آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
1بازدید

فرمول جدید پرداخت یارانه‌ها اعلام شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام بیشترین استقبال دهک‌ها از طرح کالابرگ الکترونیکی از امکان جابه‌جایی دهک‌های کم درآمدی خبر داد و گفت: دهک‌های هشتم و نهم به تدریج به طرح کالابرگ الکترونیکی اضافه خواهند شد.

فرمول جدید پرداخت یارانه‌ها اعلام شد

به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: سید صولت مرتضوی درباره احتمال پیوستن دهک‌های هشتم و نهم به طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: در حال حاضر تصمیم برای دهک‌های ششم و هفتم گرفته شده و این دو دهک را اضافه کردیم و به تدریج باقی دهک‌ها را هم اضافه می‌کنیم.

وی درباره بیشترین استقبال دهک‌ها از طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: استقبال متفاوت بوده، اما دهک دوم و سوم و پنجم بیشترین استقبال را داشته‌اند.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی درباره تبدیل دهک به صدک و اینکه آیا این کار موجب قطع یارانه می‌شود یا خیر؟ گفت: از قدیم صدک بندی بوده تا به دهک رسیدند. صدک بندی کار امروز نیست و از گذشته وجود داشته و الان هم ادامه دارد.

مرتضوی تصریح کرد: می‌توانیم بگوییم امکان دارد بعضی دهک‌ها که دهک‌های بالاتر هستند به دهک‌های پایین‌تر بروند و بعضی دیگر که دهک‌های پایین‌تر هستند به دهک‌هایی بالاتر ارتقاء یابند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

....۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۱۶:۰۷

باید بگویند :
طریقه قطع یارانه بدون سر و صدا
بعد از یه مدت کالابرگ را دیر به دیر میدهند یا بعضی قسمت هاشو نمیدن و بعدش دوماهی یه بار و بعد یواش یواش قطع میکنند .
اگر راست می گویند کالا برگ و دریافت نقدی را اختیاری کنند نه اجباری

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۱۵:۵۶

الان 90 درصد مردم فقیز هستن

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۱۵:۵۳

یک مرد تو این دولت نیست مسوولیت رو قبول کنه که بگه یارانه رو میخواد قطع کنه

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۳۰ ۱۵:۵۱

اینهمه صغری کبری کردی شلوغ کردی تابی اخرش نگفتی فرمول یارانه چیه فقط خواستی مخاطب بگیری

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.