آخرین خبرسرنوشت تلخ با دستپخت مشترک؛ فدراسیون دانشگاهی در بن‌بست هواپیمایی!
5بازدید

وزیر کشور انگلیس برکنار شد

در پی اظهارات جنجالی وزیر کشور انگلیس در انتقاد از تظاهرات‌های بریتانیا در حمایت از فلسطینیان، نخست‌وزیر انگلستان مجبور شد تحت فشارهای داخلی، وزیر امور داخلی این کشور را برکنار کند.

وزیر کشور انگلیس برکنار شد

 

به گزارش تابناک، رسانه‌های انگلیسی گزارش کردند که «ریشی سوناک» نخست‌وزیر بریتانیا، «سوئلا بریورمن» وزیر کشور جنجالی انگلیس را برکنار کرد.

یکی از مقام‌های دفتر نخست‌وزیری انگلیس اعلام کرد که سوناک از بریورمن خواسته تا دولت را ترک کند و وزیر کشور انگلیس نیز امروز (دوشنبه) دستور نخست‌وزیر بریتانیا را که ظاهراً بخشی از تغییر گسترده کابینه است، پذیرفت.

شبکه «یورونیوز» اخیراً در گزارشی به جنجال‌هایی که با اظهارات وزیر کشور بریتانیا به راه افتاده بود، اشاره کردو نوشت که بریورمن که مسئولیت پلیس و امنیت ملی انگلیس را برعهده دارد، سابقه‌ای طولانی در اظهارات بحث‌برانگیز و جنجالی دارد که موجب شده همین مسئله او را از دیگر وزرای میانه‌رو بریتانیا متمایز کند.

روز شنبه (۱۱ نوامبر، ۲۰ آبان ماه)، تظاهرات‌های گسترده‌ای در سراسر انگلیس در اعتراض به حملات اسرائیل به فلسطینیان غزه به صورت آرام و صلح‌آمیز برگزار شد و پس از آن طبق گزارش یورونیوز، وزیر کشور برکنار شده بریتانیا با طرح این ادعا که شرکت کنندگان در این تجمعات خواهان نابودی اسرائیل هستند، تظاهرات حامیان فلسطین را «راهپیمایی‌های نفرت» خوانده و علی‌رغم صلح‌آمیز و بدون خشونت برگزار شدن این راهپیمایی‌ها، شرکت کنندگان در آن را «اوباش» توصیف کرد.

روزنامه فایننشال‌تایمز امروز در خصوص برکناری بریورمن نوشت، سوناک پس از آن بریورمن را اخراج کرد که با انتقاد از نحوه برخورد پلیس لندن با معترضان حامی فلسطین در روزهای اخیرف موجب برانگیخته شدن خشم عمومی گسترده‌ای شده بود.

منبع: فارس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۲ ۱۷:۲۶

تنها کسی که حرف درستی زده بود همین وزیر کشور بود او اعتراض کرده بود که تظاهرات فلسطینی ها در انگلیس نفرت پارکنی است و درست هم گفت این فلسطینیان تن پرور که در انگلیس پناهنده شده اند حاضر نیستند دست از بخور و بخواب بردارند و راهی کشور خودشان شوند در انگلیس جا خوش کرده اند و نفرت پراکنی می کنند.

محسن۱۴۰۲/۰۸/۲۲ ۱۵:۵۰

مرگ بر انگلیس دجال

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۲ ۱۸:۲۳

آنها دنیا را مدیریت می کنند و بلدند چکار کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.