لوکاشنکو: امریکا در تلاش برای نابودی اروپاست

«الکساندر لوکاشنکو»، رئیس جمهوری بلاروس اعلام کرد: امریکا در تلاش برای نابودی اروپاست و بلاروس هم در این «گردان بین‌المللی» فرو افتاده است.
کد خبر: ۱۱۸۵۸۶۲
|
۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۲ 01 August 2023
|
2353 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از آرتی، لوکاشنکو اظهار داشت: ما و همچنین همه اروپا در این گردان بین‌المللی افتاده‌ایم، امریکایی‌ها در تلاش برای تخریب و ویران کردن اروپا هستند، نخستین دژ امریکایی‌ها بریتانیا و از سویی دیگر لهستان است، این کشور (لهستان) مشکلات را به سمت ما روانه می‌کند، سخن ما درباره لهستانی‌ها نیست، آنها مردم باهوشی هستند بلکه درباره رهبران‌شان صحبت می‌کنیم که دچار اشتباه شده‌اند و دل به امریکا بسته‌اند.

از سوی دیگر، وی گفت:برنامه‌هایی برای تلاش مجدانه در زمینه ایجاد ارتش حرفه‌ای بر اساس بازنشستگی وجود دارد. این امر به ارتقای توان دفاعی کشور کمک خواهد کرد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟