رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرصدرنشینی سپاهان با برد پرگل در اصفهان
10بازدید
۱۶۸

بنزین سه نرخی می‌شود؟ / حقوق و دستمزد متناسب با قیمت بنزین واقعی شود / خودروسازان یا مردم؛ چه کسی مقصر افزایش مصرف بنزین است؟

ماجرای افزایش قیمت بنزین یا سه نرخی شدن آن از جمله خبرهایی است که این روزها جنجال زیادی به پا کرده است. در همین زمینه تابناک موضوع را از نمایندگان مجلس پیگیری کرد.

بنزین سه نرخی می‌شود؟ / حقوق و دستمزد متناسب با قیمت بنزین واقعی شود / خودروسازان یا مردم؛ چه کسی مقصر افزایش مصرف بنزین است؟
بنزین سه نرخی می‌شود؟/حقوق و دستمزد متناسب با قیمت بنزین واقعی شود/ خودروسازان یا مردم، چه کسی مقصر افزایش مصرف بنزین است؟
 
تابناک _ این روزها خبر تغییر قیمت بنزین حسابی بازارگرمی می‌کند و البته منجر به بروز نگرانی‌هایی در میان مردم شده است. هر چند متولیان امر بارها این موضوع را تکذیب کرده‌ و اطمینان‌خاطر داده‌اند که چنین اتفاقی نمی‌افتد، اما برخی شواهد نظیر جمع‌آوری کارت‌های سوخت از جایگاه‌ها و افزایش میزان مصرف همچنان این شائبه را تقویت می‌کند. 
 
فریدون عباسی، عضو کمیسیون انرژی مجلس در این باره به تابناک گفت: مجلس در اعمال تغییر قیمت بنزین دخالتی ندارد و اگر قرار باشد، چنین تصمیمی گرفته شود دولت عهده‌دار آن است.
 
وی همچنین در پاسخ به این که نظر شما درباره واقعی شدن قیمت بنزین چیست پاسخ داد: بارها موضوع واقعی شدن قیمت بنزین مطرح شده است و من به شخصه با این موضوع موافقم؛ به شرط آنکه میزان حقوق دستمزد نیز افزایش پیدا کند و واقعی شود.
 

چه مانعی بر سر راه واقعی شدن مبلغ حقوق و دستمزد است؟

 
عباسی درباره اینکه چه مانعی بر سر راه واقعی شدن حقوق و دستمزد وجود دارد، تصریح کرد: پاسخ این سوال را وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اعضای کمیسون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس باید بدهند. 
 
خبرنگار تابناک موضوع را از جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات پیگیری کرد. این نماینده در پاسخ گفت: انتظار واقعی شدن حقوق و دستمزد بر مبنای ارز وجود ندارد. 
 
وی ادامه داد: تنها راه پیشنهادی در این زمینه، تنظیم سیاست‌های قیمتی و غیرقیمتی است. در این صورت می‌توان نسبت به افزایش حقوق و دستمزد و به‌تبع واقعی شدن قیمت فرآورده‌های نفتی اقدام کرد.
 
این نماینده مجلس توضیح داد: با تنظیم سیاست‌های قیمتی و غیرقیمتی وضعیت کشور بهبود و درآمد سرانه افزایش پیدا می‌کند. به این ترتیب، قدرت خرید مردم بالا می‌رود و واقعی کردن قیمت فرآورده‌های نفتی نظیر بنزین برایشان مساله‌ساز نمی‌شود.
 
او توضیح داد: در شرایط کنونی که درآمد سرانه و قدرت خرید مردم پایین است، اصلا نمی‌توان درباره واقعی شدن قیمت برخی کالاها نظیر بنزین اقدام کرد؛ بنابراین، مطرح کردن این موضوع نه‌ تنها پایه کارشناسی ندارد، بلکه منجر به ایجاد تنش و حساسیت در جامعه می‌شود. 
 

بنزین سه‌نرخی می‌شود؟

 
جعفر قادری درباره چگونگی تعدیل قیمت بنزین به تابناک گفت: اگر قرار باشد قیمت بنزین تعدیل شود، باید تدریجی انجام شود تا مردم یکباره دچار استرس نشوند. همچنین با توسعه خطوط حمل و نقل عمومی می‌توان فشار همین افزایش قیمت تدریجی را هم کاهش داد. 
 
قادری توضیح داد: تا زمانی‌که خطوط حمل و نقل عمومی توسعه پیدا نکند و قدرت خرید مردم به همین منوال کنونی باشد، اصلا نمی‌توان درباره افزایش قیمت بنزین صحبتی کرد. 
 
او در پایان درباره این که آیا خبر سه نرخی شدن بنزین صحت دارد، گفت: چنین چیزی اصلا مطرح نیست و من چیزی نشنیده‌ام.
 

افزایش قیمت بنزین در کار نیست!

 
رمضانعلی سنگدوینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، درباره تغییر قیمت بنزین و امکان سه نرخی شدن آن به تابناک گفت: افزایش قیمتی در کار نیست و اگر قرار باشد، تصمیمی در این زمینه گرفته شود، دولت عهده‌دار آن است؛ ضمن آنکه اگر دولت چنین تصمیمی داشت، حتما آن را وارد قانون بودجه می‌کرد.
 
وی ادامه داد: در قانون هدفمندی یارانه‌ها دولت مجوز افزایش سالانه قیمت بنزین را دارد. با این حال تاکنون جواد اوجی، وزیر نفت، و معاون‌هایش بارها اطمینان دادند که برنامه‌ای در این زمینه ندارند. 
 
سنگدوینی در پاسخ به اینکه نظر شما درباره واقعی شدن قیمت بنزین چیست، توضیح داد: در حال حاضر حدود ۴۷ درصد جمعیت ایران خودرو ندارند. این در حالی است که تعداد خودرو‌های قشر مرفه تا ۱۰ عدد می‌رسد؛ بنابراین می‌توان گفت این قشر بیشترین استفاده را از یارانه بنزین می‌برند و بحث عدالت در مصرف همه قشرهای جامعه به حاشیه می‌رود؛ بنابراین، تا زمانی که راهکار اساسی در این زمینه ارائه نشود، نمی‌توان درباره واقعی شدن قیمت بنزین صحبت کرد، چون در پس اجرای این تصمیم، بروز تورم و گرانی اجتناب‌ناپذیر است و در نهایت باز هم قشر ضعیف متحمل آسیب می‌شود؛ اما از طرفی شاهد افزایش مصرف بنزین در کشور هستیم. مخصوصا در ایام عید که ارقام بالایی در این زمینه به ثبت رسید. این موضوع برای دیگر سوخت‌های نظیر گازوئیل نیز صادق است. 
 
وی ادامه داد: یکی از دلایل افزایش مصرف سوخت در ایران استاندارد نبودن خودروهای داخلی است. در حالی که بهینه‌سازی سوخت، یکی از مهمترین مسائلی است که باید به آن توجه شود. به این ترتیب نه‌ تنها در مصرف سوخت صرفه‌جویی می‌شود، بلکه سرمایه عظیمی برای کشور به ارمغان می‌‌آورد.
 
سنگدوینی در توضیح بهینه سازی گفت: در حال حاضر مصرف سوخت خودرو‌های داخلی در هر صد کیلومتر ۱۱ تا ۱۴ است. در حالی که با بهینه کردن خودرو‌ها در مصرف سوخت، می‌توان این رقم را کاهش داد.
 
وی درباره سه نرخی شدن قیمت بنزین توضیح داد که سه نرخی شدن قیمت بنزین به معنای همان افزایش قیمت است؛ بنابراین، چنین موضوعی تاکنون مطرح نشده است. 
 

بر اساس این گزارش، گویا قرار نیست قیمت بنزین تغییر کند و اخباری مبنی بر افزایش یا سه  نرخی شدن قیمت بنزین فاقد اعتبار است. ذکر این مهم لازم است که مساله افزایش مصرف بنزین پس از برداشته شدن محدودیت‌های کرونایی کاملا قابل پیش‌بینی بود. اما اینکه چرا اقدامی در این زمینه انجام نگرفت و امروز ایران مجبور است هر تن بنزین را ۱۵۰ دلار بالاتر از نرخ جهانی وارد کند سوال‌برانگیز است! خبر گرانفروشی بنزین به ایران را احمد معروف‌خانی، رئیس اتحادیه صادرکنندگان نفت، در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ به خبرنگار تابناک داد.


از طرفی محمد مشهدی‌شریف، رئیس انجمن مراکز اسقاط و بازیافت خودرو، به تابناک گفت که تعداد خودرو‌های فرسوده سواری در سال ۱۴۰۱ حدود شش میلیون برآورد می‌شود. حال آنکه دو میلیون از این خودرو‌ها اسقاط شده‌اند.


وی ادامه داد: با این حساب، حدود چهار میلیون خودرو فرسوده هنوز روی کار است. از پارسال تا امسال (۱۴۰۲) نیز بین ۷۰۰ هزار تا یک میلیون خودرو فرسوده به این میزان (چهار میلیون) اضافه شده است؛ بنابراین نزدیک به پنج میلیون خودرو فرسوده در کشور وجود دارد.


مشهدی‌شریف میزان مصرف بنزین خودرو‌های فرسوده را دو برابر خودرو‌های داخلی و چهار برابر خودرو‌ها خارجی اعلام کرد و گفت: اگر خودرو‌های فرسوده از مدار خارج شوند، دست کم۳۳ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفه‌جویی می‌شود.


با این حال به جای اصلاح روند کنونی، باز هم مردم هستند که به صرفه‌جویی دعوت می‌شوند نه خودروسازها!

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۵ ۱۳:۵۰

صد رحمت به دولت روحانی، این دولت در همه زمینه باعث نابودی قشر ضعیف جامعه شده است از رای دادن به این دولت شرمنده ایم.

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۲ ۱۶:۱۲

سلام.
قیمت بنزین باید بر اساس نوع خودرو تنظیم شود .
کارت بنزین وکارت خودرو باید به نام صاحب خودرو باشد .

مازیار۱۴۰۲/۰۳/۲۲ ۰۷:۵۳

اقا من یک کارمند جز هستم حاضرم حقوقم به فوپ عربستان وکاندا وسویس برسه (170000000تومان)برسه قیمت بنزین بشه 10000تومان هیچ مشکلی نیست!!...

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۲ ۰۶:۴۴

از ایذه چه خبر ؟

شیمی۱۴۰۲/۰۳/۲۲ ۰۰:۲۵

در ارتباط با بحران مصرف سوخت مقصر اصلی دولتها و مجالس ادوار مختلف کشور هستند و هیچ کدام از این دو گروه نمی توانند تقصیر را به گردن دیگیری بیندازد.
طی 34سال بعد از اتمام جنگ 8ساله توسط دولتها و مجالس نالایق همه فرصتها را جهت اصلاح و افزایش کیفیت ماشین آلات تولید داخل و انواع خودروها را از دست دادیم و در سطح مصرف صنعتی نیز هیچ بهینه سازی ای انجام ندادیم و تمام منابع را بطور متوسط بیش از 3 برابر استاندارد جهانی مصرف کردیم و هیچ آورده ای هم نداشتیم. متاسفانه طی این 34سال پله ترقی همه هم شده بود شعار های توخالی و بدون پشتوانه و نتیجه اش امروز بحران سوخت کشور است.
تازه هنوز منبع انرژی پارس جنوبی را داریم که متاسفانه از سال 1404 به بعد بعلت افت فشار منابع هیدروکربوری باید سالی یک فاز عسلویه بسته شود . بسلامتی حضرات ریاست طلب و پست پرست.!!!!!

حسین۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۲۰:۵۰

افرادی که بیش از یک دستگاه خودرو دارند به همین تعداد نیز کارت سوخت دارند در حالیکه در آن واحد نمیتواند از تمام ماشینها استفاده کند لذا پیشنهاد میگردد کارت سوخت از نظام داشتن هر تعداد خودرو خارج و فقط به یک دستگاه و یک کارت ملی داده شود و برای بیش از یک خودرو از سوخت آزاد استفاده گردد

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۲۰:۰۳

اون سال که کارت های بنزین رو پخش کردن، مسئولین وقت متفق القول، سهمیه بندی و گرون شدن بنزین رو تکذیب میکردن. اگه اونموقع خبری نشد، الانم نمیشه

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۹:۱۸

در این چند ماه تمام اجناس چند برابر گرون شده تورم به قول خودشان 70 درصده و با گرونی بنزین دوباره اجناس چندین برابر گرون میشه و تورم سه رقمی میشه. سه نرخی کردن بنزین فریبی بیش نیست میگن هر نفر یه 60 لیتر 1500 تومانی و 120 لیتر 3000 تومانی داره. اولا کی میخواد ثابت کن 120 لیتر را دریافت کرده دوما کی میخواد ثابت کن تو ی ماه چقدر از 120 لیتر ا استفاده کرده سوما این نقشه دولت بعدا این 120 لیتر را هر موقع دلش خواست کم میکنه پس این حرفها را باور نکنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۷:۴۲

مرگ یه بار شیون هم یه بار. دست از حمایت از مافیای خودرو بردارید واردات خودروی کم مصرف را ازاد کنید قیمت بنزین رو هم با توجه به قیمت های جهانی شناور کنید. حقوق های پایین رو هم ترمیم کنید که اقشار اسیب پذیر تحت فشار نباشند. بخدا اکر بد باشه . یک بار هم به جای فکر کردن به منافع جیب مبارک به منافع ملی قکر کنید .

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۵:۰۴

علما یک کاری کنید بنزین میخاد حجابش را بردارد

محمد۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۴:۲۰

به دلیل نگرانی از اعتراضات مردم مشابه سال 98 بنزین را گران نکردند اما در عوض برق و گاز و آب را چند صد درد گران کردند حالا هم مجددا میخوان بنزین را هم گران کنند عجب کلاه گشادی سر مردم رفته

محمد شریفی۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۴:۱۱

یه زمانی (ده سال پیش) حقوق من با اضافه کار سه میلیون تومن بود، که به دلار اون روز میشد معادل سه هزار دلار ، البته کارگران هم حدود 1.5 میلیون حقوق میگیرفتن که میشد معادل 1500 دلار!

الان سه هزار دلار میشه 150 میلیون تومن! حتی وزیر هم در فیش حقوقی اش همچین حقوقی نمی گیره!
1- چطور اون موقع این حقوقها باعث تورم نمیشد ولی الان میشه!
2- بنزین از اب هم ارزونه؟ بکنیدش لیتری 50 هزار تومن ، حقوق 15 تومنی الان من رو هم مثل دوازده سال قبل بکنید (من و امثال من)
3- بنزین قاچاق میشه؟ گرونش کنید ولی حقوق ما رو هم مطابق ده سال پیش کنید.
4- خونه و مسکن و اجاره قیمتش همینه؟ مشکلی نداره، به شرطی که حقوق ما رو هم مثل حقوق دلاری ده سال پیش کنید.
5- قیمت اتومبیل باید حداقل ده هزار دلار باشه؟ اشکالی نداره حقوق ما رو هم به قیمت دلاری ده سال پیش بکنید.
6- قاچاق معکوس داریم؟ مشکلی نیست حقوقها رو زیاد کنید اینم خودش خود به خود درست میشه!





اگر هم نمیشه ، همینه که هست : فقط یک خواهش دارم: از مسئولین تمنا دارم ما رو به عنوان برده به کشورهای دیگه بفروشن! به خدا راحت تریم با این وضعیتی که درست کردین

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۳:۵۲

عباسی جرات ندارد که بگوید مجلس افزایش قیمت بنزین را پذیرفته است به همین دلیل توپ را به زمین دولت می‌اندازد این همان کسی است که دوره روحانی همیشه دهاش به انتقاد با بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۳:۴۶

لعنت بر انرژی هسته ای

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۶:۳۴

بیشمار

متذکر۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۳:۴۱

تنها مسئولانی که باعث افت قهقرایی ارزش ریال هستند مقصر اصلی این وضع بنزین یا سوخت و یا کلاً قیمت کالاها هستند و نباید ملت تاوان این ندانم کاری مسئولان را پرداخت نمایند!

مهدی کاظمی۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۳:۳۸

به نظر من دولت باید یکبار برای همیشه تکلیف بنزین را روشن کند.
باید اقدامات زیر در شرایط فعلی انجام شود
الف) تبدیل سوخت خودر ها به سوخت جایگیزین نظیر گاز مایع ال پی جی که منابع ان در کشور بسیار بیشتر از بنزین هست.
ب)اجبار خودرساز و خودرو داران به نصب آن در خودرو
د)افزایش قیمت بنزین به قیمت واقعی و شناور

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۳:۳۱

حالا روحانی بدبخت بعد شش سال یه گرونی بنزین راه انداخت این رئیسی دوساله اومده همه رو بدبخت تر از بدبخت کرده

رضا۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۵۷

جناب قادری افزایش قیمت بنزین مثل حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی با پس گردنی به شما توی جامعه بدون بهره وری تحمیل خواهد شد وقتی نتوانستی تامین کنی و از طرف دیگر هم توی تامین ارز خوراک مردم ماندی مجبور به این
کار میشوی هیچ جای دنیا هم دستمزد کار را بجای خروجی کار به شعار های پوپولیستی گره نمی‌زنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۵۳

تابناک! در این هیری ویری اصلا خبر داری که لبنیات 40درصد گران شده؟!
البته کاملا مطابق گفته اون بنده خدایی هست که گفت دولت در میدان حرفش رو میزنه و نه در کلاب هاوس!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۴۲

قیمت خودرو را واقعی کنید و ورود خودرو صفر و دست دوم با تعرفه جهانی یعنی 10 درصد را آزاد کنید و بنزین را به نرخ خلیج فارس بفروشید .. بنده با یک محاسبه ساده اثبات خواهم کرد که ملت اعتراضی نخواهند داشت

اول اینکه قیمت خودرو در ایران بدون توجه به کیفیت خودروهای داخلی حداقل 3 برابر جهانی است و اگر کیفیت و ایمنی را در نظر بگیریم براحتی قیمت خودروهای داخلی بین 5 تا 10 برابر جهانی می شود و این یعنی اینکه دولت هنگام فروش خودرو به ملت ، پول بنزین را پیشاپیش از مردم گرفته است !!!

دوم اینکه مصرف خودروهای داخلی بین 2 تا 3 برابر خودروهای روز دنیا است پس اگر خودرو خارجی و کم مصرف وارد شود مصرف بنزین کشور در بدترین حالت براحتی بین 30 تا 50 درصد کاهش پیدا می کند و همین باعث کاهش هزینه های مصرف کننده می شود

سوم اینکه کیفیت خودروهای داخلی اینقدر پایین است که به محض تحویل خودرو به خریدار ، خریدار باید برای تعمیر و نگهداری آن هزینه کند در صورتیکه اگر خریدار خودرو خارجی با کیفیت داشته باشد نیازی به هزینه های سرسام آور تعمیر و نگهداری را تا سالهای سال ندارد

چهارم اینکه ایمنی خودروهای داخلی اینقدر پایین است که سالانه صدها هزار میلیارد تومان هزینه بابت تصادفات و کشته و معلول و مجروح شدن روی دست مردم و بیمه ها می گذارند که اگر خودرو ایمن خارجی وارد شود ، این هزینه ها براحتی تا 80 درصد کاهش پیدا می کنند

البته با وجود مافیای آدمخوار خودروسازی ، چنین اتفاقی نخواهد افتاد و در صورت لزوم بنزین را گران خواهند کرد و چند صد نفر را هم خواهند کشت و به قول خودشان اوضاع را جمع !!! می کنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۲۱:۰۹

آفرین
کاملا درست است

حمید۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۲۴

اخه بی انصافها وقتی فرغون سازها با حمایتهای شما مسئولین دارن ماشینهایی با مصرف سوخت بالا تولید میکنن و با قیمتهای آنچنانی به ملت بیچاره دست از همه جا کوتاه ،قالب میکنن همین ملت بینوا باید تاوانشو پس بدن
یا عرضه داشته باشید ماشین با کیفیت تولید کنید یا دست از مافیا بازی دربیارید واردات رو آزاد کنید تا مصرف بیاد پایین
واقعا که رجل سیاسی ما سوراخ دعا رو گم کردن و سرنا رو از سر گشادش میزنن

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۲۱

حالا فهمیدید دلیل کاهش هزار تومنی دلار در این هفته اخیر چه بود؟؟؟!


عقب نشینی برای پرش قیمت ها!

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۲۱

هروقت دولت بدهی بازنشسته هارو داد بنزین رو هم گرون کنید هرکاری کهبه نفع خودتونه رو زود رسانه ایی کنید واجرا کنید اما طلب بازنشسته هارو برای همانند سازی قورت بدین وای بر کسی که به مردم طلم کنه

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۲۰

خوشحالم که رییسی و روحانی رییس جمهور این مملکت شدند

از طرف یک آقازاده و اختلاسگر کلان!

احسان۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۱۸

مافیای میر سلیم عامل بالا بودن مصرف بنزین است چون ماشنهای عهد بوق 40 سال پیش را با مصرف دو برابر خودروهای فعلی خارجی است یعنی اگر روزانه 100 میلیون لیتر مصرفی را با مونتاژ یا واردات خودروهایی نظیر ای 20 ماتیز و... 50 درصد مصرف را کاهش داد واضافه تولید را به کشورهای دیگر صادر وارز وارد کرد اگر میر سلیم وامثال ان بگذارنداز نظر بروز بودن تولید در عصر پارینه سنگی هستیم

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۳:۴۶

اگر امثال میرسلیم نبودند، تو تا حالا از گشنگی و بیکاری مرده بودی

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۱۷

تبــــــــریک به چیـــــــــــن و هــــــــــند برای فروش بیشتر بنزنین به ایران!

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۱۵

به به جهش تورمی رسید

پیشاپیش با صندلی های مدیریتی خودتان خداحافظی کنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۰۹

اگر حقوق ودستمزد مثل کشورهای اطراف خلیج فارس شود واگر مافیای خودرو نابود شود که مردم بتونند خودرو بامصرف پایین وارد کنند اشکال نداره قیمت بنزین مثل کشورهای دیگر شود شما از یه طرف حقوق نمیدی انحصارخودرو هم داری ومردم باید خودرو مصرف بالا بخرند ازطرفی هم تورم 100درصدی داری بعد اومدی قیمت بنزین بالا ببری با این طرز تفکر

علی۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۰۰

سلام اگر از ابتدا سالیانه ده الی بیست درصد افزایش قیمت بنزین داشتیم الان دچار این مشکل نمی شدیم امان از بی تدبیری و سیاسی بازی دولت های قبل

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۰۰

مگه اقشار 99 درصدی حقوق بگیرن همه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۱:۵۴

مردید گرون کنید

سعید۱۴۰۲/۰۳/۲۲ ۰۹:۰۸

ناشناس 13:44
دوغتو بنوششششششش
بیشتر از این خودتو از چشم ننداز

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۳:۴۴

مردید اغتشاش کنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۱:۳۵

لطفا اجرا نشدن همسانسازی حقو.ق بازنشستگان ( حد اقل خواسته انها ) را هم جواب دهد

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۱:۳۲

من کارمندم. با ماهی ۸ میلیون حقوق و افزایش نرخ بنزین بیشتر از همه به من آسیب خواهد زد ولی راضی هستم بنزین لیتری صد هزار تومان بشه تا خیابونا خلوت بشن. بشن عین خیابونای شصت سال پیش که تو فیلما دیدم

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۱:۳۰

مملکت را در بن بست اقتصادی قرار دادید واولویت منافع ملی نیست. برعلیه مردم ضعیف وسقوط ارزش پول حرکت کردید در مقابل شعار ووعده دادید.نتیجه اش این شده.

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۱:۲۳

جالبه همه میگن حقوق و دستمزد واقعی بشه!!!مگر افراد جامعه همه خقوق بگیر و کارگر هستند؟کاسب خورده پا و روستایی کشاورز و دامدار و صنعتگر و بسیاری مشاغل دیگر چطور باید این هزینه ها را پرداخت کنند ؟اگر قرار باشد یک رانده اسنب ینزین فلان قیمت را بزند خوب به همان نسبت باید کرایه را بالا ببرد اونی که از اسنب استفاده می کند باید چند برابر کرایه را از جایی دیگه بگیرد و در نهایت یک تورم چند صد درصدی و شاید چند هزار درصدی را موجب شود

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۱:۱۷

آب معدنی بخاطر بطری گرون هست نه خود آب....
مصرف مازاد ماشین های داخلی غیراستاندارد رو برای 6ماه حساب کنید
به هر ایرانی میشه یه خودرو خارجی کم مصرف رایگان داد

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۱:۰۳

ای کاش مسئولین کشور صدا مردم می شنیدند.هرسال واحتمالا هر 6ماه یکبار اب. برق گاز نسبت به ماههای قبل گران می کنند بدون اینکه کسی خبر داشته باشد یا اینکه رسانه ای شود. تعرفه بنزین وگازوییل هم هرسال10 الی 20 درصد گران کنند مبلغش ناچیز هست و فشار کمی روی مردم میاد. اما اگر یکدفعه 100 الی 500 درصد افزایشدهند این مشکل هست.

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۱:۰۱

یک موقع گفتند پالایشگاه ستاره خلیج فارس که به بهره برداری رسید برای سالها خودکفا می شویم حتا می توانیم صادر کنیم حالا می گویند باید وارد کنیم چرا اینقدر به مردم دروغ می گویید .

بهزاد۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۵۰

از دیروز شروع به گیر دادن به موتوسوارها کردید این نشون میده تو ماه‌های دیگه بنزین گرون میشه
هر وقت به موتوسوارها گیر دادید بنزین گرون شده!

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۴۱

سال ۹۸ جرقش با گرونی بنزین بود الان که داغ نیمه دوم ۱۴۰۱ هم روی قلب مردمه گرون کنید تا نتیجشو ببینید!!!!!!!

محسن۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۲:۵۸

این سالهای اخر نشان داده است که مردم بابت گرانی کاری نمی کنند شاید ان دو روز اول کمی سر و صدا کنند ولی بعدش تمام می شود،مردم شدن مثل گرگهایی که چیزی برای خوردن ندارند به جان ضعیف ها می افتند و می درند این مردم ما هستند؟البته اگر بهتان بر نخورد.؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۳۵

احتمالا در ادامه فرستادن پهپاد و مهمات و دارو و آب معدنی به روسیه حتما ارتش کشورشون بنزین و گازوییل کمبود داره می خوان بفرستن و می خوان گرونش کنند تا مردم ایران کمتر مصرف کنند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۳۴

بنزین بالاخره گران خواهد منتها چیزی که هست رئیسی از زمان گرانی آن مطلع نیست و جمعه روزی وقتی از خواب بیدار شود از گرانی آن مطلع خواهد شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۳۱

آمریکا و اسرائیل همه اش مقصر هستند .

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۱۵

دولت یه موضوع را بررسی کند . از یکی از شرکتهای تولید خودرو که در سطح جهانی معتبر هست تاکسیهای تهران را تامین کند . شرط می بندم که آن شرکت پول خودروها را نمی خواهد ولی تفاوت مصرف بنزین خوروهایش با تاکسی های موجود را به نرخ جهانی دریافت کند . هم به نفع آلودگی تهران هست وهم آرامش روانی برای مردم به لحاظ استفاده از تاکسی های مدرن و زیبا .

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۱۴

جانا ببین ، جانا ببین ، بنزین سه نرخی می شود
هی پشت سر، از پشت او ، آری ! گرانی می شود
البت گرانی دائما روزی کام ملت است
این بار اما جور دیگر جان جان ، گرانی می شود
به به ... به به

مولا۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۱۱

از نظر من مقصر اصلی مردم هستند که نزدیک 4 دهه دارن با جان و مالشون تحمل این اشغال ساز های وطنی رو میکنن
و کسایی که منابع مملکت رو برای تولیدات از رده خارج اینها هدر دادن خودروهایی که جز مرگ بیماری نقص عضو و هدر دادن منابع انرژی و مالی مملکت چیز دیگه ای برای مملکت نداشتن.

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۱۰

اگر بخواهیم واقعی نگاه کنیم مردم مظلوم ما بنزین را بسیار گران تر از سایر کشورها خریداری می کنند ایکاش یک آمار واقعی از میزان مصرف بنزین های خودروهای بی کیفیت ایرانی جمع آوری شود تا مشخص شود علت مصرف بالای بنزین مردم نیستند بلکه دلایل آن بشرح ساده ذیل می باشد

۱) کیفیت پایین خودورهای داخلی و مصرف بالای بنزین که مسپولیت آن بر دوش دولت و خودرو ساز هست نه مردم عادی
۲) کیفیت پایین بنزین تولیدی پتروشیمی ها و پلایشگاه ها که موجب احتراق زیاد و مصرف بالا در خودرو می شود
۳) بی کفایتی دولت و شهرداری در عدم افزایش حمل و نقل عمومی در شهر های بزرگ که مردم مجبور به استفاده از خودرو شخصی می شوند
۴) عدم افزایش بزرگراه ها و جاده های اصلی که موجب ترافیک سنگین و نتیجه مصرف بالای بنزین در ترافیک سنگین که این هم ناشی از بی کفایتی دولت و نظام هست .

و خیلی موارد دیگر که مقصرش مردم و مصرف کننده نیست

علی۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۰۷

ابتدا آقایان مجلسی و دولتی ببینند در این موضوع کاره‌ای هستند بعد نظر بدهند. واقعیتش تا قدرت خرید مردم واقعی نشه دست بردن در قیمت بنزین آتش زدن خرمن ایران است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۰۶

مردم که بنزین رو نمی خورن می ریزن توی خودروهای مونتاژی که خودروسازی مقدس نظام تحویل مردم می ده

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۰:۰۳

اصرار دارن که کشور رو دوباره به آشوب بکشن

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۹:۴۱

جرا نیست؟؟ عموی ۱۶۱۰ ... امثال تو اگه حذف بشید... حتما راه چاره ای پیدا میشه...

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۶:۱۰

شما نگران نباش. به هر حال چاره ای به غیر از گران کردن بنزین نیست

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۱۱:۴۳

کشور در آشوب هست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.