رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرصدرنشینی سپاهان با برد پرگل در اصفهان
9بازدید
۹۰

پنجاه و هفتمین روز جنگ غزه/ در حال به روزرسانی

اعلام کشته شدن ۶۰ نظامی اسرائیلی از سوی حماس در غزه/کشتار گسترده اسرائیل در غزه با بیش از ۷۰۰ شهید در ۲۴ ساعت+فیلم/آغاز حمله زمینی اسرائیل به جنوب غزه

جنگ غزه در شرایطی وارد پنجاه و هفتمین روز خود شده است که توافق آتش بس میان حماس و اسرائیل تمدید نشد و حملات اسرائیل علیه مردم غزه به صورت گسترده ای آغاز شد و امروز یکشنبه با شدت بیشتری ادامه داشته است.

اعلام کشته شدن ۶۰ نظامی اسرائیلی از سوی حماس در غزه/کشتار گسترده اسرائیل در غزه با بیش از ۷۰۰ شهید در ۲۴ ساعت+فیلم/آغاز حمله زمینی اسرائیل به جنوب غزه

اعلام کشته شدن ۶۰ نظامی اسرائیلی از سوی حماس در غزه

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد پنجاه و هفتمین روز خود شده است که توافق آتش بس میان حماس و اسرائیل تمدید نشد و حملات اسرائیل علیه مردم غزه به صورت گسترده ای آغاز شد و امروز یکشنبه با شدت بیشتری ادامه داشته است.

{$smarty_live_blog}

اعلام کشته شدن ۶۰ نظامی اسرائیلی از سوی حماس در غزه

«کتائب القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، با انتشار بیانیه‌ای از کشته شدن حدود ۶۰ نظامی اسرائیلی خبر داد.

«کتائب القسام» شاخه نظامی حماس اعلام کرد رزمندگان مقاومت، سحرگاه امروز (یکشنبه)، بعد از رصد محل استقرار ده‌ها نظامی ارتش اسرائیل (۶۰ نفر) در داخل چند چادر در شرق منطقه «جحر الدیک» در اطراف این چادر بمب کار گذاشتند.

طبق این بیانیه، ساعت ۴:۳۰ بامداد به وقت محلی بعد از انفجار بمب‌ها، یکی از نظامیان قسام برای از پا درآوردن نظامیانی که از این عملیات جان سالم به در بردند، به محل انفجار رفته و بعد از اتمام مأموریت به موضع خود بازگشته است.

ارتش رژیم صهیونیستی -تا لحظه انتشار این گزارش- واکنشی به این بیانیه نشان نداده و کشته شدن نظامیان خود را تایید نکرده است.

ارتش اسرائیل در آخرین بیانیه خود درباره شمار تلفات نظامیان این رژیم در بعد از آغاز نبرد زمینی در غزه اعلام کرده ۷۲ نظامی خود را از دست داده است.

نبرد رزمندگان مقاومت فلسطین و نیروهای رژیم صهیونیستی بعد از ۷ روز آتش‌بس موقت صبح روز جمعه هفته گذشته از سر گرفته شد.

اصابت موشک در سرزمین های اشغالی و ناتوانی گنبد آهنین

ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته از آغاز تحقیقات درباره احتمال خرابی گنبد آهنین و سقوط یک فروند موشک در سرزمین های اشغالی به دلیل نقص فنی گنبد آهنین در رهگیری این موشک، خبر دادند.

ارتش رژیم اسرائیل در بیانیه‌ای که توسط رسانه های صهیونیستی منتشر شد، اعلام کرد: پس از اینکه فیلم‌های ویدئویی از ناکامی گنبد آهنین در رهگیری یک فروند موشک (مقاومت) و سقوط آن در داخل سرزمین های اشغالی منتشر شد، ارتش اسرائیل تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده است.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی احتمال وقوع این حادثه را «نقص فنی» در سامانه گنبد آهنین دانست و ادعا کرد که اصابت این موشک تلفات جانی نداشته است.

در حالی که ارتش رژیم اسرائیل به محل اصابت این موشک اشاره ای نکرده است، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» گزارش داد که این موشک از نوع تایمر در حدود ساعت ۱۰ شب به وقت محلی در پاسخ به بمباران های نوار غزه توسط اسرائیل به سمت «تل آویو» و اطراف آن شلیک شده است.

در این پیوند، چندین رسانه صهیونیستی از جمله «یدیعوت احرونوت» و «جروزالیم پست» گزارش دادند که یک موشک با عبور از گنبد آهنین در مرکز سرزمین های اشغالی سقوط کرده است.

همچنین کلیپ‌های ویدیویی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های صهیونیستی لحظه فرود و سقوط یک فروند موشک در داخل سرزمین های اشغالی را نشان می‌دهد.

پیشتر رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل نیز گزارش دادند که آژیرهای خطر برای اولین بار از زمان آغاز مجدد جنگ غزه در «تل آویو» به صدا درآمد. در همین حال گردان های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس یک کلیپ ویدئویی را منتشر کرد که نشان می دهد که چندین موشک به سمت تل آویو شلیک کرده است.

این جنبش در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد: گردان‌های القسام در پاسخ به کشتار وحشیانه صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان در غزه، تل‌آویو را با موشک هدف قرارداده است.

آتش بس موقت هشت روزه بین گروه های مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل با میانجی گری قطر، مصر و آمریکا انجام شده بود صبح روز جمعه به پایان رسید.

نتانیاهو: با دولت آمریکا درباره جنگ غزه اختلافاتی داریم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بدون ادامه عملیات زمینی در غزه تحقق اهداف جنگ امکان‌پذیر نیست.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانسی مطبوعاتی مدعی شد: «جنگ ادامه دارد و به ارتش دستور دادم که فشار نظامی را ادامه دهد و روز گذشته ۱۰۰ هدف متعلق به جنبش حماس را نابود کردیم.»

براساس گزارش الجزیره، بنیامین نتانیاهو افزود: «تا زمانی که تمامی اهدافمان محقق نشود به جنگ ادامه می‌دهیم و این کار بدون ادامه عملیات زمینی در غزه امکان‌پذیر نخواهد بود.»

نتانیاهو در ادامه گفت که مذاکرات سختی زیر آتش برای آزادی اسرا داشته و تعداد اسرایی که از غزه آزاد شدند را دو برابر کرده، اما ماموریت هنوز تمام نشده‌است.

وی افزود: «به تلاش‌های خود برای بازگرداندن تمام "گروگان‌ها" به وطن ادامه خواهیم داد.»

نتانیاهو در ادامه رجز خوانی خود اضافه کرد: «به سیاست قاطعیت در جبهه جنوبی و مقابله با حزب‌الله در جبهه شمالی ادامه می‌دهیم.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «اسرائیل سه هدف دارد: از بین بردن حماس، بازگرداندن افراد گروگان، و اطمینان از اینکه غزه دوباره تهدیدی ایجاد نمی‌کند.»

وی در پایان مدعی شد: «تشکیلات خودگردان فلسطین با "تروریسم" نمی‌جنگد، بلکه حتی از آنها حمایت مالی می‌کند و این گروه قرار نیست که الان وارد غزه شود.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین در واکنش به اعتراض‌ها به نخست‌وزیری‌اش و کاهش حمایت‌ها از او براساس نظرسنجی‌ها گفت که از شهروندان اسرائیلی مأموریت رهبری اسرائیل را دریافت کرده و بر اساس نظرسنجی‌ها عمل نمی‌کند.

بنیامین نتانیاهو افزود: اسرائیل میانجی‌گران را برای بهبود چارچوب توافق‌نامه آتش‌بس موقت بشردوستانه با حماس تحت فشار قرار داد و تا حد زیادی در این کار موفق شد.

وی ادعا کرد که حماس این توافق را نقض کرد و این فشار بر آن افزایش خواهد یافت.

نتانیاهو اظهار کرد: با دولت آمریکا درخصوص جنگ علیه غزه اختلافاتی وجود دارد، اما در بسیاری موارد موفق شدیم آنها را متقاعد کنیم.

وی همچنین گفت، با جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و رسانه‌های تاثیرگذار در آمریکا هر روز تقریبا صحبت کرده و از آنها خواسته بر افکارعمومی تاثیر بگذارند.

از سوی دیگر، نتانیاهو، اعلام کرد که سیاست توزیع سلاح بیشتر به شهروندان صهیونیست باید ادامه یابد چرا که به نجات جان آنها کمک می‌کند.

این اظهارات نتانیاهو در حالی است که شنبه شب شهرک‌نشینان با برپایی تظاهراتی گسترده در شهر تل‌آویو، خواستار اعمال فشار بر کابینه نتانیاهو جهت امضای توافق مبادله اسرا با حماس و بازگرداندن اسرای صهیونیست از غزه شدند.

صالح العاروی، نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در مصاحبه با الجزیره گفت که تا توقف کامل حملات و جنایات دشمن صهیونیستی علیه مردم غزه، هیچ خبری از مذاکرات در مورد آتش‌بس موقت و مبادله اسرا نخواهد بود.

توصیف مدیرکل صلیب سرخ از جنایات و بمباران‌های اخیر غزه

مدیرکل سازمان صلیب سرخ از سرگیری جنگ علیه نوار غزه را شدید توصیف و از بابت جنایات مداوم علیه مردم این منطقه اظهار نگرانی کرد.

این اظهارات رابرت ماردینی، مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ پس از آن مطرح شد که رژیم صهیونیستی با پایان آتش‌بس موقت یک هفته‌ای با حماس حملات هوایی و توپخانه‌ای خود به غزه را از سر گرفت.

مقام‌های بهداشت و درمان غزه اعلام کردند، صدها فلسطینی از زمان پایان این آتش‌بس در حملات صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند.

ماردینی در مصاحبه با خبرگزاری رویترز در محل اجلاس اقلیمی کاپ ۲۸ در شهر دوبی گفت: «ما گزارشات دقیقی نداریم اما چیزی که می‌توانم بگویم این است که از سر گیری جنگ بار دیگر شدید بوده است.»

او با هشدار درباره اینکه درگیری‌ها کار را برای رساندن کمک بشردوستانه به غزه سخت می‌کند، گفت: «یک لایه جدید تخریب در حال شکل گیری روی ویرانی گستره و بی سابقه زیرساختهای حیاتی، محله‌ها و خانه‌های غیرنظامیان است.»

ماردینی وضعیت در نوار غزه را «مخروبه و مغشوش» خوانده و از فعال بودن ۱۳۰ کارمند کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در آنجا خبر داد.

ماردینی همچنین بیان داشت، مردم غزه «در ترس مداوم از مرگ خشونت‌آمیز زندگی می‌کنند» و برای زنده ماندن در ضمن کمبود غذا و آب ناشی از جنگ، نبرد می‌کنند و بیمارستان‌ها نیز در آنجا با منابعی محدود فعالیت دارند.

او خاطرنشان کرد: «همه چیز در غزه به نقطه شکستن رسیده است.»

آتش‌بس موقت اخیر در غزه از روز ۲۴ نوامبر شروع و بعد از دو بار تمدید تا روز جمعه گذشته اجرا شد و در جریان این آتش بس حماس و رژیم صهیونیستی به تبادل اسرا پرداختند و بعد از هفت روز میانجی‌گران نتوانستند بر سر تمدید آتش‌بس برای سومین بار توافق کنند.

صلیب سرخ که یک سازمان بی طرف مستقر در کشور سوئیس است به تسهیل این تبادل اسرا از جمله با منتقل کردن آنها کمک کرد.

ماردینی خاطرنشان کرد: «ما برای تسهیل هر چه بیشتر عملیات‌های آزادی اسرا در غزه و پیوند مجدد زندانیان فلسطینی با خانواده‌هایشان آماده هستیم.»

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۸:۴۷

سایبری کجاست ؟

من در حال شلیک موشک از پشت کامپیوتر اداره ام تو کجایی ؟

من تو صف شیر خشک بچه ام آشنا ماشنا نداری یک قوطی بیشتر بدن؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۸:۱۲

نابود شد اسراییل !

به اندازه یکی از اتوبوسهای دانشگاه شریف که افتاد توی دره و نخبه ها مردند تلفات داد !

آبودان۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۶:۴۳

ارزشی ها برید غزه بهونه نیارید .خط قرمز خط قرمز ها تون خیلی وقته ازش ردشدن

ناشنس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۴:۱۰

اسراییل بایدازبین برودخیلی ظلم میشه به فلسطین کسی نیست خیلی نامردی میشه در حق فلسطین بیچاره چکارکنناسراییل خیلی ظلم میکن خدالعنت کنیداسراییل را

ebi۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۰:۲۱

علی کریمی کجاست؟

فرداد۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۳:۱۰

به قول یارو چه ببریم پیروزیم چه نابود بشیم بازم پیروزیم در هر صورت پیروزیم

رضا۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۲:۲۵

دوستان تابناک شما نمی‌خواهید صفحه کامنت ها را از درج اراجیف این مزدوران فاسد و خائن آمریکا پاک کنید ؟کسی از این اراجیف هراسی ندارد و اصلا اعتنایی به آنها نمی‌کند فقط این توهین به خون شهدای فلسطین و مقاومت است وگرنه کسی برای این جماعت عقده ای ارزشی قائل نیست.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۱:۵۸

دوست من بهشت بزور که نمیشه شاید یکی دوست داشته باشه زندگی کنه تو این دنیا

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۰:۴۷

شیرینی پخش نمیکنید؟

مانی۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۰:۴۶

تمام ماهواره ها دارند بنفع اسرائیل کارمی کنند تا جایی که امکان داره اخبار رو سانسور میکنند انچه مهم است این است که اسرائیل چون نمی تواند حماس را از بین ببرد دارد کودکان و زنها رو میکشه و مطمئن باشید خون این کودکان بی گناه ریشه ظلم و نامردی رو خشک می کند اگر باور ندارید تاریخ گذشتگان را برای یاد آوری مطالعه بفرمایید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۸:۳۷

کتائب القسام که حتما راست میگه در مورد تلفات؛ اونم وسط جنگ.
اینها سرتاپایشان دروغ است همه دنیا مجموعه تونلهای حماس زیر بیمارستان شفا را دید و حماس میگفت تونلی زیر بیمارستان نیست.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۱۲:۵۷

اون تونل را قبلا اسرائيل در زمان تسلط به غزه كنده بود و تونل معمولي بوده نه مركز فرماندهي حماس . شبكه هاي اسرائيل هم اذعان كردند. حالا شما با هر كي دعوا داري لااقل اخبار گوش كن يا بخوان كه سر مردم فلسطين خالي نكني

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۰:۱۱

حتی بی بی سی هم نشان داد در زیر بیمارستان خبری نبود

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۶:۱۴

نصرالله کجاست؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۷:۲۳

در حال شلیک موشک تو کجایی؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۷:۱۰

پیس علی کریمی

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۶:۱۱

بشار اسد کجاست؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۷:۲۳

تو کاخ ریاست جمهوری تو کجایی؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۵۸

اگه چیزی به اسم ارزش برای جان فلسطینی ها وجود داشت باید دنبال راهی
بگردن حماس از غزه خارج شه یانمیدونم صلح کنن تا جنگ تموم شه این کودک ها که کشته میشن بیگناهن بخدا

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۱:۴۵

واقعا جای تاسف داره ت

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۹:۴۵

تنهاکودکان‌ هم‌نیستند که بیگناهند تمام غیرنظامیان بیگناهند که نه جائی برای پناه گرفتن داردونه راهی برای گریز اینجاست که باید گفت عجب صبری خدادارد؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۴۶

هنیه کجاست؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۱۶:۵۱

راستی هنیه کجاست؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۸:۰۲

ناشناس 23:01
برای صهیونیست بودن نیازی نیست یهودی اسرائیلی باشی.
یک چارچوب فکری هست که افرادی نظیر شما دارند..
جرج بوش هم زمان حمله نظری شبیه شما داشت: هر که با ما نیست علیه ماست.
حماس - نه مردم فلسطین که دنبال احقاق حقوقشون هستند - اگر نه بیشتر، به اندازه اسرائیل در حق فلیسطینیان جنایت و خیانت کرده.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۳:۰۱

یکی به این صهیون بگه خب ابله چیه هر روز این سوال تکراری رو میکنی ...خب داره قبر تو و اربابای اسراییلیتو میکنه ..راستی پسر اربابت نتانیابو کجاست ...نمیخوای بری بجاش جنگ کنی .

سجاد۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۱:۴۲

مرد فقط رعیس جمهور اکراین مثل شیر ایستاد و فرار نکرد

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۷:۵۹

خیلی ناراحتی که ماموریت صهیونیست ها برای ترور رهبران حماس ناکام مونده و هر روز ماموریت داری اینو بنویسی؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۷:۲۲

در حال بی چاره کردن اسرائیله تو کجایی؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۴۶

من از اول هم می‌دانستم این اسرائیلی ها جنگیدن بلد نیستند. نه به عقلشان می‌رسد که در هنگام جنگ، آنهم در وسط منطقه دشمن، در اطراف چادرهایشان نگهبان بگذارند و نه بعد از انفجار بمب‌ها، آن تعداد که جان سالم به در برده‌اند می‌توانند از پس یک نفر بر بیایند که دارد می‌آید آنها را هم از پا دربیاورد.

فقط نمی‌دانم چرا حماس این موضوع را رسانه‌ای کرده. بهتر نبود اسرائیلی‌ها در غفلت باقی بمانند و هر چند وقت یک بار حماس آنها را شصت تا شصت تا بکشد؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۷:۲۵

قضیه تکراری نویسی نیست. بعضی وقتها تابناک انتشار کامنتی را طول می دهد و من هم به این تصور که آن را غیرقابل انتشار تشخیص داده اند یکی دیگر، با کمی تغییر، می نویسم و بعد بعضی وقت ها هر دو کامنت منتشر می شود کا تا حدی شبیه هم هستند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۶:۳۰

هفتصد فلسطینی در24 ساعت گذشته کشته شده اند .

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۴۲

از تعداد کم کامنت ها که عمدتا طنز و اعتراض و پرداختن به سایر موضوعات ه و نیز اینکه اخبار را دست چین میکنی نشون میده غزه در اذهان رو به خاموشیه و یتریج غزه مرگ خاموشی را تجربه خواهد کرد

کورو‌ش کبير۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۲۱:۳۳

ناشناس 15:42 غزه هم میشه مثل جنگ روسیه و اوکراین. کسی دیگه ازش حرفی میزنه. خیلی کم. تازه جنگ هم تمام بشود ویرانی ها تا سال ها طول می کشد تا سالم شود. غزه و حماس به تاریخ پیوستند. چه قبول بکنید و چه نکنید. چه درست و چه غلط. چه طرفدار اسراییل باشید و چه فلسطین. بالای 20 هزار کشته بالای 50 هزار زخمی. نصف خانه ها نابود شده. تاسیسات‌ زیر ساختی منهدم شده. شروع جنگ غزه پایان بسیار تلخی برای مردم غزه رقم زد که باعث آن حماقت چند نفر بود.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۳۰

آقا اجازه
بخدا ما نبودیم

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۲۴

رزمندگان کتائب القسام؛

دیده اند که شصت نظامی اسرائیلی در داخل چند چادر مستقر شده اند و رفته اند و «بمب کار گذاشته اند» آن هم «در اطراف این چادر»

«بعد از انفجار بمب‌ها، یکی از نظامیان قسام برای از پا درآوردن نظامیانی که از این عملیات جان سالم به در بردند، به محل انفجار رفته و ...»

معرکه است. به عقل جن هم نمی رسد. فقط نمی دانم چرا نیروهای نظامی و شبه نظامی دیگر دنیا از چنین روش سر راست و آسانی برای از بین بردن دشمن استفاده نمی کنند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۷:۰۰

خوب تو برو یادشوم بدهجناب استراتژیست جنگ

محمد۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۲۳

یه قرار تو فلسطین تل آویو بذاریم کی بریم ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۱:۳۹

من فقط در رکاب احمد خاتمی میام

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۱۲

در بعضی شبکه‌ها و سایت‌ها خبر و تصاویری از یک انفجار بزرگ در نزدیکی صنعا منتشر شده. حوتی‌ها آن را انفجار یک پمپ بنزین اعلام کرده‌اند و دیگران از جمله عربستان آن را انفجار انبار موشک‌های حوتی‌ها در نتیجه حمله احتمالی اسرائیل دانسته‌اند. حماس هم علت آن را انفجار یک بمب قدیمی اعلام کرده است.

واقعیت هر چه باشد دو اظهار نظر اول طبیعی است ولی متوجه نمی شوم که کارشناس حماس چطور توانست از فاصله چند صد کیلومتری، و از میان غزه محاصره شده و درگیر جنگ، نظر کارشناسی بدهد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۰۸

رجانیوز گفته اس اییل ۳ کشته داده

صابر- قلی زاده۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۰۴

دوستان، یا جنگ را نباید شروع کرد یا وقتی شروع کردی باید حتماً پیروز شوی. نتیجه جنگ یا شکست است یا پیروزی و مهم بعد از نتیجه است و آن آثار مترتب بعدی. هیچ کشور و سرزمینی در جهان پس از جنگ از آثار آن مصون نمانده چه کشورهای پیروز، چه کشورهای شکست خورده و چه کشورهای بیطرف. در میدان کنونی جنگ در غزه، جبهه مقاومت و در مرکز آن حماس باید پیروز شود و این حتما به فضل الهی به وقوع خواهد پیوست.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۸:۵۹

ناشناس آلمانی هر وقت تو رفتی اوکراین حاج صابرم بعد تو میره غزه با این تفاوت که راه اوکراین باز بازه ولی راه غزه از زمین و هوا و دریا کاملا بسته اس

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۲:۱۱

آقای قلی زاده پیروزی که به نابودی انسان های بیگناه وکودکان پودرشدن خانه وکاشانه آوارگی بینجامد پیروزی نیست اگر جای برای سکونت نباشد بهتره شما از صلح صحبت کنید آقا

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۱:۴۱

حاج صابر عزبز، بجای داستان نویسی و روضه خواندن، خودت جلودار کاروان باش و به طرف جبهه های جنگ عازم بشو ....... در غیر اینصورت، لطفا ساکت

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۵۳

دیدم نیمه پر لیوان در ایران دقیقا به این شکله که کشته شدن شصت اسرائیلی را در اول تیتر می نویسیم و کشته شدن هفتصد فلسطینی را در آخر .

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۲:۵۱

كل مردم غزه دو ميليون بودن طبق ادعاشون يك و سيصد مردن
هفتصد تا هم الان خخخ تعداد زد بالا
به امار اينها باور نكن
بيمارستان شفا يادت بياد

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۸:۵۲

اسراییل هدف داره و اونهم نسل کشی است

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۷:۵۷

اهمیت نظامی کشتن نظامیان با کشتن زن و بچه ها از راه دور اصلا قابل مقایسه نیست.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۶:۲۵

آقا رضا

همین که شما فکر میکنی همه این 700 نفر زن و کودک بودن و اسراییل داره بی هدف فقط شهرها رو بمبارون میکنه نشون میده خیلی تحت تاثیر اخبار داخلی هستی

رضا۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۲۷

شما هنوز متوجه نیستی که کشته شدن ۷۰۰ زن کودک و مردم بی پناه با کشته شدن ۶۰ نظامی بسیار متفاوت هست

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۵۲

کی مجبور کرد بود حماس رو پاراگلایدر سواری کند و گروگان بگیرد..

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۲:۰۰

انسان‌های عاقل رفتارشان را بر اساس عواقب ان ارزیابی می کنند نه بر اساس آنچه بر سرشان آمده.

مانی۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۰:۴۹

ظلم 80 ساله اسرائیل به فلسطینی ها

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۸:۴۸

جنایات دهه ها توسط اسراییل و آواره کردن فلسطینیهاو زندانی کردن آنها

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۴۱

حماس نظامی به هلاکت میرسونه، رژیم صهیونیستی کودک
به نظرم برنده و پیروژ قاطع این جنگ حماس است

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۰:۰۱

رژیم صهیونیستی مگه جرات جنگیدن با جهاد اسلامی را دارد چرا جواب موشک های یمن را نمی دهد

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۶:۵۱

هر کسی اونی می کشه که از دستش بر میاد. حماس نظامی را می‌کشه چون وارد قلمروش شده و صهیونیست ها هم چون نمی تونن حماس را بکشند مردم را می کشند

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۶:۳۶

حالا این که پیروز را پیروژ نوشته ای اشتباه تایپی است یا این که تو هم مثل نویسنده این خبر، در عوالمی متعالی بوده ای؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۶:۰۴

حالا سایت ها و خبرگزاری های خارجی هیچی، نمی دانم چرا از این بیانیه حماس مبنی بر کشتن اسرائیلی ها در هیچکدام از سایت ها و خبرگزاری های داخلی، که تازه با حماس هم کاملاً همسو هستند، خبری نیست.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۵۵

امروز تونستی گوشت تنظیم بازاری بخری!!

متخصص مغز۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۳۹

تابناک جان
از اونجایی که هنیه کجاست توهین و افترا نیست، علی کریمی کجاست هم توهین و افترا نیست. لطفا کامنت من رو منتشر کن.

کوهزاد۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۲۲:۰۴

چطور بعضی‌ها تون اینقدر راحت از کنار کشتار بی‌رحمانه زن و بچه های غزه می‌گذرید وبه نفع صهیونیست‌ها صحبت میکنید و خیلی راحت کامنت می‌دارید وبد کشور عزیز خودمون رو میگیداین راهش نیست خیلی از اون طرفی ها که اکثر ا چشم دیدن ایرانیها رو ندارن این کامنت ها رو میبینن لطفاً تحلیل صدمن یه قاز نکنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۲:۲۸

علی کریمی باخونوادش،غرب داره زندگی میکنه،هنیه هم در هتل های لوکس قطر

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۱:۴۳

آقای دکتر متخصص مغز،
میدونستی کله پاچه با یک مغز اضافه، شده یک میلیون تومن؟!!؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۹:۵۹

ارتش چهارم جهان دنبال جنگ با زنان و کودکان فلسطینی است نه حماس.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۳۲

جنگ باید ادامه داشته باشذ

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۳:۱۰

امریکا رو به افول و نابودی است

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۱:۰۸

هر کس به هر نحوی، کشتن مردم غزه را پیروزی کسی بداند از حیثیت انسانی خارج شده است

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۸:۵۴

شریک جنایات اسراییل

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۸:۴۶

نظر شازدتون چیه؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۶:۵۰

موافقم

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۲۹

حماس پیروز است

چه بکشند

و چه کشته شوند

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۱۱:۳۹

جنگ تا پیروزیه آخرین نفر حماس ادامه داره

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۱:۴۵

از خودت مایه بذار و اینقدر شعار نده

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۹:۵۸

سلبیریتی ها کجا ست هسنتد؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۹:۵۵

امروز دماغ رژیم صهیونیستی به خاک مالیده شد توسط 20 یا 30 هزار نیروی حماس.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۴۹

والا اونایی که دارن کشته میشن افراد بی دفاع غیرنظامی به خصوص زنها و بچه ها هستند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۴۹

دوستان کسی هست لاستیک دولتی با موفقیت ثبت نام کرده باشه.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۴۶

در دوره روحانی
سهم تحریم ها از مشکلات کشور فقط 10 درصد بودو بقیه ناشی از مدیریت نا کارآمد بود
امسال
به دلیل تحریم ها نمی توانیم حتی یک پله برقی را تعمیر کنیم چون قطعه نداریم
حالا پیدا کنید متخصص مغز را

بابی 2۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۳۷

اینو نگید چی دارید بگید شماها

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۲۶

ظاهرا بعد از باز شدن در بهشت در غزه حالا درب جهنم نیز برای صهیونیست ها باز شده . الحمد لله

مهدی۱۴۰۲/۰۹/۱۳ ۰۹:۴۷

این آغاز حمله به جنوب یعنی قسمت شمال کاملا پاکسازی شده دیگه

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۲۳:۱۰

رژیم صهیونیستی نابود باید گردد

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۹:۵۷

سلبیریتی های ما کر و کور و لال شده اند اونایی که قبلا به ما درس صلح می دادن

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۹:۵۴

بالاخره باطل مقابل حق جنگ را علنی شروع کرد، ملت های پشت سر رژیم صهیونیست که فقط دولتی ها و سیاستمداران کلاش طرفدارش هستند

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۳۸

سخنگوی نظامی اسراییل اعلام کرده بود قبل از جنگ که ' جنگ ' جنگ است و کشته هم خواهیم داد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۱۸

. به گفته سازمان بازرسي «يك گروه فعال در حوزه چاي، از سال 98 تا 1401 بالغ بر 2.7 ميليارد دلار ارز با نرخ نيمايي براي واردات ماشين‌آلات و واردات چاي دريافت و بخش بزرگي از آن را در جاي ديگري هزينه كرده است. رقم ريالي فساد رخ داده چيزي حدود 140هزار ميليارد تومان است كه از نظر ريالي، تاكنون چنين چيزي در تاريخ اقتصادي ايران سابقه نداشته است.»

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۵:۰۵

حماس از تمام عملیات هاش فیلم میگیره و مستند میکنه از عملیات کشتن ۶۰ اسرائیلی ویدئویی ندارد

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۵۶

شاد را یا به کل پاک کنید یا
درست کنید.

یاس۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۴:۳۸

این خبر هم مثل خبر جعلی مردن کودکان بیمارستان النصر در دو روز پیش است که صدا وسیما اعلام کرد و هیج منبع معتبری
در جهان آن را تایید نکرد حتی منابع فلسطینی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.