کل برگرفته از گفتمان مادیگرای غرب است و در واقع، بر محور ارزش های خاص غربی تدوین شده است؛ بنابراین، با احترام به آن بخش از مبانی انسانی قواعد و منشور حقوق بشر، انتظار این که همه آموزه ها و احکام دینی را باید قربانی این منشور کرد، تصوری نادرست است که حتی در غرب نیز مخالفان سرسختی دارد.
برای همین، ای کاش این دسته از افراد، به جای کوبیدن بر طبل حقوق بشر غربی، سخن از تعارض های احتمالی تصمیمات گرفته شده با دین اسلام به میان می آوردند!

و در پایان این که اين فضاسازي، حكايت از شکل گیری و طرح ریزی برنامه اي جدید از سوی غربی ها دارد كه براي عملياتي كردن آن، نياز به ساخت و بسیج افكار عمومي عليه ايران است.

با این اوصاف، به نظر می رسد مسئولان كشور، بايد به طور جدی مراقب حرکت های بعدی از سوی غرب باشند و اين نوع فضاسازي ها را به سرعت رصد و خنثي كرده و نسبت به آن بي توجه نباشند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی(ابو حسین)۱۳۸۹/۰۶/۰۹ ۰۳:۴۲

قاتل اعدام باید گردد

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۹ ۰۳:۳۵

خدا را شکر که بالاخره در داخل ایران این حرف گفته شد چون ما خارج نشینها که اگر قسم قران هم بخوریم می گویند جاسوسیم و سوء نظر داریم. بخدا تبلیغات علیه ایران و اسلام بی اثر نیست و نبوده است. این را ما در تغییر برخورد غربیها نسبت به خودمان و فرزندانمان که در این جامعه بزرگ شده اند می بینیم. شما را بخدا این بهانه ها را از دست جهانیان بگیرید. اعدام با پرتاب سنگ و اصلاً اینهمه موارد برای صدور حکم اعدام، آیا واقعاً از واجبات دین است؟ آیا بخشش در دین ما نیست؟ شما را بخدا چهره دفورمه شده از دین و کشور ما را نجات بدهید. آیان مسئولان سه قوه! با شما هستم.

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۹ ۰۲:۲۱

مرد مومن ما اگه قرار باشه تک تک حکام رو بخاطر نا خوشایندی بقیه رها کنیم که فاتحه!!!
این احکام برای حفظ نظام خونواده هست برادر

mahdi۱۳۸۹/۰۶/۰۹ ۰۱:۴۳

ضن تشکر از نگارنده مقاله با رزش فوق ، بعنوان یک ایرانی مسلمان لازم میدانم اعلام کنم از اینکه این نا زن ضمن آلودگی به رابطه کثیف قتل نفس هم کرده و بایستی حسب قوانین جاری مملکت جزای اعمال خود را بگیرد هیچ شکی نیست ، از اینکه در کشوری مثل عربستان هم برای مجازات همینگونه عمل میکنند و حتی گردن میزنند و صدائی هم در نمی آید ولی دخالت در امور ما خیلی بیش از حد شده و بایستی جلوی آن ایستاد هم هیچ حرفی نیست ولی همانطوریکه نگارنده گفتند امروزه که ایران یکی از حساسترین ایام خود را سپری میکند و در جناحهای مختلف بخصوص بحث انرژی اتمی با جامعه جهانی درگیر است حیف از آن است که فکر مسئولان متوجه اینگونه مسائل پوچ شده و با ریختن آب به اسیاب دشمن فاصله خود را باجامعه جهانی و حتی دوستانی نظیر برزیل زیاد کنیم ، در زمان آرامش به سهولت میتوان در خصوص اینگونه جرائم و ممانعت از دخالت خارجی اقدام کرد و امروز در تائید فرمایشات نگارنده مقاله بایستی هوشیارانه عمل کرد ، انشالله هموطنان بی غرض ولی شدیدا متعصب ما هم به این مهم توجه کرده و دولت و قوه قضائیه را یاری خواهند داد

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۹ ۰۱:۱۸

و متاسفانه این این خراب شدن اسلام و ایران اسلامی با اینجور قوانین داره اتفاق می افته و شاید قبلا این اتفاق به خاطر موارد مشابه افتاده!!!!
من در استرالیا زندگی می کنم و می بینم که......!
و دیگه اینکه چرا از بدبین شدن نظر مردم کشور خودمان نسبت به دین هراسی ندارید؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۸ ۲۳:۵۷

اگر ایران به خاطر فشار غربی ها در فقط یک مورد از اجرای حکم خودداری کند دیگر از فردا دائم باید به خواست این غربی ها عمل کند و چه بسا حتی مجبورش کنند که جنایتکاران حرفه ای را هم ببخشد و آزاد کند. ایران نباید تحت فشار اینها موضعش را تغییر بدهد.

مجید۱۳۸۹/۰۶/۰۸ ۲۳:۰۸

سلام لطفا این موارد رو فراموش کنید و به صدای انفحار و شلیک ضد هوائی ها و تیربارها که هر شب در منظقه شرق تهران نارمک و خ دماوند بمدت 4 شب شنیده می شود و آسمان را روشن می کند بپردازید
ما هر شب صدای جنگ و دلهره را می شنویم
از چیست نمیدانیم گویی هیچ کس نمی خواهد دلیلی برای این شلیک های پیاپی بیاورد

alireza۱۳۸۹/۰۶/۰۸ ۲۲:۴۲

fardi ke nazare avval ro dadeh ehtemalan yekbar ham sang be badanash barkhord nakardeh va garna razi nemishod hatta yek fard gonahkar ham be in shekl koshteh shavad

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۸ ۲۲:۱۱

در کار فقه نباید غیر اهل فن دخالت کنن

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۸ ۲۱:۴۴

فعلا که دوستان بجای توجیه منطقی قضیه لقب فاحشه به منتقدان میدهند

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۸ ۱۸:۳۱

برای خوشایند غربیها که نمی توان قوانین را اجرا نکرد. اتفاقا اگر از روز اول قوانین اسلامی درست اجرا می شد این همه خیانت و بی عفتی در جامعه زیاد نمی شد. شما فکر کرده اید که غربیها دلشان برای انسان سوخته است, اینها دنبال بهانه هستند و اگر این نبود یکی دیگر را بهانه می کردند.
همین اسراییل جنایت کار در جنگ غزه 400 طفل بیگناه شیرخوار را قتل عام کرد کسی صدای حقوق بشرش درنیامد, حالا که یکی بعد از خیانت زده شوهرش را کشته شدند مدافع حقوق بشر.
از قوه قضاییه درخواست می شود که بدون هیچ ملاحظه ی شانتاژی به وظیفه قانونی خودش عمل کند.

saha۱۳۸۹/۰۶/۰۸ ۱۸:۱۰

واقعا درست است اين مسله ساده باعث خبر سازي زياده ي شده و باعث جو منفي بساري شده در كشوري كه من هستم زياد در مورد اين مسله سوال مي شود و من نمي دانم كه چطور اين مسئه را توضيح دهم

علی۱۳۸۹/۰۶/۰۸ ۱۷:۵۹

سلام به سایت تابناک پر بیننده ترین سایت ایرانی.
شما به عنوان یکی از سایت های منتقد در میان افکار عمومی شناخته شده اید. اما موضوعی مهم به نام مشایی را رها کرده اید. اگر چه رهبر معظم انقلاب فرمودند که اطرافیان رییس جمهور مساله اصلی نیستند اما این به معنای تعطیلی نقد در خصوص افرادی چون مشایی و رحیمی نیست. امیدوارم به این مساله توجه لازم را داشته باشید.

lila۱۳۸۹/۰۶/۰۸ ۱۷:۵۷

براساس نظر فقهی آیت اله قمی هر گونه حکمی که باعث وهن اسلام شود نباید صادر شود...و اصلا بعضی از حکم ها تعریف شده اند برای اینکه اصلا صادر نشوند...نمی دانم دوهزاری تان افتاد یا نه..ولی به نظر من این گونه خراب شدن وجهه ایران مخصوصا با پیش زمینه مسائل انتخابات در افکار عمومی جهان اصلا ارزش لج بازی بر سر اجرای حتمی این حکم را نداشت

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۸ ۱۷:۴۸

اگر اظهار نظر در مورد سنگسار كار فقها است شما به چه حقي مي‌فرماييد بهتر بود به جاي سنگسار از اول حكم اعدام صادر مي‌َشد. قاضي بر اساس قانون حكم مي‌دهد و در قانون سنگسار پيش بيني شده است.
شما كه عده‌اي را متهم مي كنيد كه اسلام را از ياد برده‌اند چرا خود از حكم سنگسار جوري حرف مي‌زنيد كه انگار اين حكم مايه سرخوردگي است؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.